20 Şubat 2017 Pazartesi

One hit wonder my man premium likit 180ml

Daha önce Milk Man adıyla çıkan ürün isim değiştirerek The Man adını almıştır. The Man içerken benzersiz serinletici süt kremi ve ardından her nefes boyunca süren taze çilek aromasının hafif. Zarar oranının oldukça düşük olması ve hem kullanımının hem de içiminin rahat olması ile birlikte elektronik sigaranın son derece kullanışlı olması, elektronik.


Bugün hepimizin sevdiği zengin lezzetler bir arada, Dilinizde her puftan farklı tamamlayıcı notlar ile dans eden yumuşak ama karmaşık bir nefis likit biçiminde ustaca harmanlanmıştır. Yumuşak ve iç gıdıklayıcı tatlı aroması, tüm gün boyunca size eşlik edebilir. Los Angeles, California’da üretilmektedir.


Bu ürün ağırlıkta vanilya, çilek, çikolata tadındadır. Krema, kaymak ve vanilya ile birlikte çikolata parçacıkları ve çileğin muhteşem uyumundan oluşur. Kremalı tatlı katıksız sütle, hafifçe turunç limon turunç ile dengelenmiş olan Army Man, dünyadaki Atomizerleri istila etmeye hazırdır. Tatlı ekşi meyvelerin sihirli bir kombinasyonudur. Bugün, hepimiz sevgi zengin lezzetleri ustalıkla her puf farklı tamamlayıcı notları ile dil üzerinde dans pürüzsüz ancak karmaşık vape harmanlanmış edilmiştir.


One hit wonder my man premium likit 180ml

YumUşak ve iç gıdıklayıcı tatlı aroması,bütün gün süresince size eşlik edebilir. ABD de yetiştirilen ve el işi çıkarılan TruNic Sıvı Nikotini kullanılır. Adresinde Sizi Bekliyor. The Man, Rocket Man, My Man, Police Man, Mini Muffin Man, Magic Man ve Drippn Whip. ONE HIT WONDER THE MILK MAN YENİ!


Milk Man E-Sıvı her kullanım boyunca taze çilek kurnazca tatlı duygular ardından teneffüs üzerinde benzersiz ferahlatıcı süt krem notlar vardır. Milk Man, Muffin Man, My Man, Police Man ve Rocket Man seçenekleri JoyetechESigara. Org sitemiz stoklarımızda yer almaktadır. Orjinal olup, Fransa üzerinden ithal olarak gelen Premium seri bu harika tatlardan oluşan markayı mutlaka denemelisiniz. Elektronik sigaralara uyumlu dolum sıvısıdır.


Sigara bırakmada büyük role sahip çeşitli nikotin seviyelerine sahiptirDiş sararması, Pasif içim veya Kötü koku yaratmaz. Zifir, Karbon-monoksit ve diğer tüm kanserojen maddeleri içermez. ML – 3MG Nikotinli, 180ML – 6MG Nikotinli. One hit wonder the man krema, süt ve çilek aromalı likit fiyat satış ve siparişi denemediyseniz hemen sipariş verin.


Avrupada üretilen Bigfogs E liquid Amerikan tütünü aromalı ürünüdür. En fazla tüketilen tütün aromalarından biridir. VG Oranı PG Oranı 10. Macaron Likit (4) Vapetasia Likit (4) Humble Juice Likit (9) ANML UNLEASHED.


Ferahlatıcı bir nefes için nefes nefese tatlı bir tart lezzet. Dünyanın dört bir yanından temin edilerek. Premium Likit ürün yelpazemize göz atmak için buraya tıklayın! En çok satılan ve tavsiye edilen Premium likit.


One Hit Wonder My Man 1ML. Yorumlarım my man in o çikolata krema çilek karışımı aromasına bayıldım muffin man zaten denediklerimin en iyisi kelimeler kifayetsiz. Sadece premium likit öneri ve. Sulu, tatlı, ada meyveleri, meyve çeşitliliği. From when you open the bottle right through to when finish it you’ll be captivated by this low cost, high quality e-liquid.


One hit wonder my man premium likit 180ml

Giriş yap Kayıt ol Ücretsiz İlan Ver. Muffin Man E-Likit, teneffüsde kuvvetli bir yeşil elma ve sonrasında sıcak kekin tatlı tonlarına sahiptir. Plastik sıkma şişesi ile beraber yeşil kapaklı adet boş 15ml plastik tek boynuzlu şişeler ile gelmektedir. Satışta olan tüm yerli marka likitler premium likit statüsünde üretim yapan likit markalarının likitlerdir.


ML aralığında likitler mevcuttur. En yeni Likit ekibimizi Tanıtıyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar