7 Şubat 2017 Salı

Sandisk cruzer fit 32gb usb bellek

Sandisk cruzer fit 32gb usb bellek

Sepette indirimli fiyat. Cruzer Fit Flash Sürücü, USB 2. AES şifrelemesi ile korunan dosyalarınızla, gizliliğinizi tehlikeye atmadan USB sürücünüzü paylaşabilirsiniz. Yasal Uyarı gigabayt (GB) = milyar bayt. Belirtilen kapasitenin bir kısmında veri saklanamaz.


Sandisk cruzer fit 32gb usb bellek

TL (513) demirciteknoloji 100. TL (46) TeknolojiRafi 100. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Satış Yap Bize Ulaşın İade Süreci. CRUZER FIT USB FLASH SÜRÜCÜSÜ Tak ve Kal, Düşük Profilli Tasarım.


CRETSİZ Kargo Fırsatlarıyla kısa sürede teslim alın. Dosyaları en kolay şekilde paylaşma, koruma ve depolama işlemine sahiptir. AES şifrelemesiile korunan dosyalarınızla, gizliliğinizi tehlikeye atmadan USB sürücünüzü paylaşabilirsiniz. SDDD2-032G-GAMyorumları ve özellikleri, KAPASİTE: GB , ARAYÜZ: USB 3. Flash Bellek özellikleri, fiyat bilgisi, taksit seçenekleri ile hemen satın al. Sadece bir araile GB USB bellek modelin de sıkıntı çıkmıştı.


Fakat yazılımsal değildi Windows bazlı bir sorundu. Uzun metraj bir filmi USB 2. Kapasite : GB , Renk : Siyah , Bağlantı : USB 3. Benzer ürünler için USB Bellek kategorimizi inceleyin. USB flash drive features an easy-to-use retractable connector so it slides out of harm’s way and doesn’t need a cap. Ultra USB bellek incelemesi TeknoSeyir.


Flash Sürücü, flash sürücünüzde parola korumalı özel klasör oluşturan SanDisk SecureAccessile birlikte sunulur. SanDisk, her biri farklı bir müşteri ihtiyaç aralığını karşılamak için tasarlanmış olan USB Flash Sürücülerde geniş bir performans düzeyleri yelpazesi sunmaktadır. USB Bellek GB ürününü USB Bellekler kategorisinden uygun fiyatı, kargo bedava ve iş gününde teslimat avantajıyla hemen sipariş verebilirsiniz. Siyah USB Bellek ürününe ait tüm teknik bilgilere ulaşabilirsiniz. Spend less time waiting to transfer files and enjoy high-speed USB 3. Its durable and sleek metal casing is tough enough to handle knocks with style.


FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Sandisk ürünlerini uzun zamandır kullanıyorum. Türkiye distribütörü garantili, orijinal ürünler. Favorilerim Siparişlerim:. Kapıda ödeme seçeneği ile.


GB USB FLASH BELLEK SANDİSK CRUZER hakkında ebayturkey tarafından yazılan gönderiler. Bir tek üründen tüm elektronik eşyalarinizda faydalanin. Metal USB Belleğin fiyatı 2 TL kargo bedava. USB Tip-A konnektörü, Şapka, Siyah incelemesi ve teknik özellikleri en ucuz fiyat 79.


Sandisk cruzer fit 32gb usb bellek

Elektronik Sarf Malzemeler. Toptan SANDISK CRUZER GLIDE 32GB USB3. Yıllar önce uzun süre kullandığım sağlam bir model. Daha uyguna da e-mağazalardan bulabilirsiniz. Vaktinde ucuz diye aldım pişman oldum.


Dolma Kalem,Tükenmez Kalem,Fonksiyonlu Kalem,Fonksiyonlu Kalem,Kalem Kılıfları,Hobi,Mürekkepler ve birçok seçenek, alanında lider markalar ile Hemen. GIGASTONE GS-X332GCNBL-R Pro Series USB 3. Kayıt olarak yorum ve değerlendirme yapabilir, sorulara cevap verebilirsiniz. TL Alışveriş sepetiniz boş!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar