22 Şubat 2017 Çarşamba

Ekim 2018 hava durumu izmir

Terms of usage under which this service is provided. Bölgesel iklim bilgileri. Mobil uygulamada hava durumu.


Kasım ayı hava durumu: sıcaklık, güneşli gün sayısı, yağış, basınç ve nem oranı. Hava durumu günlük İzmir. Bugün hava nasıl olacak?


Güncel günlük hava durumu ve meteoroloji bilgisi Havadurumu. Site güncellenmesi dakikada bir yapılır. Peki bu hafta sonu hava durumu nasıl olacak?


Ekim 2018 hava durumu izmir

Kış aylarına sayılı günler kala hava durumu tahminleri yer yer bazı bölgelerde soğukların artabileceğini gösterdi. Her yeni güne başlayan insanımız, hava ve yol durumunu, para piyasalarını, gazete başlıklarını ve dış basını öğrenmiş olarak evden ayrılmalarını sağladık. TE hava durumu ile ilgili son gelişmeler:. Alanya, Antalya civarında yarın için nem oranının yüzde olması ve rüzgar hızının ortalama 3. Hakemler Sezonu Başlamadan Bitmiş. Hafta boyu artan sıcaklıklar hafta sonunfa azalırken, havanın az bulutlu olması bekleniyor.


Okullarda şiddet yüzde azaldı. Cumartesiyi Pazar’a bağlayan gece görülecek yağışların sabah ilk saatlerden itibaren etkisini kaybetmesi bekleniyor. Persembe günü Kuvvetli Yagmur Geliyor ! Meteoroloji sitesi ve güvenilir hava durumu adresi. Yağmur ve fırtına devam edecek mi? Hipodromu İzmir at yarışları programı HorseTurk At Yarışı Yorumları : Şirinyer hipodromunda koşulu bir yarış programı olup 1. Namaz Vakitleri,İzmir Ezan Saatleri,İzmir İli Namaz Vakitleri ve Ezan Saatleri anlık olarak Yenişafak sayfasında.


Ekim 2018 hava durumu izmir

Ankara, İzmir, Antalya, Samsun ve diğer illerdeki hava durumu TGRT HABER KANALINA ABONE OLMAK İÇİN. Kordon Boyu ve İzmir Arkeoloji Müzesi gibi yerleri İzmir Şehir Rehberi ile keşfedin. MSN ile hava durumuna bak, son dakika haberleri oku. TV, spor, sağlık, magazin, finans, en son haberler ve son dakika gelişmelerini takip et.


En güncel hava durumu bilgileri sitemizde yer almaktadır. IZMIR 16°C, 24°C Az bulutlu. Maraş çevrelerinde görülecek DİKKAT! Son dönemde soğuyan havanın yerini daha sıcak bir havaya bırakacağı açıklandı. Beklenen pastırma sıcakları geldi.


Yapılan son değerlendirmelere göre, yurtta hava durumu bugün şöyle. Adana: Parçalı ve çok bulutlu, kuzey kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 31. Kurum tarafından alınan bilgilere göre sıcaklık değerlerinde 1-derecelik düşüş. Sağanak yağmur ve bulutlu güneşli başkentte etkisini göstermesi bekleniliyor.


Manisa hava durumu Manisa hava durumu günlük Manisa hava durumu günlük. Rüzgar, genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif, arasıra. Hafta sonu en düşük sıcaklık cumartesi gününe ait. Geçtiğimiz hava bir anda derece birden düşen hava sıcaklıklarının, önümüzdeki hafta itibarıyla mevsim normallerin 3-derece üstüne çıkması bekleniyor.


Yurt genelinde yağış beklenmiyor. BAZI İLLERDE HAVA DURUMU. HAKKIMIZDA Kullanım Koşulları ve Gizlilik Politikasını okuyun. Cumartesi hava durumu en yüksek derece, en düşük ise olacak.


Hafta içi yağış geliyor! Son yıllarda Kurban Bayramı'nın yaz aylarına denk gelmesinden dolayı tatil planları yapanların sayısında bir hayli artış oldu. Pazar günü is güneş pek yüzünü göstermese de yağmur beklenmiyor. Bodrum, Türkiye, hava durumu Ekim, su sıcaklığı.


Yanıklar Bodrum — Çıralı Bodrum — Göynük Bodrum — Giresun Bodrum — Gündoğan Bodrum — Datça Bodrum — İzmir. Asgari günlük sıcaklık 15.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar