7 Şubat 2017 Salı

Eski foca koylari

Eski foca koylari

Sazlıca Koyu’na nasıl gidilir? Bu nedenle plajdan herhangi bir ücret alınmıyor. Sonunda bir yıl daha geçti ve yine yollardayız.


Eski foca koylari

Keyifli bir yolculuk sonrası İzmir… Çevre yoluna giriyoruz önce, sonra Çanakkale yoluna dönüyoruz. Yeni Foça Halk Plajı’nin sorumlusu belediye. Foca icin onerilerinize kesinlikle katiliyorum. Aksamlari dondurmacinin onunde yeri gelip yarim saat beklesem de kesinlikle o sakizli dondurmaya degdigine inaniyorum. Dibek kahvesini ise ara sokakta pufur pufur esen bir kac tabureden ibaret cay ocagi-kafe karisimi yerde caz muzigi esliginde icmeyi seviyorum.


Eski zamanlarda Çakmaklı dedinmi her tür balıkçının gözü parlardı. Mırmırlar kıyıdan av verirdi. Ama son yıllarda maalesef belli zamanlar haricinde tek bir balık dahi alamayabiliyorsunuz. Hafta içi gündüz TL, hafta sonu gündüz ise TL giriş ücreti alınıyor.


This video is unavailable. T üm dünyanın da kabul ettiği gibi ülkemizin deniz kıyılarında eşine az rastlanır güzellikte koylar bulunmakta. DİDİM – ALTINKUM – KADINLAR PLAJI – ÇEŞME – ESKİ FOÇA. Son birkaç yıldır popülerliği artan Akyaka’nın az bilinen koylarıyla hala eski sevenlerinin gönlünde farklı bir yeri var. Gökova Körfezi’nin bir ucunda yer alan bu cennet beldenin Albay Koyu tam da böyle yerleri keşfetmeyi sevenleri sevindirecek türden diyebiliriz.


Ladin otal çok mutlu olursun. Foursquare en iyi kullanıcı deneyimini yaşatmak, görebileceğiniz reklamları kişiselleştirmek ve reklam verenlerin reklam kampanyalarının sonuçlarını ölçebilmelerine yardımcı olmak için çerezler kullanmaktadır. Ege’nin Uğraması Şart Güzide Köyü yazımızın gördüğü yoğun ilgiyi ve sizlerden gelen birbirinden güzel önerileri göz önüne almasak olmazdı.


Eski foca koylari

Eksik kalanların hatırı kalmasın dedik, yeni bir liste hazırladık. ZMİR’İN EN GÜZEL PLAJLARI VE EN GÜZEL KOYLARI. Bir İzmirli olarak söyleyebilirim ki güneş kendini göstermişse ve hava derecenin. Bu köyü mühendislik harikası yapan temellerden biri ODTÜ’lü arkadaşın yaratmış olması. Bu köyde haliyle zeytin yetişiyor ve kendi makinesinde sıkılıyor, işleniyor, paketleniyor.


Keçi peynirli, kapalı pidesi çok güzel idi, bunun dışında otlu gözlemesi de başarılı. Yörük Aile Evinde bir şeyler yedikten sonra, Yağcılar köyü üzerinden eski çeşme yolunu geçip, Özbek köyü ve sahiline ulaştık. Koyun her iki tarafında birer kafe mevcut. Köseder Köyü Derneği’nin işlettiği Koder Cafe aynı zamanda çadır ve karavanla gelenlere de hizmet veriyor.


Kafenin manzarası şahane, fiyatlar uygun. Koyun öte tarafında denize üstten bakan Dalgıç Cafe’nin de ortamı güzel. TL, su TL, alkollü içecek satışı ve ızgara yiyecek seçenekleri de var. Kalede Sualtı Arkeoloji müzesi de bulunuyor.


DİKİLİ-BADEMLİ KÖYÜ’NÜN BİRBİRİNDEN GÜZEL KOYLARI PİSSA KOYU. Plaja şöyle uzaktan bir bakınca turkuaz mavisi rengi, beyaz kumu ve cam gibi suyu ile göz alıyor. Bu yazımızda sizlere kolaylık olsun diye referans alabileceğiniz bir gezi listesi sunacağız. Bademli Pissa plajına girerken herhangi bir giriş.


Kafanız belki İzmir’in harika bir şehir olması sebebiyle karışmış olabilir ancak yazımızı okuduktan sonra kafanızda bir şeyler canlanmış olacak. Jimmy Interviews Fortnite World Cup Solo Champion Kyle Bugha Giersdorf - Duration: 3:42. The Tonight Show Starring Jimmy Fallon 454views.


Amos koyu, eski bir yerleşik Roma kenti olduğundan burada hala kalıntılar bulunmaktadır. Tarihi bir bölgede eşsiz mavilikte bir deniz keyfi yaşamak için Amos koyunu ziyaret edebilirsiniz. Herkes güneye kaçarken siz bir değişiklik yapın ve bakir koylarını gezmeye tarihle harmanlanmış masmavi sularına dalmaya, daracık yollarını arşınlamaya çıkın. Bodrum plajları yazımız da ilginizi çekebilir.


Assos Koyları ve Assos gezilecek yerler ile ilgili. Karaburun ve Mordoğan Çevresinin En Popüler Plajları, En Güzel Karaburun Koyları, Ardıç ve Ayıbalığı Koyları ve Tüm Denize Girilecek Yerler Listesi. Denizcilik yat tekne mavi tur yolculuk gemi deniz otobüsü feribot vapur taşımacılık gulet yelkenli katamaran deniz araçları malzemeleri ekipmanları alım satım sektörünün ücretsiz ilan yayınlama forum ve paylaşım sitesi.


Benim gibi bi etkinlik görüp bu etkinliğe mutlaka gitmeliyim deyip sonradan unutarak tüh yaa nasıl kaçırdım bu etkinliği diyorsan veya yerini karıştırıyor yanlış yere gidiyorsan, bu site bize hitap ediyor artık etkinlikleri kaçırmadan takip edebilecegiz. Eski adı “Kırkınca” olan sonraları “Çirkince” olarak anılan bu köy en sonunda layık olduğu isme yani “Şirince” ismine kavuşmuş. Zaten popülaritesinin çoğunu ‘kıyamet koptuğunda kurtulacak yer burasıymış’ denilerek kazandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar