9 Şubat 2017 Perşembe

Izmir gece hayatı tavsiye

Izmir gece hayatı tavsiye

Herkes izmir kızlarının çok güzel olduğu konusunda hemfikirdir sanırım. Gece Ulaşımı Eğer İzmir’de gece hayatı için dışarı çıkma gibi bir planınız varsa şahsi aracınızın olmasını tavsiye ederiz. Aksi taktirde gece ulaşım sadece belirli noktalarda belediye otobüsleri tarafından sağlanmaktadır.


Kordon boyunca yapacağınız yürüyüş size çok iyi gelecektir. Kordon, her zaman cıvıl cıvıl, kalabalık ve renkli. Daha çok dostlarınızla keyifli sohbetler. Gece Hayatı – Disco Barları ve Beach Cluplerini sizler için derledik ve en iyilerini sizler için bu yazımızda tanıtıyoruz İzmir`e gelipte mekanlara uğramadan önce bu yazımızı mutlaka okumanızı öneririz. TAC MAHAL : İzmir Bayraklı da deniz kenarında esrarengiz manzarasıyla sevdiklerinizle birlikte sabaha kadar vakit geçirebileceğiniz görkemli mekanlardan.


En Çok Tavsiye Edilen Düğün Fotoğrafçısı : Hikmet Yıldız Biz, güzellikleri görmenin insana yetmediğinin farkına vararak çıktık bu yola. Amacımızı da bu doğrultuda belirledik: Güzel olan duyguları, özellikle aşkı gösterebilmek. Amacımız doğrultusunda da durmadan çalıştık, çabaladık ve hala aynı çabayı sürdürmekteyiz. Müziği ve hayatı yaşamak için asla geç kalmayın” sloganı ile sizlerin karşınıza çıkmaktadır. En İyi Disco Bar Mekanlar Bornovada müzik piyasasının kalbinin attığı mekanların başında yer almayı başarmaktadır.


Bodrum dendi mi akla hemen masmavi bir deniz, görkemli Bodrum Kalesi ve sabahın ilk ışıklarına dek süren Bodrum gece hayatı geliyor. Bodrum’da güneşin batışıyla birlikte cafe ve gece kulüplerinden müzik sesi giderek yükselmeye başlar. Martılar uykuya çekildiğinde, takalar kıyıya yanaştığında gece hayatı canlanmaya başlamış demektir. Ancak bu eğlence hayatından etkilenmemek pek de mümkün değil.


Paris gece hayatı için en iyi bölgeler. Fakat, Paris’in en pahalı bölgelerinden biri olan şanzelize, sanırım geceleri de oldukça pahalı olacaktır. Avrupa’nın gece hayatı en iyi şehri Budapeşte fabrikalarda eğleniyor, Hamburg alanında ödüllü, Paris’in sağı solu belli olmuyor, Barselona, Madrid ve Belgrad uyumayı sevmiyor.


Dilerseniz Kordon’da, Karşıyaka veya Bostanlı sahilinde çimlerde denize karşı bir gece geçirilebilir. Eğer gece hayatını çeşitli mekanlarda vakit geçirerek yaşamak istiyorsanız Alsancak, Bornova, Bostanlı, Bayraklı gibi popüler semtlerde. Prag gece hayatı için tavsiye edebileceğim bar ve gece kulüpleri. Prag’a gidip de, gece hayatı deneyimi yaşayan turistler arasında bu gece kulübünü görmemiş, bu mekana uğramamış, tadına bakmamış tek bir kişinin olduğunu sanmam.


Lviv gece hayatı, nereye ne zaman gideceğini biliyorsan çılgın eğlencelere katılıp unutulmaz anlar yaşayabileceğin bir ortam. Ukrayna gece hayatının merkezi her ne kadar. Sakız Adası İçin Tavsiye. Gece Hayatı – Kültür Sanat – Barlar – Cafeler – İzmir haberleri – İzmir fotoğrafları – Etkinlikler – Konserler İzmir nerelere gidilir?


Deniz Kokan Sakin Köyü Sığacık. En ince ayrıntısına kadar fiyatlar ve adresleri. Popüler yerlerin gece hayatı eğlencelerini araştırarak, hızlıca şehirlerin ve ülkelerin ucuz gece hayatı fiyatları hakkında bilgileri hemen öğrenin.


Gezi Planı, Gezilecek Yerler ve Gece Hayatı Rehberi. Alaçatı’da günün hiçbir saati hareketlilik bitmez. Alaçatı gece hayatı ve en popüler Alaçatı gece mekanları hangileri? Yani bu yazı okumadan önce İzmir gezilecek yerler isimli makalemizi okumanızı tavsiye ediyoruz. Eğlencenin doruklarını yaşayan bu ülkede gece hayatına girmeden önce dikkat etmeniz gereken bir çok unsur bulunmaktadır.


Gece hayatı iyi olan tatil yerleri, yaz aylarının yaklaşması ile birlikte, tatil planları yapan tatilcilerin araştırma konusu halini alıyor. Bu noktada, yapmakta olduğunuz araştırmalara katkıda bulunmak adına, gece hayatı iyi olan şehirler hakkında bilgileri ilerleyen bölümlerde sizlerle paylaşacağız. Alaçatı, merkeze yaklaşık olarak saat uzaklıkta. Benden tavsiye topuklu ayakkabı. Moulin Rouge Paris’in simgelerinden biri, muhteşem dans, ışık ve ses gösterisinin yer aldığı bu show’da bilet fiyatları saate, zamana, yemekli, içecekli durumuna göre değişiyor.


Bileti aldığınızda kıyafet bilgisi size veriliyor olacak, bunun dışında mutlaka erken gitmenizi tavsiye ediyoruz. Tavernadan sonra gece kulübü için tavsiyemiz Spell Club. Atina’nın en ünlü ve güzel gece kulübü.


Izmir gece hayatı tavsiye

Giriş ücreti 5-10€ civarında ve bir alkol ücretsiz. Müzikler ve konsept gerçekten görmeye değer. Dans şovları göz kamaştırıyor. Ortam müzik ve çalışanlar hepsi tek kelime ile harika tavsiye ederiz.


Quente Beach Club: İzmir’in Çeşme ilçesine bağlı Ardıç Mahallesinde. Plajları, termal merkezleri ve doğal güzellikleriyle ünlü kasabalarıyla İzmir, tatilcilere dört mevsim boyunca farklı deneyimler yaşatabilen bir kent. Kültürel etkinlikler ve eğlence hayatı açısından üst düzey kaliteye sahip İzmir’de nerede kalınır sorusuna yanıt bulmak için çok fazla zaman harcamak gerekmiyor.


Dünyanın belkide en ucuz, en eğlenceli gece hayatı, Uzak Doğu Asya’nın gece hayatıdır. Asya’nın pek çok ülkesinde gece hayatına katılmış birisi olarak sizler için hem tavsiye hem bilgiler içeren bir yazı yazmak istedim. Bu yazıda Asya’nın en ucuz gece hayatının fiyatlarını sizlerle paylaşacağım.


Gayet temiz, taşsız sıcak denizi var. Aileler kaldığı için sessiz, sakin ve temiz bir yer. Kiev gibi bir kente gittiyseniz, eğlence anlayışınıza uygun bir mekan bulmanız çok kolay.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar