20 Şubat 2017 Pazartesi

Ayaklı menülük

MENÜLÜK ABROŞÜR SERGİLEME STANDI 105. Akrilik menülük 70° açı ile konumlandırılmıştır. Yorumlar (0) İncelemeler. Hikayesi ne ise, ilhamı da odur. Pleksi Föylük - Pleksi Fiyatlık.


Ayaklı menülük

Ortada dosya teli mekanizması mevcuttur. Kanallı gövdeye istenirse ekstra akrilik ya da sac broşürlük veya çerçeve takılabilir. Föylük modelleri, föylük markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11.


Bu ayaklı çerçeveler sayesinde ortamlarda anı köşesi oluşturulması mümkün olabilecektir. Polikarbon levha,pleksi,aluminyum kompozit panel,reklam folyoları,baskı. Makine Etiketleri Makine Kontrol Panelleri Mimik Diyagram ve Akış Şemaları. Folder menü panosu restoranlarda, kafelerde, otellerde menülük olarak kullanılabilir. Tasarım ayaklı çerçeve modelleri ile hem şık hem de çok farklı bir ortamın elde edilmesi mümkün olabilecektir.


SDS, Snapper, Broşürlük,Reflektif folyo, Örümcek Stan Roll Up Banner, Broşürlük, Truss Stan Tanıtım Standı, Broşür Standı, Reklam Panoları, Fuar. Sepetinizde ürün bulunmuyor. Kafelerde, otellerde vb. Bu yeni ürünümüzle menub. Vakum Otomotiv Ürünleri.


Standlardan bannera, broşürlükten çerçeveye, sunumlarınıza sanatsal bir dokunuş. D LOGO - ÖZEL STRAFOR KESİM. Demonte olarak paketlenir.


Ağır taban ürünün kalabalık mekanlarda güvenle kullanımını sağlar. Anahtarlıklar Saten kaplı,lazer baskılı termo deri anahtarlıklar. Restoranlarda, cafelerde, otellerde menülük olarak kullanılabilir. Yelken bayraklar , Kırlangıç bayraklar , L Bayraklar, Üçgen ve Masa Bayrakları ile fark edilirsiniz.


Ayaklı Totem Poster Pano 60cm x 170cm. Alüminyum taban pleksi ceple veya 1-mm kalınlığındaki pvc foam, polistren, pet ile kullanılabilir. Eurometall güvencesiyle beğenilerinize sunulan bu kullanışlı menülük, işletmeniz önünde müşteri ve ziyaretçilerinize sunmak istediğiniz menü ve baskıları şık ve pratik bir şekilde sergilemek için ideal bir ekipman olarak ön plana çıkıyor!


Dideko Masa Üstü Karatahta Numaralık 5xCm Adet 19TL ve ücretsiz kargo ile n11. ROKET MENÜ TUTUCU Şık plastik enjeksiyon tabanlı akrilik menülük. Gümüş ve siyah renk seçenekleri ile menü föy gibi masa üstü gereçlerini sergileyebilmeniz için tasarlanmış zarif bir üründür. Plastik tabana logonuzu 22mm harf yüksekliği ile uygulayabilirsiniz.


Delta Işıklı Kutu Led açma ve kapama kapakları sayesinde afişlerinizi daha kolay bir şekilde değiştirebilirsiniz. Restoran, pastane, büfe gibi yerlerde menü board olarak da kullanım için çok idealdir. Yatay ve dikey olarak kullanılabilir. Masif ayaklı, katlanarak taşınabilen, gövdedeki makas sistemi sayesinde sabitlenebilen panolardır. Restoran, cafe, bar, alışveriş merkezleri, ofis ve eğitim kurumları gibi pek çok iç ve dış mekanda mesaj iletim alanı olarak kullanılabilir.


Ayaklı menülük

Kavak kontra lazer kesim. Sipariş için iletişime geçiniz. Beylikdüzü Sunum için ayaklı fotoblok Proje sunumu için kullanılan ayaklı fotoblok, baskılı ayaklı sunum blokları, beylikdüzü dijital baskı ve ayaklı fotoblok imalat.


Menü Menülük yemek menüs.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar