22 Şubat 2017 Çarşamba

Sığacık nerede kalınır

Kaleiçi sokaklarında bulunan pansiyonlar hem geleneksel tasarımı ile çok şık, hem de yaz ve kış aylarında açık olup, oldukça konforlu. Sığacık’ta nerede kalınır ? Monza House henüz çok yeni bir işletme olmasına rağmen açıldığı ilk günden beri kalitesini ortaya koymuş. Hem oda hem de bahçe olarak diğer otellerde olmayan geniş ve rahat bir alan sunuyor.


Sığacık nerede kalınır

Kaleiçi’nde irili ufaklı birçok pansiyon mevcut. Butik otel tarzı bir yerde kalmayı tercih ediyorsanız İon Slow City, Gardenya Butik Hotel, Nova Butik Hotel ve Teos Village bunlardan birkaçı. Seferihisar Türkiye’nin ilk “Citta Slow”u yani sakin şehri. Tercih tamamen size kalmış.


Odaları ve bahçesi kaleiçindeki diğer otellere göre oldukça geniş ve ferah. Bu yüzden rahatına düşkün konuklar için ideal bir seçenek. Uygun Uçak Bileti Bulmanın Yolları.


Sığacık nerede kalınır

Ayrıca haftanın belirli günlerinde canlı müzik yapan balık restoranlarını da tercih edebilirsiniz. Sahilde, harika bir gün batımına sahip limanını çevreleyen kalenin içine kurulan köyün daracık sokakları ve özgün mimarisi. Hatta şimdiden Alaçatı’nın tahtını elinden almakta en büyük aday gibi gözüküyor. Bölgeye belediye otobüsü de bulunuyor.


Pansiyon olarak Teos pansiyon dikkatimizi çekti, denizin hemen önünde. Her bütçeye göre uygun tatil seçenekleri mevcut. Nerede Kalınır: Butik otellerin olduğu bu bölgede Erguvanlı Ev, Manici Kasrı ve Kısık Konağı kalabileceğiniz birkaç yerden bazıları. Nerede Yenir: Konaklama yaparsanız zaten yola erken çıkmayı düşünmeyin. Oturup bu zeytin ağacı denizinde yöresel tatlar ile zenginleştirilmiş kahvaltınızın keyfini çıkarın.


Cunda’da Nerede Kalınır? Bu otellerin maalesef bazı kuralları olabiliyor, bunlardan bir tanesi çocuk misafirin kabul edilmeyişi. Tüm sorularınızın cevabı yazımızda!


Alaçatı’nın kalabalığından ve pahalılığından sıkılanları yeni alternatif: SIĞACIK! Nar Pansiyon, Teos Lodge, Mandalin Pansiyon, Rose Pansiyon gibi şehir merkezine yakın uygun fiyatlı pansiyonlar mevcut. Kuşadası’ndan yaklaşık özel araç saat 15dk gibi sürede gidebilirsiniz.


Dikkat edilmesi gereken en önemli husus sahil yolu tek şeritli ve keskin virajlı. Hatta gezmek için gününüzü ayırmanız yeterli. Mahalle dediğime bakmayın. Cuma günü kurulan pazarın ekonomik fiyatlı sebze ve meyveleri içinde en çok satılan ürünse üzüm. Kale içindeki odun fırınının ekmeği koku ve lezzetiyle hayli ünlü.


Hem yıldızlı otelleri hem de pansiyonlarını deneyimlemiş biri olarak her ikisinden de bahsedeceğim. Tekneler yemekli ve yemeksiz olmak üzere ayrılıyor. Selanik’te Nerede Kalınır? Güzergahta harabeler, Papaz Boğazı, mağaralar, Taş Ada ve Akvaryum var.


Atatürk bir yelkenlinin üzerinde duruyor. Yüzyılda inşa edilmiş bir kalenin kalbinde bulunan pansiyonumuz sahile sadece metre uzaklıktadır. Bodrum artık birçok şehri cebinden çıkartacak büyüklükte bir yer oldu.


Bir ucundan bir ucuna gitmek bir saatten fazla sürüyor. Hele ki yazsa ve trafik varsa. Urla’da nerede kalınır ? Deniz güneş keyfi buraya gidilmektedir.


Bu sorunun cevabı aslında ne beklediğinize ve bütçenize bağlı. Oteli hemen incele, sana en uygun odayı seç ve kolayca rezervasyon yap! Doğal ve tarihi sit alanı olması sebebiyle Bozcaada’da güneydeki gibi büyük oteller ve tatil köyleri göremeyeceksiniz.


Genelde adalı ailelerin işlettiği bu yerlere, son yıllarda büyükşehirlerden.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar