2 Şubat 2017 Perşembe

Ankara trafik kazası son dakika video

Ankara trafik kazası son dakika video

En son ankara haberleri anında burada. VİDEO SON DAKİKA ÇOK OKUNANLAR. Toplam 9trafik kazasi ankara haberi bulunmuştur.


Ankara trafik kazası son dakika video

Yaralılardan ikisinin, çarpışma sırasında araçtan fırlayan iki kadın olduğu belirtildi. Kaza haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! BURADA YER ALMAK İÇİN TIKLAYIN! Güngören’de park halindeki aracın lastiği kesildi.


Mustafa Cengiz dün gece trafik kazası geçirdi. Otobüs ortadan ikiye bölündü. Akit haber güncel son dakika gündem haberleri ve haber arşivi. Biz her vakit, hakikati haykırdık ve gerçeğin izinde olduk. Her devrin gazetesi olmadık, milletin gazetesi.


Cadde kesişiminde meydana geldi. AAH 0plakalı otomobil ile Mesut Mert Ö. FUF plakalı aracın çarpıştığı kazada 6’sı ağır olmak üzere toplam kişi yaralandı. Son dakika trafik kazaları. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda. Ana Sayfa ANKARA HABER SON DAKİKA!


Mynet haber farkı ile bu sayfada. Haberleri için tıklayınız. BDV 6plakalı otomobil, aynı istikamette önünde seyreden. Kazada kişi öldü, kişi yaralandı.


Yıldız futbolcuyu orman işçisiyle aldattı! Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı. GÖĞÜS AĞRISININ ÖNEMLİ NEDENİ! Hakan Kolay yönetimindeki TIR’a çarptı. Trafik sorununa bir çözüm daha.


Ankaralılara güzel haber! Government Organization. Metinler kısa, haber dili de yalındır. Aradığınız haberi bulamadınız mı? Tarafsız haber için doğru adrestesiniz.


Ankara trafik kazası son dakika video

Video Galeri Programlar Yayın Akışı Canlı Yayın. VA 8plakalı çekiciye. AAG 5plakalı otomobil, Cihanbeyli yolu üzerinden seyir halindeyken KR 9Plakalı araç sürücü Naci Başer araçla aniden karşısına çıkması sonucunda trafik kazası meydana geldi.


Meydana gelen trafik kazasında bir kişi hafif yaralandı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. KN 6plakalı otomobil, kontrolden çıkarak yol kenarındaki korkuluklara çarptı.


Alınan bilgiye göre, sürücüleri belirlenemeyen ARF plakalı otomobil ile MDL plakalı otomobil Kuzey Çevre Yolu Tulumtaş mevkisi Gölbaşı istikametinde çarpıştı. Samsun son dakika haberlerine hızlı ve kolay uluşmanın yolu Samsun son. Kaza sonucu araç birbirine girerken, kişi.


Alınan bilgiye göre, Denizli istikametinden Muğla yönüne seyreden Mehmet Akçal yönetimindeki BM 3plakalı otomobil, Kale ilçesi yakınlarında kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Acil Sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Bir otomobil ile bir traktörün karıştığı kazada kişi yaralandı. Kaza sırasında otomobilden savrulan sürücü Atlı.


Kaza sabah saatlerinde Erzincan-Tokat arası D-1karayolu üzerinde yaşandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar