16 Şubat 2017 Perşembe

Torbalı kürt

Torbalı kürt

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İmralı’nın HDP seçmenine yönelik tarafsızlık çağrısını değerlendirirken, “Demirtaş ve Kandil’in kendisine ihanet ettiği kanısında. Başkanlar, sadece Kürt seçmenin oyunu almadıklarını, her kesime hitap ettiklerini söylüyor. Bu, Türkiye’ye çok çirkin bir iftira olmasının ötesinde, Türk-Kürt düşmanlığını ateşleyecek sinsi bir planın sözlü ifadesidir. Yıllardır AB Batı, emperyalistler, Siyonistler, bir Türk-Kürt savaşı çıkarmaya çalışıyorlar. Elhamdülillah bugüne kadar bunu başaramadılar ve bugün tekrar bunu dillendiriyorlar.


AKP, İstanbul’da Kürt yurttaşların oyunu almak için yeni strateji uygulayacak. Terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan’ın avukatlarıyla görüştürülmesinin ardından hükümet sözcülerinin ifadelerinde “bazı arayışlar olduğu” yönünde açıklamalar yapması, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin de görüşme konusundaki tavır değişikliği Cumhur İttifakı’nın. Kürt ve tüm vatandaşlarımızla kardeşçe.


SIZ hiç Kürt oldunuz mu? Bahçelerde tüm gün çim yolup, bir bardak su beklerken üzerinize küfür boca edildi mi mesela? Ana yurdunuzda baska oldunuz mu? Yasarken ölü, ölüyken mezarsiz oldunuz mu misal? Siz hiç delikanli oldunuz mu?


Torbalı kürt

Bizler bir bütünüz bir halkız. Altyapıda, üstyapıda İzmir’e yakışan eserler inşa. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. Torbalı Kürt Koleji ( TKK ). Evet oyu verme yönünde kararı olan ya da kafası evet hayır arasında gidip gelenler kararlarını hayır yönünde.


Yerleşimlerin en güzelidir antik şehirlerin tepesine kurulan köyler. Kuşadası, Aydın istikametine giden karayolunun hemen başındaki üçüncü köy Ayrancı. Burada buluşup Pancar Beldesi’ne gizlice gireceğiz.


Ayrancı’dan ovaya doğru sapan ve Pancar’a giden kilometrelik yolda “gazeteci kontrolü var. Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci’nin de katılımı ile gerçekleşen mitinge on binlerce vatandaş katıldı. Mitingde yaptığı konuşmada ilçeye kazandırdığı hizmet.


Kürt sorunu, Türkiye’nin yıllardır tam bir çözüm getirilemeyen sorunu. AKP iktidarında başlatılan “çözüm süreci” ile umutlar artarken, HDP’nin barajı aşarak AKP’nin tek başına iktidarına son verdiği Haziran seçimi öncesinde askıya alınarak, sonrasında da tümüyle bitirilerek yerini yeniden umutsuzluğa bıraktı. Karar’a hemen abone olarak abonelerimize özel avantajlardan yararlanın. Geçitboyu köyünün Herbuş yaylasında hayvan otlatan Abdulhakim Demir ve Vali Çevik isimli çoban, PKK’lı teröristler tarafından kaçırılarak katledildi.


Kat karşılığı yapılan binalar, ilçenin dört bir yanında tüm hızıyla yükseliyor. Asıl kıyamet sağ kulvarda kopacaktır. Yani Atatürk Mahallesi dopingi bu defa hayalden ibaret. Irak’a Operasyon Haftabaşı SETA’nın (Siyaset Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı) davetlisi olarak Sınır Ötesi Harekat ve Milli Güvenlik Sorunu konulu katılımcıları sınırlı tutulan.


Kürt olan ailelerin yalnızca bir tanesi Arap’tır. TRT KURDÎ kanalını canlı izleyin. Bağlantı yoluyla gidilen dış sitelerin içeriğinden TRT sorumlu değildir. Doğru haber ve güçlü yorum karar. TAZE MALZEMELER, TAZE ÜRÜNLER.


Malzeme seçiminde yapılacak en büyük hata ‘tazeliği’ göz ardı etmektir. Tadı damağımda dedirtmek için olmazsa olmaz şart, taze malzeme kullanmaktır. Mart akşamı İzmir’i de hizmet belediyeciliği ile tanıştırmak için Nihat Zeybekçi’ye emanet edeceğiz. Son dakika haberler, en güncel haber başlıkları ve çok daha fazlasını an be an sabah. Gündemden flaş haberler, ekonomi, spor ve magazin dünyasından.


Belki çocukları bile buralarda yaşamayacak. Bizim dedemiz de babamız da burada doğdu. Gidecek başka yerimiz yok. Mezar yerim bile burada olacak” açıklamasına Başkan Görmez’den sert yanıt geldi.


Torbalı kürt

Bakan, başkan adayları ve parti örgütüyle buluştu, esnafı ziyaret etti, köylülerle bir araya geldi. Sezonun en moda parçalarını detaylı incelemek için hemen tıklayın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar