20 Şubat 2017 Pazartesi

Rüyada kırık tuvalet görmek

Kişinin alın terine, hayatını idame ettirmesi için çalışmasına, eşiyle vakit geçirmesine, küçük bir iş yerine işaret ederken bazen de bekâr ya da öğrenci evine ve evin pisliğine delalet eder. Tuvalet nasıl görüldüğüne göre yorumlanır. Gerçek hayatta canınızı sıkan şeylerden uzaklaşma isteğiniz ile tabir olunur. Bu kadın ağır başlı, hanım efendi, cefakâr kişidir.


Hatta cefakâr oluşu nedeni ile herkes tarafından kendisine gıpta ile bakılır ve herkes tarafından örnek olarak gösterilir. Temiz tuvalet sadık ve sabırlı bir kadın anlamına gelir. Bazen tuvalet görmek, hanımıyla başbaşa kalmaya veya malim biriktirdigi deposuna yada içerisinde mali bulunan dükkana işarettir. Kişi işleriyle ilgili yaşayabileceği çeşitli sorunlar nedeniyle büyük maddi kayıplar yaşayarak parasal anlamda zorlu bir sürece girebilir.


Düsmani bulunan bir kimse, rüyada pencereye uzaktan baksa düsmanina galip gelir. Sevinç içerisinde isleri yürür. Tüccar olan bir kimse rüyada pencere görse, kazanç, kar ve servete kavusur. Her ne olursa olsun, akranlarina üstün gelir.


Peki, rüyada köpek görmek nasıl yorumlanır? Rüyada Kırık Altın Bilezik Görmek. Kişinin dişinin kırılması ve kırık dişi görmesi baba tarafından bir yakının sağlık durumunda oluşacak olan sıkıntıların herkesi etkileyeceğine ve çok büyük bir üzüntü vereceğine delalet eder. Rüyasında tuvalet gören kişi, zor gelen işlerini kolay halledecek, artık belli bir düzene oturtacaktır.


Ayrıca rüyasında tuvalet gören kimsenin, haram işlerden uzak duracağına ve helal kazanç getirecek şeylere yöneleceğine delalet eder. Kişi aile yaşantısında sıkıntı ve kederden uzak huzurlu bir ömür sürecek demektir. Aynı zamanda rüya sahibinin iş yaşantısında başarılı bir yönetici olmasına ve elde edeceği maddi gelire işaret etmektedir. Yine rüyada arabaya bindiğini görmek, devlet adamları. Ayrıca kendisini bekleyen huzursuz ve borçlu günlerden dolayı eşiyle sürekli sorunlar yaşayan erkeğin başka bayanlarla ilgilenmeye başlayacağına ve bu durumun da yuvasını dağıtmaya sürükleyeceğine delalet eder.


Yatağında abdest aldığını fakat ayağa kalkamadığını ve şiddetli bir derdin pençesinde kıvrandığını görmek, eşinden veya dostundan ayrılacağına işaret eder. Bir süredir yaşadığınız sıkıntıları artık geride bırakarak, endişelerden arınabilirsiniz. Ancak tuvalette adet kanı görmek tam tersi yönde tabir edilmektedir. Bu rüya kişinin ekonomik olarak çok sıkıntı çekeceğini ifade etmektedir. Başarılarınızın bitecek olmasına delalet eder ve kendinizi memnun hissetmeyeceğ.


Sıkıntıların biteceğine, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, kişinin başarılarının artacağına bunun da beraberinde kendisine huzur, mutluluk ve sağlık getireceğine işaret eder. Köy tuvaleti gibi bahçede bir tuvalet var. Etrafıma bakmaya başladım. Sonra kırık tuğlalardan örülmüş bir direk gördüm biraz daha kafamı çevirdiğimde her yerde eşyaların olduğunu fark. Rüyasında zeytin yedigini görmek, iyi kimseler için mala, kötüler için ise kedere delalet eder.


Bir yerde yığılı ve küme halinde zeytin görmek ibadete. Bir dükkanın tuvaletine sokuyorum. Bana diyorlar orada yaptırabilirsiniz.


Rüyamda çok tuvaletim geliyor çok eski duvarları kırık bir banyoya girip büyük tuvaletimi yapıyorum banyosu o kadar. Rüyasinda bir çesmeden avuçlari ile su içtigini görmek, dünyada ve ahirette hayir, sevap ve bereketle müjdelenmektir. Fakat araları bilahare düzelir. Ayağına yeni bir terlik giyen fakat, bunlarla yürümeyen, bakireyle münasebette bulunur. Kendisine verilen bir terliği saklayan, bir kadını muha-faza eder.


Terlik eski veya kırık ise, kadın duldur. Terliğinin çalındığını veya başkasının giydiğini gören, birinin karısını aldatmaya. Hemen Yıkık Dökük Yer ne anlama geliyor öğrenin. Etiketler: rüyada yıkık dökük yer, rüyada yıkık dökük yer görmek, rüyada yıkık yer görmek, yıkık dökük yer görmek.


Merhabalar rüyamda hemen her gece tuvaletlerle uğraşıyorum temiz bir tuvalet arıyor. Bir kimse rüyada km içinde bir vay görse, o kimsenin hanımına bir yay sunsa, o hanım kız doğurur. Sayfalar arasında dolaşabilir veya arama linkini kullanabilirsiniz.


Rüya tabirleri geliştirilecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar