14 Şubat 2017 Salı

Istanbul son dakika trafik kazası

Istanbul son dakika trafik kazası

En son trafik kazaları haberleri anında burada. Trafik Kazası haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! Kaza haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! Trafik kazası, bir kara yolu taşıtının diğer bir.


Istanbul son dakika trafik kazası

Motosiklet kazası kamerada. Başkan Ahmet Ağaoğlu: Kazanmamız gereken bir. Tünel adeta savaş alanına dönerken, yaralanan kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.


Silinen yol şerit boyası nedeniyle hastanelik olan genç, kaza sonrası arkadaşı Kerem. NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. Futbol ile son dakika spor.


Istanbul son dakika trafik kazası

Son Dakika Yerel İstanbul Tuzla Haberleri. D-1İncirli’de Şirinevler yönünde maddi hasarlı bir trafik kazası meydana geldi. Diyarbakır-Silvan karayolu tuğla fabrikası mevkiinde son dakika bir trafik kazası meydana geldi.


Direksiyon hakimiyetini kayberek biriket yığınına çarpan yaşındaki sürücü hayatını kaybederken yanında bulunan yaşındaki kardeşi yaralı kurtuldu. D-1Karayolu Edirnekapı Mevkii Ankara istikametinde meydana geldi. Samsun siyaseti ile ilgili haber. Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. DE 0plakalı motosiklete arkadan çarptı.


P, çarpmanın etkisiyle yaklaşık metre sürüklendi. Son dakika trafik kazaları. Etiket Sonucu: trafik kazası Hasdal - Göktürk yolunda trafik kazası.


Hasdal trafik kazası , Hafriyat Kamyonu devrildi. Havalimanı - Göktürk yolunda trafik kazası. Ağustos Depremi üzerinden yıl geçti. Metinler kısa, haber dili de yalındır. Aradığınız haberi bulamadınız mı?


Birçok kişinin kafasını karıştıran haber! Kazaya karışan araçta bulunan. Mansur kavşağında meydana geldi. Başkent’te trafik kazası: ölü yaralı.


D-1karayolunda trafik kazası: yaralı Seyir halindeki otomobil kontrolden çıkarak önce önündeki araca, sonra da bariyerlere çarptı. Kaza, Kırşehir-Kayseri karayolu 16. Alınan bilgiye göre, tali yoldan çıkan G. AU 3plakalı otomobil, Kırşehir istikametinden Kayseri istikametine seyretmekte olan Ç. Kapurtu olayla ilgili, Kendimi feda ettim, arabam pert oldu, şuurumu.


Bursa son dakika Bursa da trafik kazası meydana geldi ve adeta can pazarı yaşandı. Bursa da bir tur otobüsünün devrilmesinin ardından onlarca kişi hastanelere taşındı. Akalan köyü yolu üzerinde meydana gelen trafik. Antalya’nın Kumluca ilçesinde dün gece meydana gelen trafik kazasında kişi hayatını kaybetti, kişi ağır yaralandı. Konya’da trafik kazası : 3. Rüyada trafik kazası yapmak, rüya sahibinin attığı adımların, aldığı kararların ve üzerinde titizlendiği projelerinin kendine uğur ve şans getireceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama.


Kazada kişi hayatını kaybetti, kişi yaralandı. E-karayolunda bir otomobilin TIR’a arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında kişi hayatını kaybetti. TEM Otoyolu Bağcılar mevki Obağlantı yolunda aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi.


OTem Bağlantı yolu Mahmutbey İstikametinde trafik durma noktasına geldi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar