6 Şubat 2017 Pazartesi

Gönlüferah otel

Oda resimlerini ve fiyatlarını inceleyin. Aralarında 10m mesafe bulunmaktadır. Otel yorumlarını okuyun. Umumi thermal havuzlar ücretsizdir, saat sınırlaması yoktur. TripAdvisor’ın interaktif haritasını kullanarak konuma ve yakındaki restoran ve gezilecek yer seçeneklerine göz atın.


Gönlüferah otel

Konaklamanız için fiyatları karşılaştırın ve en iyi teklifi alın. Hizmetler arasında, Türk hamamları kişiye özel oda ve umumi banyolar şeklindedir. Sana uygun tarihler arasında odanı seç, rezervasyon yap. Dağ yolu üzerindeki lokasyonu gayet iyi ve güzel bir Bursa manzarasına sahip. Hizmet eskiye oranla daha iyi ve otel fiziki olarak iyileştirilmiş.


Fiyat fayda karşılaştırıldığında mâkul. Gönlüferah Termal otelin imkanlarından yararlanır. Güzel bir otel , termal spa oteli daha da özel yapmış. Tesis yarım pansiyon konseptinde hizmet vermektedir.


Gönlüferah otel

Tesis adet kapalı restaurant ile misafirlere özel hizmet sunmaktadır. Tesis içerisinde yer alan spa, masaj hizmetlerinden faydalanarak rahatlayabilir ve kendinizi yenilenmiş hissedebilirsiniz. Bugün müşterilerini köklü bir tecrübeyle rahat ettirmeye çalışıyor. Tesiste bulunan ala carte restaurant, açık restaurant, kapalı restaurantta yemeklerinizi yiyebilir, tesis içerisinde yer alan spa, masaj hizmetlerinden faydalanarak rahatlayabilirsiniz. Nilüfer Doğa Restaurant.


Standart Oda ve Deluxe Oda olmak üzere ayrı konforda oda tarzı bulunur. Konforlu ve kaliteli hizmet anlayışına sahip tesisin toplam odası bulunmaktadır. Bu itibarı da az önce de bahsettiğimiz ekibimize ve prensiplerimize borçluyuz. Davetiniz öncesinde organizasyon sorumlumuz ile iletişime geçerek tüm isteklerinizi iletebilirsiniz.


Düğününüzün sizin için ne kadar. Dilersen otelde öde dilersen kredi kartıyla anında ödeme yap. Hamam, lal masajlar, klasik masaj, bali masajları, aroma terapiler, peeling uygulamaları ile bakım merkezi olarak da konuklarını ağırlıyor.


Kurumsal hizmet yapısı ve profesyonel çalışma kadrosu ile seçkin, ekonomik, tatil yerleri, tur paketleri ve en ucuz rezervasyon fiyatı sunan acentamız Heryerden Tatil geçtiğimiz yıllarda yurt içi turları, yurt içi kültür turları, yurt içi otel rezervasyonları, yurt dışı turları. Kişi başı oldukça uygun fiyat politikamızla her şey hayallerinize yakışır şekilde olacak! Hemen daha fazla bilgi almak ve çok özel olanaklarımızı öğrenmek için sayfanın üst kısmında bulunan iletişim formunu eksiksiz.


Gönlüferah otel

Ayrıca otel içerisinde termal hizmetlerin yanında disco, fitness salonu ve internet cafe hizmetleri de bulunuyor. Sizlere daha iyi hizmet verebilmek amacıyla konaklamanız boyunca tüm ihtiyaçlarınızı karşılamaya yönelik Çözüm Partnerlerimiz bulunmaktadır. Burada Bursa’ nın da tarihi yatıyor. Müşteri hizmetleri telefon numarası. GÖNLÜFERAH OTEL - OSMANGAZİ cekirge.


Bu yıldızlı otel Osmanlı Evi Müzesi ve Uluumay Osmanlı Halk Kıyafetleri ve Takıları Müzesi yakınındadır. Odalar klimalı oda mevcuttur. Aralık Günü başlayacak Yılbaşı Eğlence Programı Yılbaşı Akşamı devam edecek.


Bursa nın Bu Güzel otelinde eğlenceye doyacaksınız. Foursquare en iyi kullanıcı deneyimini yaşatmak, görebileceğiniz reklamları kişiselleştirmek ve reklam verenlerin reklam kampanyalarının sonuçlarını ölçebilmelerine yardımcı olmak için çerezler kullanmaktadır. Tesisteki hamam ve sauna hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.


Teknolojik ekipmanlarla donatılmış toplantı salonlarından yararlanabilirsiniz. Yaz ve kış aylarında hizmet veren tesisi siz de tercih ederek termal otel özelliklerinden yararlanabilirsiniz. Tesisin en önemli özelliği doğa ile iç içe olmasıdır. Tur, ülkemizdeki tatilcilere ve yabancı turistlere Ekonomik Tatil fırsatlarını ve en iyi tatil fiyatlarını sunmaya devam edecektir.


Uludağ Kayak Merkezi’ne oldukça yakın mesafede konumlanmaktadır. Yılın ayı hizmet veren otelde termal SPA merkezi yer almaktadır. Pek çok hastalığa iyi gelen şifalı termal suları misafirlerine sunan. Huzur evi sakinlerimizi ağırlamaktan,büyüklerimizle birlikte olmaktan büyük mutluluk ve onur duyduk.


Tesiste termal spa, restoran ve şık bir lounge bulunmaktadır. Genel anlamda bu ve benzeri yerlerdeki yorumları okuduğumda herkesin beğenisi değişir der yorumlarla kalmazdım konu her ne olursa olsun ama şu an gerçek ve mantığa açık bir yorum yazacağım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar