30 Ağustos 2016 Salı

Satılık daire pendik

Satılık daire pendik

Kavakpınar satılık daire fiyatları bir yılda yüzde 18. TL fiyatından başlayan 3. Okulu Yanı Kiralık Daire. Daha fazla satılık emlak ilanları mı arıyorsunuz?


Satılık daire pendik

Bahçelievler bölgesinde adet Daire 1. Tren yoluna;otobüse ve minibüse yürüme mesafesinde. TL ilan detay ve iletişim bilgileri için tıklayın kralilan. Feneryolu, Kadıköy, İstanbul-Anadolu. Bu sitede yayınlanan ilanların tüm mülkiyet ve fikri mülkiyet hakları münhasıran “SAHİBİNDEN”e aittir. Sitemizi kullanarak en güncel emlak ilanlarına kolayca ulaşabilirsiniz.


Yeni nesil emlak pazar yeri tapu. Siz de portföyümüzde bulunan gayrimenkuller içerisinde arama yaparak bankadan satılık daire bulabilir ve teklifinizi verebilirsiniz. Bankadan satılık gayrimenkuller de dahil olmak üzere, tapu.


Firmamızın Türkiyede ilk kez yapmış oldugu boyutlu emlak ilan portalı kullanıcısını memnun edip kolaylık sağlamaktadır. TL den başlayan fiyatlarla satılık 3adet daireler ilanı arasında arama yapabilirsin. Bu sayede dilerseniz gayrimenkulü ziyaret etmek için.


Satılık Apartman Dairesi 600. PENDİK ESENYALI ORHANGAZİ DE KİRALİK DAİRE. Eyakın bakımlı pimapenli,çelik kapılı,yer parke ,ıslak zemin seramik ,balkon,dogalgaz kombili,pazarlık payı var.


Anayola Cephe köşe daire. Atatürk İlkokuluna 1mt Mesafaede. STANBUL PRESTİJ PARK SİTESİ SATILIK LÜKS DAİRE. Pendik içinde satılık emlak.


Dai̇re i̇ç özelli̇kleri̇: bi̇na dişi mantolamali , pvc isi camli , doğalgaz kombi̇li̇ , mutfak. KURTKÖYDE DAİRE FİYATINA FOURLEX VİLLA! MUHTEŞEMMM MANZARALI ÖZEL YAPIM ULTRA LÜX DUBLEKSSS.


MÜNİBÜS DURAKLARİNA DAKKA YÜRÜYÜŞ MESAFESİNDE. VİAPORT HOUSES A BLOK TERASLI MOBİLYALI KİRALIK. Kurtköy Emlakçısı Tevfik Yılmaz. Sizce en uygun gayrimenkul edinme şekli hangisidir? Emlak ilanı verebilir, gayrimenkul rehberi, satılık daire, kiralık daire, emlak, iş yeri, ev, arsa ve en güncel gayrimenkul ilanlarını bu sitede bulabilirsiniz.


Arsa üzerine kurulmuş,tarafıda yola cepheli önü açık ve deniz manzaralı,Toplam blok daire ve dükkân bulunan projede,A blok ta. Projemizin bazı görselleri aşağıda dikkatinize sunulmuştur. Hizmet verdiğimiz bölgelerde deneyimli ve profesyonel kadromuzla gayrimenkullerinizin kiralamasını ve satışını üstlenebilir, talep ettiğiniz gayrimenkul özellikleri.


Satılık daire pendik

Kiralık Apartman Dairesi İstanbul , Kiralık Apartman Dairesi 485. Haritada Ara Gelişmiş Arama. Sahibinden galeriden satilik 2.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar