5 Ağustos 2016 Cuma

Termoking tır şöförü arayan firmalar

Acil tecrübeli tır şoförü aranıyor İş İlanları. Türkiye ve yurtdışında 32. Tam zamanlı, dönemsel ve yarı zamanlı iş ilanları. En büyük ve güvenilir iş verenler.


Kariyerinize yön vermek için güncel iş ilanlarına şimdi bi’ göz atın ve online başvuruda bulmayı unutmayın! Tır Şoförü iş ilanları kariyer. Gökaytekin Nakliyat Ltd.


Yurt içinde aktif olarak yük taşıyan kargo firmalarının yanı sıra nakliye şirketleri, sebze meyve taşımacılığı yapan çok sayıda firma deneyimli şöförlere ihtiyaç duyuyor. Eleman arayan Tır şoförü iş ilanı sizi bekliyor. Sayfası Yukarıda tecrubeli termoking tir g İş İlanları listelenmektedir. Ankara ilçesinde çalışacak tecrübeli damperli tır şöförü aranmaktadır.


Belgeleri eksiksiz ve havuz dorse deneyimli arkadaşlar alınacaktır. May Uluslar Arası Taşıma. Ankara ,konya kulu civari sofor arayan yokmu Ankara ,konya kulu civari sofor arayan yokmu. Aradığınız işi sahibinden.


Lojistik ve Taşıma İş İlanları mı arıyorsunuz? Ekonomi konularının seviyeli bir ortamda konuşulduğu Koniks. Kamyon,Veya,Tır,Kiralamak,-,Konikscom,Kamyon Veya Tır Kiralamak - Koniks. Tamirci arayan firmalar ararsa sevinirim.


Selam tır şoförüyum yaş yıldır tecrübem var damper sal dorse tenteli termoking frigo lovbet her. Fakat nakliye şirketi alıcının yanlış yazılmasından dolayı aracının sıraya girdiğini bunun sebebinin gümrükçümüzün alıcının ismini yanlış yazması olduğunu, kendilerine ekstra para ödememizi talep.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar