23 Ağustos 2016 Salı

Gündoğan satılık villa

Gündoğan Mahallesi satılık villa fiyatları. Bu sayfada gördüğünüz ilanların, mfiyatları 4. TL arasında değişmektedir. Toplamda adet birbirinden farklı konseptte villadan oluşan nezih bir sitede konumlanmıştır. Bir rezidansta 4mlüks villa ve burada size sunduğumuz villa neredeyse sahilde.


Gündoğan satılık villa

Belki metre vardır ve tam deniz manzarasının tadını çıkarırsınız. Zemin katının yaklaşık molduğu terasa sahiptir. TL ‘ den başlayan fiyatlarla ve dublexler 3. Full Deniz ve Doğal Kalmış koy Manzaralıdır.


GÜNDOĞAN EMLAK TAN GÜNDOĞAN BOĞAZ MANZARALI VİLLA. Geniş balkonlu ve pergoleli. Bu site içinde satılık tip villa bulunmaktadır. WC, ebeveyn banyosu, sauna, çamaşır ve ütü odası, misafir odası, giyinme odası, depo, makine dairesi, teras ve balkon ile birlikte 3m²’dir.


Bu sitede yayınlanan ilanların tüm mülkiyet ve fikri mülkiyet hakları münhasıran “SAHİBİNDEN”e aittir. Sitenin kendine ait iskelesi, restaurant ve cafeteryası mevcuttur. Ebeveyn Hemen İzlemek İçin Tıklayınız! TL Detay için tıklayınız. EURO Detay için tıklayınız.


Aradığınız emlağı bize bildirin, sizin adınıza araştırma yapalım. Satmak veya kiralamak istediğiniz emlağınıza müşteri bulalım. Daha detaylı bilgi için aşağıdaki linki tıklayınız! Kaliteli yaşamı yeşille buluşturan, her villaya özel geniş bahçeler.


Yaygın inancın tersine, Lorem Ipsum rastgele sözcüklerden oluşmaz. Sizi sonsuzluğa taşıyacak, jet stream teknolojisi ile durmaksızın kulaç atabileceğiniz, Ege’nin mavisiyle birleşen özel infinity havuzunuz. Yabanci sahiplerinden satılık olanları sizinle buluşturuyor.


TL fiyatından başlayarak konut arasında en iyi teklifleri kontrol edin. Daha fazla satılık emlak ilanları mı arıyorsunuz? Toplam konuttan oluşan bakımlı site içindedir. Toplam 1molup, yatak odası banyoludur.


Gündoğan satılık villa

Detaylı Arama Tüm Şehirler Tüm Şehirler. Her villanın yaklaşık 5marsa payı vardır. BODRUM YALIKAVAK ÖZEL HAVUZ TEK KATLI VİLLA 2. Villalarımız yapım aşamasındadır. Sahibinden satılık, 350.


Ortakent Yalıda Satılık Odalı Yazlık Daire. Turgutreis Eski Mandıra Satılık Deniz Manzaralı Ar. SAPANCADA SATILIK HAVUZLU VİLLA. TORBADA SATILIK APART OTEL.


Bodrumda satılık kiralık konutlar. Girişteki avluda geniş bir açık oturma alanı, ayrica salonun onunde koya bakan bir terasi bulunmaktadir. Azure villası bodrumun en güzel yerinde sahibinden acil satılık ve büyük indirimde muhtesem deniz ve boğaz manzaralı ev.


Kum Emlak - Satılık ve kiralık seçenekleri ile arsa, konut, bina, işyeri, devremülk ve turistik tesis ilanları sahibinden. Türkbükü emlak tan satılık özel havuzlu villa ev takasına uygun. TÜRKBÜKÜ EMLAK - Satılık ve kiralık seçenekleri ile arsa, konut, bina, işyeri, devremülk ve turistik tesis ilanları sahibinden.


WTB GAYRİMENKUL VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ - Satılık ve kiralık seçenekleri ile arsa, konut, bina, işyeri, devremülk ve turistik tesis ilanları sahibinden.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar