29 Ağustos 2016 Pazartesi

Ankara üniversitesi oibs sistemi giriş

Ankara üniversitesi oibs sistemi giriş

ANKARA ÜNİVERSİTESİ KAMPÜS BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ. Ankara Üniversitesi Mobil Uygulamaları. OBS) giriş yapabilirsiniz. Sistemimizde aktif durumda olup olmadığınızı oidb.


Bilgi Sistemine (OİBS) girmek için aşağıdaki adresi kullanınız. Aziz Kansu Binası B Blok. OİBS (Eski sistem) OBS Yeni Sistem. Eğitim-Öğretim Yılında Yurtdışından Ek Öğrenci Kabulü İlani. Yurt Dışından Öğrenci Kabulüne İlişkin Yönerge.


Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim. SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ. Bu servisi kullanarak E-posta hesabınızın şifresini değiştirebilir, tatil mesajı bırakabilirsiniz.


OBS sistemine giriş yapmak için tıklayınız. OİBS sistemine giriş yapmak için tıklayınız. Yeni Kullanıcılar” menüsünden giriş yaparak şifre almalıdırlar. Girilen e-posta hesabı ve alınan şifre ile sağ alt bölümden sisteme giriş yapılabilir.


Gölbaşı yerleşkesinde bulunan Kurum Belge Merkezi ve Arşivi, ilk olması açısından diğer devlet kurumlarından büyük ilgi gördü. Ufuk Üniversitesi Web Sitesi. Bologna Process urges all EU higher education institutions to evaluate competencies of their educational programs and to maintain a common perception of quality.


Through BIS (Bologna Information System), Our University aims at describing its curricular activities within a constantly evolving and transparent framework. Sizi ilgilendiren önemli duyuruların cep telefonunuza mesaj olarak gelebilmesi için. Bilgilerine güncel olan cep telefonu numaralarınızı başına (0) koymadan girmeniz gerekmektedir. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi E-Üniversite Otomasyonu OBiS.


Sistemi kullanabilmeniz için öncelikle sisteme giriş yapmanız gerekmektedir. Giriş işleminizi öğrenci numaranız ve şifreniz ile yapabilirsiniz. No Öğren bağlantısını kullanabilirler. Cep numarası güncelleme işleminden Cep numarası girilen şahıs sorumldur.


Balkabağı Turtası Şekeri, tuzu, hindistancevizini, tarçını, sütü, suyu, yumu. Danışman Onayına göndermelidir. Tekrar kayıt için Üniversitemize gelmelerine gerek yoktur. E-Devlet üzerinden kayıt olan öğrencilerimizden herhangi bir evrak talep edilmemektedir.


Mazeret sınavına girebilmek için hangi hastanelerden alınan raporlar geçerlidir? Açılan Dersler Kapanan Dersler EMV1Makro İktisat ATA1Atatürk İlk. Ve İnkılap Tarihi I EMY2Girişimcilik ATA1Atatürk İlk.


Ankara üniversitesi oibs sistemi giriş

Telefonunuza indirmek için aşağıdaki resme tıklayabilirsiniz. Ubuntu) Server at ankuzem. Gazi Üniversitesi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Giriş - Turgut Özal Üniversitesi UZEM Girişi - Cumhuriyet Üniversitesi Uzaktan Eğitim Yönetim Sistemi - Karabük Üniversitesi UZEM Öğrenim Yönetim Sistemi - Kocaeli Üniversitesi Web Tabanlı Eğitim Destek Sistemi - Yalova Üniversitesi UZEM Girişi - İSZU UZEM. Ek sınav hakkı (OIBS) 15.


Bilgi Yönetim Sistemi(Kurumsal Hafıza ve Aidiyet). Daire Başkanlığı olarak, Üniversitemiz bünyesinde görev yapan akademik ve idari personelimiz ve öğrencilerimize yönelik Üniversitemizin belirlediği hedefler çerçevesinde mevzuat ve kurumun gereklilikleri hakkında doğru bilgiye ulaşmanıza katkı sağlamayı amaçlamaktayız. Burada bir sistemi yönetmek için eşsiz bir teknoloji sunuyoruz.


Odak noktamız, kurumun yaşamını bir eğitim yönetim tekniği ile basitleştirmek. Okuma salonları, TOKİ binası Gazi Üniversitesi Prof. Bilimsel Araştırma ve İstatistik Teknikleri. Planlanan Öğrenme Aktiviteleri ve Metodları: Etkinlikler ayrıntılı olarak Değerlendirme ve İş Yükü Hesaplaması bölümlerinde verilmiştir. Yetenek Sınavı Başvurusu İçin Tıklayınız.


Daire Başkanlığı Üniversitemizin öğrenci işlemlerini merkezi olarak yürütmek amacıyla kurulmuş ve bütün öğrencilerimizin dosyaları bu merkezde toplanmıştır. Sıfırla İsteğiniz e-posta adresinize gönderilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar