8 Ağustos 2016 Pazartesi

Maltepe yüzme havuzu

Maltepe Yüzme Havuzu – Ata Yüzme Kulübü. Pedagoji gereği yetişkin ve çocuk yüzme eğitimleri farklı zaman dilimlerinde yapılmaktadır. Tesiste 5kişilik tribünlü Spor Salonu, Kapalı Yüzme Havuzu, Sauna, Kafeterya, Çocuk Oyun Alanı ve Bahçe gibi alanlar mevcut olup, Yüzme, Pilates, Yoga, Kickboks branşlarında hizmet verilmektedir.


Maltepe yüzme havuzu

Kişisel beyanlar esas kabul edilmekte olup, yüzme havuzuna girecek olan yetişkin kişilerin idrar tahlili yaptırmalarını tavsiye ederiz. Aşağı doğru sıralanmış bilgileri inceledikten sonra cevabını bulamadığınız sorularınız veya randevu talepleriniz için ilgili koordinatörlerimiz size yardımcı olmaktan keyif duyarlar. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı yarı olimpik havuzdur.


Yüzme kurslarımızın organizasyonu akademisyen koordinatörler tarafından yapılmaktadır. Kullanmakta olduğumuz yüzme havuzunun fiziki şartlarını dikkate alarak program yapıyoruz. Gruplar – kişiliktir. Tesiste tam olimpik yüzme havuzunun yanında birde çocuk yüzme havuzu bulunmaktadır.


Olimpik yüzme havuzu 42m derinlik metre boy ebatlarındadır. MyClub Eltes Ümraniye Havuz. Tesis içerisinde açık ve kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır. Klüpte üyeler ayrıca gym, cardio, pilates.


Her spor branşında olduğu gibi yüzmede de en zor olan şey başlamaktır eğer siz biryerlerden başlamaya karar verdiyseniz bizim size yüzme konusunda katacağımız çok şey var,yılı aşkın tecrübemiz ve işimizi severek yapmış olmanın vermiş olduğu rahatlığı elimizden geldiğince sizlere hissettirip geçirmeye çalışıyoruz,önceliğimiz herdaim motivasyondur zaten. Aradığınız fırsatı kolayca bulabilir, sorularınız için iletişime geçebilirsiniz. Hafta da iki ders, her ders bir saat sürmektedir.


Sürekli aynı tesiste bulunmadığımız için görüşmeye gelmeden önce lütfen. Adres: Büyükbakkalköy Mh. Not: Sağlık ocaklarında ücretsizdir. Tam idrar tahlilini sağlık ocaklarında veya özel sağlık kurumlarında, kamu kurumlarında yaptırabilirsimiz.


Horizon Spor Kulübü, Kartal ve Pendik bölgesindeki en gelişmiş yüzme okuludur. Dönem içerisinde yapılan devamsızlıkların telafisi ve ücret iadesi yapılmamaktadır. Yüzme havuzu yarı olimpik standartlarda olup yüzme eğitimlerinin verildiği bir tesistir.


Ulaşımı kolay ve Eüzerindedir. Temizlik ozonlama sistemi ile yapılmaktadır. Araç Kapasiteli Otopark. Spor İstanbul,İstanbul halkının fiziksel ve ruhsal sağlığını güçlendirmek ve yeteneklerini geliştirmek için spor tesislerinden yararlanmalarını ve spor etkinliklerine aktif olarak katılımlarını sağlamaktadır. Vermiş oldukları hizmetin tamamında etkili bir şekilde eğitim veren eğitmenlerin tecrübe konusunda yoğun olmaları da etkilidir.


Gerek büyük firmalara çözüm ortağı olup birlikte proje yürütmek olsun, gerekse siz nihai müşterilerimize doğrudan hizmet vermekteyiz. Tandoğan Kampüsünde yer almakta olan Ankara Üniversitesi Olimpik Yüzme Havuzu, Uluslararası Yüzme Federasyonu (FINA) standartlarına uygun metre boyunda, metre eninde, metre sabit derinlikte ve kulvarlıdır. Güncel haber ve etkinlerimizi takip edebilir, E-Belediye hizmetleri ile online işlemlerinizi web sitemizden yapabilirsiniz. Gurubu’nun bir iştiraki olarak Anadolu yakasında faaliyet gösteren Pamukspor Spor Tesisleri, özel yoga ve grup derslerine olanak sağlayan 1. Eğitimde yükselen değer. Ataşehir Yüzme Havuzu, Şerifali lokasyonunda bulunmaktadır.


Maltepe yüzme havuzu

Metro, Kamil Koç gibi seyahat firmalarının Dudullu istasyonları olarak kullanılan bölgenin hemen yakınındadır. Tatile gitmeyi beklemek istemezseniz İstanbul’un huzurlu ve sakin tarafı olan Anadolu Yakası’nın havuzu olan otellerini tercih edebilirsiniz. Açık ve kapalı havuzlar mevsim yüzme imkânı sunuyorlar. SPA, Sauna, Türk Hamamı, Buhar Odası, Cilt Bakımı gibi hizmetlerle hafta. AİBÜ Yüzme Havuzu ve Fitness Merkezi Ücret Tablosu.


Açık lise ve üniversite öğrencilerinin öğrenci belgesi getirmeleri zorunludur) TL. Misafir (Kamu Personeli) 1TL. Dersler bay – bayan karma olarak işlenmektedir.


Fitness Center, Açık ve Kapalı Tenis Kortları, Açık Yüzme Havuzu, Sauna, SPA, Squash Salonları, Kapalı Spor Salonu, Konferans Salonu, Restaurant, Cafe - Bar ve Butik Otel bulunan bir komplekstir. Alışılagelmiş bir yaşamın yarattığı monotonluk giderek insanları sıkıntılar içerisine sokuyor. Hem psikolojik hem de bedensel olarak ortaya çıkan sıkıntıların en önemli nedeni, sürekli keşfetmeye ve yeniliklerle tatmine ihtiyaç duyan insan vücudunun durağanlığa hapis edilmesidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar