1 Ağustos 2016 Pazartesi

Kim milyoner olmak ister son soru

Kim milyoner olmak ister son soru

Dünyanın en çok seyredilen yarışması. Yarışmada toplam soru yer alıyor. Bu on iki soruyu yanıtlamak için size joker hakkı sunuluyor. Bölümüyle yine nefesleri kesti. Xi Shun, kollarını kullanarak hangi türden iki hayvanın midesinden plastik maddeler çıkarmıştır?


Kim milyoner olmak ister son soru

En son kim milyoner olmak ister haberleri anında burada. Arkeologları konu alan soru sonrası, Arkeologlar Derneği açıklama yaptı. Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri olmak üzere haftada gün izleyicileriyle buluşmaktadır. Murat Yıldırım tarafından sunulmaktadır. KIM MILYONER OLMAK ISTER WHATSAPP BASVURU FORMU.


Ne zaman saat kaçta ararlar telefon basındamı sitresli saatler geçirecekmiyiz. Pazartesi-Cuma aralıgında aranmaktadır , bu saatler dısında arama yapıldıgı görülmemiştir. Anne karnındaki bebek hangisini yapamaz? Atatürk gibi düşünmek hangi ülkede kullanılan bir deyimdir.


ATV ekranlarında yayınlanması planlanan milyonluk soru programın başlamamasıyla birlikte daha fazla merak edilir oldu. Soru belli olmadan herkes nefesini tutarak milyonluk soru belli oldu mu? Daha ilk soruda verdiği cevapla sosyal medyanın diline düşen yarışmacı olay oldu. Genç yarışmacı milyonluk soruya ulaştı!


ATV’nin en sevilen yarışma programlarından. Programda yarışmacı için soru vardır. Soru en çok aratılanlar arasına girdi. Bilgi yarışması “ KİM MİLYONER OLMAK İSTER “isimli programı hakkında Karınca kararınca bilgi vermeye çalışacağım.


Hem genel kültürünüzü ölçüp hem yepyeni bilgiler edinebileceğiniz en güncel oyunlardan KİM MİLYONER OLMAK İSTER ter döken sorularla karşınızda. Cevap olarak sunulan şıktan doğru olanı seçerek oynayacağınız oyunda toplam soru bulunuyor. Genellikle internetten yarışmayı takip ettiğini söyledi. Türkiye’de olduğu zamanlarda vakit vakit Tv’den takip etti.


Partlı ya da tek parça hd seyret. Aynı zaman da bende programı takip ediyor, soruları ve cevapları anlık olarak sizlerle burada paylaşıyor olacağım. Güler yüzü ve neşesiyle sosyal medyada çok konuşulan Okan Üniversitesi öğrencisi İnci Hanım’ı, binden eden soru ise şuydu: Hangi yazar kadındır İşte genç yarışmacıya sorulan tüm sorular ve cevapları. Koç Üniversitesi işletme bölümünden yeni mezun olan, şu anda Hollanda Amsterdam’da yüksek lisansa kabul edilen Hande’nin tek isteği yüksek lisans için yurt parası çıkarmaktı. Gördüğünüz gibi kim milyoner olmak ister yarışma programındaki en zor soru yani milyonluk soruyu ve cevaplarını sizlerle paylaştık.


Cevaplar koyu mavi renkle yazılan şıklardır. Arda Ayten milyon liralık soruya kadar gelmeyi başarmıştı. Zamanla diğer milyonluk soruları da ekleyeceğim. Bu sorulardan iki tanesi baraj sorusu olarak soruluyor.


Türkiye’nin maksimum izlenen yarışma programında her bölümü ayrı olay oluyor. TL LIK SORU kim milyoner olmak ister başvuru numarası kim milyoner olmak ister başvuru. Milyoner’de yarışmacının yaptığı da vaka oldu. Son Osmanlı Son İmparator.


Kim milyoner olmak ister son soru

Doğru seçeneğin yanında verilen, “Yalamak”, “Köpeğe koklatmak” ve. Hangisinin bir türünün dişleri dünyadaki bilinen en güçlü biyolojik madde olup karbonu elmasa çevirebilecek güçteki basınca bile dayanabilir. Kim milyoner olmak ister yarışmasına katılan yarışmacılara sorulan soruları ve cevapları içeren liste aşağıdadır. Arka arkaya birçok yarışmacı ve haftalarca yayınlanan yarışmalarda sorulan bütün sorulan cevabını burada bulabilirsiniz.


TL’lik soruya gelen yarışmacı kim?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar