25 Ağustos 2016 Perşembe

Sandisk cruzer force 32gb metal usb bellek sdcz71032gb35

Bu USB flash sürücüsünün gövdesi dayanıklı. Belirtilen kapasitenin bir kısmında veri saklanamaz. Yaklaşık değerler: Sonuçlar dosya boyutuna, çözünürlüğe, sıkıştırmaya, bit oranına, içeriğe, ana aygıta, önyüklemeli dosyalara ve diğer etkenlere bağlı olarak değişiklik. SanDisk Ultra Flair 64GB USB 3. Siteye Git dakika önce.


Usb bellek modelleri ve harici diskler için tıklayın. TL (1) TeknolojiRafi 100. Bu Usb flash sürücünün kendi tarzında bir çizgi sağlayan dayanıklı metal kasası mevcuttur.


SANDISK SDCZ- 032G - BCruzer Force 32GB USB 2. Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir. Büyük HD video, müzik ve fotoğraf dosyalarınızı sığdırabilirsiniz. Dayanıklı bir metal gövde içinde geniş dosya depolama. Kayan konektörü siz onu bağlamaya hazır oluncaya dek güvenle içeride kalır.


Bu flaş bellek geçenlerde indirimle tlye satılıyordu. Ama ben farklı bir ürün önericem size. Türkiye distribütörü garantili, orijinal ürünler. Spend less time waiting to transfer files and enjoy high-speed USB 3. Its durable and sleek metal casing is tough enough to handle knocks with style. TL Alışveriş sepetiniz boş!


USB Bellek ürünleri sitemizde. GB ADATA UV2GÜMÜŞ USB2. Sandisk UFM Cruzer Glide USB 3. Not : Ürün listeleme sayfalarında bulunan ürün bilgileri belirli aralıklarla güncellenmektedir.


En güncel durumu, ürünlere tıkladığınızda açılan ürün detay sayfalarından takip edebilirsiniz. SDIB20N-128G-GN9UE128GB IOS Ixpand Base USB3. Do you want to remove all your recent searches?


Flash Disk OTG Flash Disk USB 3. USB ve Kart Bellek Ürünleri SD Kartlar. Kategori Tüm Kategoriler. TOSHIBA 32GB Yamabiko USB3. Kompakt, hafif, kapaksız.


KINGSTON DTSE9H-16GBZ 16GB 2. Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuz. Merhaba, Daha iyi bir hizmet almak için lütfen oturum açın! Sonotek Bilgi Teknolojileri resmi alışveriş sitesidir. Bir çok teknolojik ürünü uygun fiyatlarla sizlere sunuyoruz.


Arı Koleji - Tatil Kitapları(Eng) İlköğretim 1. Alışveriş sitelerinin ürünlerine Online Satış Mağaza ile tek bir noktadan kolayca ulaşabilirsiniz! TL ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo! Presentacion en colgado.


Elektronik malzeme alırken doğru siteden alın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar