5 Ağustos 2016 Cuma

Sahibinden üyelik açma

Kurumsal Üyelik Avantajları Neler? Ticaretinizi ve iş hacminizi büyütmek için siz de sahibinden. Türkiye’nin her yerindeki milyonlarca alıcıya ulaşın gücünüze güç katın, Onay beklemeden ilanlarınızı yayınlayın, Size özel çağrı merkezi hizmetinden faydalanın. Neden Bazı E-posta Adreslerini Kullanamıyorum?


Yeni Üyelikte Şifre Hatası Alıyorum, Ne Yapmalıyım? Onay E-postası Gelmedi, Ne Yapmalıyım? Bu pakette yer alan aylık satış limiti kadar ilan açabilirsiniz. Doping kullanılarak verdiğiniz ilanlar için ücret iadesi yapılmamakla birlikte aynı e-posta adresinizi kullanarak yeni bir üyelik açma işlemi ne yazık ki gerçekleştirilemez. Oto, motosiklet yedek parça, aksesuar ve ekipmanları, uygun fiyatları ve sıfır, ikinci el seçenekleri ile alışverişte ilk adres sahibinden.


YENİ ÇAĞ MAKİNA - Sıfır, ikinci el El Aletleri uygun fiyatları ve GeT taksitli alışveriş seçenekleriyle sahibinden. Uzun zaman önce hesap açmış ve site üzerinden birkaç satış yapmıştım. Birkaç zamandır girmeye çalışıyordum ancak yeni şifre almama rağmen bu şifreyle yine giriş yapamıyordum. RAYİTEK OTO ELEKTRONİK LTD.


Sahibinden üyelik açma

UZUN MAKİNE SANAYİ - Metal İşleme Endüstri makineleri sıfır, ikinci el uygun fiyatlarıyla ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden. Eğer kurumsal bir kimlikle ve fazla. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin. Türkiyenin numaralı alışveriş sitesi olduğunu herkes biliyordur heralde.


Günlük milyonların ziyaret ettiği sitede herkes birşey almak yada satmak ister. Eğer sizde sahibinden com sitesinden ürünlerinizi satmak istiyorsanız ve para kazanmak istiyorsanız üye olmanız gerekmektedir. Elektronik kapı kontrol ve güvenlik sistemleri uygun fiyatları ve GeT taksitli online alışveriş seçenekleriyle sahibinden.


Oto aksesuar ürünlerin de güven ve kaliteyi slogan edinen Dost Tuning, müşteriye odak olan çalışma sistemi ve müşterinin her konuda memnuniyeti ilkesi ile ihtiyaçlara en uygun çözümü üretmektedir. PATROL MAKİNA - Endüstri makineleri sıfır, ikinci el uygun fiyatlarıyla ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden. ELİT MUTFAK EKİPMANLARI - Endüstri ekipmanları sıfır, ikinci el uygun fiyatlarıyla ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden. Teknoloji - En ucuz Toplu Satış ikinci el ve sıfır dizüstü bilgisayar yedek parçaları GeT taksitli ödeme seçenekleri ile sahibinden. GeT kredi kartına taksitli alışveriş seçenekleriyle satın alabilirsiniz.


EUROMAX DUVAR KANAL AÇMA MAKİNES. Daha sonra hesap teknik ekip tarafından silinecektir. HAKBİLENLER ENDÜSTRİYEL MUTFAK - Endüstri ekipmanları sıfır, ikinci el uygun fiyatlarıyla ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden. Sadece kurumsal üye olan kişiler mağaza açabilir. Mağaza Açma Şartları sahibindentavuk.


Dolayısıyla ücretlendirme ilan kalitesini arttrmaya yetmez. Zaten bunu bildiklerinden kayıt dışıyla değil. M CLASS İZMİR - BMW Serisi satılık 2. KİNCİ EL MOBİLYA MAKİNALARI - Endüstri makineleri sıfır, ikinci el uygun fiyatlarıyla ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden. Fiyata göre (Önce en yüksek) Fiyata göre (Önce en düşük).


MESMAK MAKİNA HIRDAVAT BİLGİSAYAR ELEKTRONİK - Bahçe, yapı malzemeleri ve sıfır, ikinci el el aletleri uygun fiyatları ve GeT taksitli alışveriş seçenekleriyle sahibinden. MAKİNELERİ SANAYİ MUTFAK - Endüstri ekipmanları sıfır, ikinci el uygun fiyatlarıyla ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden. Haksız kazanç ve fahiş fiyattır.


Sahibinden üyelik açma

Bu bir insanları kandırmaktır, bu kadar yüksek ücret talep etmek haksızlıktır. Cafe Malzemeleri, Lokanta Malzemeleri. Sahibinden sıfır ve ikinci el sanayi makineleri, makine imalatçıları ve alım satımı yapan firmaların satılık makine ilanları sahibinden. Demir Gayrimenkul - Satılık ve kiralık seçenekleri ile arsa, konut, bina, işyeri, devremülk ve turistik tesis ilanları sahibinden.


Yüksel Otomotiv - İkinci el araba, satılık sıfır otomobil fiyatları, teknik özellikleri, araç kiralama, galeriden hafif ticari ve ağır ticari araçlar, motorsiklet modelleri ve diğer vasıta ilanları Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden. Bilgisayar fiyatları, sıfır ve ikinci el bilgisayar parçaları, GeT taksitli alışveriş seçenekleriyle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar