15 Ağustos 2016 Pazartesi

32 Gb mini flash bellek

KINGSTON 32GB DataTraveler Mini Rex USB 3. Depolama alanları GB, GB, 1GB, 2GB. Dosyaları en kolay şekilde paylaşma, koruma ve depolama işlemine sahiptir. Kişisel dosyalarda parola koruması ve şifreleme teknikleri vardır.


Mini Usb Bellek modelleri ve en ucuz fiyatı. Gb Usb Bellek En Ucuz ürünü bulduk. Karşılaştırma listesine ekle. Gomax TMini 4K Android Tv Box 1GB RAM 8GB ROM.


CRETSİZ Baskı ve ÜCRETSİZ Kargo, Stoktan HEMEN TESLİM - Adrapromosyon. Discount for cheap 32gb flash bellek: drive metal usb sopa usb mini stick usb gb usb flash drive sürücü kalem gb flash sürücü 128gb flash drive sürücü flaş 4gb flash drive Insightful Reviews for 32gb flash bellek: memory usb original pendriven pen usb. Kullandığınız ve memnun kalıp önerdiğiniz modeller var mıdır? Nereden almayı önerirsiniz?


32 Gb mini flash bellek

Toshiba GB Metal Owahri USB 2. Syrox Mini Fit Metal Usb Bellek Gb. Standardı Hafif ve Küçük Boyutlu Şık Tasarım Sektördeki En Az Güç Tüketenlerden Biri. En uygun flash bellek fiyatları Teknostore’da! Bellek fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap. Piyasada son dönemde popülerleşen Android telefon modelleri olan USB Type-C bağlantısına sahip versiyonlarınızı dosya silmeye gerek duymadan gönül rahatlığıyla yedekleme yapabileceğiniz DM Aiplay OTG.


UV baskıya uygun baskı zeminine sahiptir. GB seçenekleriyle sunulmaktadır. Küçük, kapaksız ve kolay taşınabilen bu model, şık metal kasası sayesinde güvenle yanınızda taşıyabileceğiniz bir usb bellektir. Diğerleriyle Birlikte Sorunsuz Çalışır.


32 Gb mini flash bellek

Fotoğraflarınız, müzikleriniz ve diğer dosyalarınızı bilgisayarlar, telefonlar, tabletler ve akıllı cihazlar arasında aktarabilmeniz için birden fazla arabirim. Kingston 32GB Mini Metal USB Bellek. Bu Kategorinin en çok satılanları listesi. ADET ₺3₺5Favorilere Ekle.


Hard Disk Dvd Kutusu Hdd Cady Slim 9. TOSHIBA TransMemory Beyaz GB USB 2. Bim kingston gb flash bellek vatan, Bim KİNGSTON GB 3. Taraflı Flaş Bellek - Plug and Play özelliği - Pilsiz çalışma özelliği - Android uyumlu - GB hafıza - Dosya açma ve kopyalama özelliği Telefonunuzdan fotoğraflarınızı,müzik dosyalarınızı bilgisayar olmadan yedekleyebilirsiniz. Dönerek Açılan Mini Promosyon USB Bellek Micro Twist. Next Kanky SD Mini Scart Uydu Alıcısı Yeniden Stoklarımızda. Usb Micro Twist’ in her iki yüzü lazer yada tam renkli dijital baskı ile kişiselleştirilebilir. Usb Mini Card modeli, Kredi Kartı şeklindeki usb modelinde olduğu gibi ince bir tasarıma sahiptir.


USB bellek şık bir tasarıma sahip olur, anotlanmış gövdeden oluşmaktadır. Gen (USB ) hızları USB 2. Garanti ŞartlarıSatın Aldığım Ürün Garantili mi? Web sitemizden satın alacağınız bütün ürünler arıza durumunda birebir değişim garantilidir. Flash sürücülerden daha hızlı. GB: Bilgisayar Bellek Türü.


GB arasında usd fiyat farkı bulunur. Gb Harici Hafıza Desteği. Sesli ve Görüntülü Kayıt işlemi. TEK TUSLA VİDEO VE SES KAYDI YAPABİLİRSİNİZ. MİNİ HD ANAHTARLIKLI USB FLASH DISK KAMERA.


Bu kamera en son üretilmiş sistemdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar