3 Ağustos 2016 Çarşamba

Izmir ankara otoyol haritası

Söz konusu otoyol ile Ankara-İzmir arası seyahat süresi yaklaşık 4. Ankara) sorumluluk alanından geçmektedir. Sağ taraftan gidebileceğiniz rota, km ve yolların durumuna göre saat mesafesi bilgileri yer almaktadır. Proje güzergâhı gidiş-geliş olmak üzere toplam şerit olarak planlandı. Bu mesafe aracınızla tahmini olarak saat dakika sürecektir. Seyahat ettiğiniz araç benzinli ise ortalama olarak 257.


Lt benzin tüketeceksiniz. Dizel bir araç kullanıyorsanız, toplam 35. Devamında Balıkesir’in batısından güneye yönelen otoyol Savaştepe, Soma, Kırkağaç ilçelerinin yakınlarından geçerek Turgutlu yakınlarında batıya yönelmekte, İzmir – Uşak devlet yoluna paralel olarak ilerlemekte ve nihayetinde İzmir Çevreyolu üzerindeki Anadolu Lisesi Kavşağına bağlanmaktadır. Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yaptırılacak olan dev projenin toplam uzunluğu 5kilometre olarak belirlendi. Otoyol Yatırım ve İşletme A. Marmara ile Ege artık daha yakın olacak.


Dumlupınar ile Manisa arası ise 2kilometre olarak planlandı. Ankara milyon, İzmir milyon nüfusa sahip. Bu projenin hayata geçirilmesi oldukça önemli. Ancak ekonomik zorluklar da ortada. Rakımı (deniz seviyesinden yüksekliği) 2metredir.


Izmir ankara otoyol haritası

Proje hizmetlerinini bu yıl tamamlanması planlanıyor. Turkiye Karayolları Haritası. Harita üzerine tıklayarak istediğiniz kadar büyültün. Toplam yol ağı uzunluğu: 66km. OTOYOL YATIRIM ve ISLETME A. Adet hizmet tesisi ve adet bakım alanı yapılması planlandı.


Bundan sonra projenin ÇED onayı alınacak, YPK kararı alınacak, ihaleleri yapılacak ve inşaat başlayacak. Ayrıca harita yanındaki yol anlatımı ve tarifi alanından alternatif yol güzergahlarını da seçerek ilgili rotaları inceleyebilirsiniz. Selçuk ilçesine bağlıdır.


Izmir ankara otoyol haritası

Aşama Kızılay-Söğütözü Hattı. Körfez Geçişi ve bağlantı yolları dahil 3kilometresi otoyol, kilometresi bağlantı yolu olmak üzere 4kilometre uzunluğundaki projenin Gebze-Bursa kesimi hizmete girdi. Türkiye Ulaşım ve Turizm Rehberi.


Gösterildiği yerler genellikle kağıt üzerinde, araçlarda navigasyon, cep telefonlarında ise gps iledir. Forumaski paylaşım sitesidir. Bu nedenle yazılı, görsel ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenmektedir.


Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazılı, görsel ve diğer materyalleri saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır. Köprüsü otoyolu nereden geçecek güzergah haritası.


Yeni otoyol güzergahının sağında ve solundaki 1er metrelik alan, koruma bandına alınıp kamulaştırılacak. Arama alanına yazılan kelime sadece harita üzerinde işaretli şehrin (Izmir) yakınlarındaki mekanları arar. Eğer sonuç bulunmuyorsa kırmızı ikonu başka bir alana taşıyarak tekra deneyiniz. Link yap butonunu kullanarak haritaki işaretli yerin linkini oluşturabilir ve paylaşabilirsiniz. Bu mesafeyi aracınızla saat dakika gibi bir tahmini bir sürede alabilirsiniz, yani şimdi yola çıksanız, saat 15:gibi varmış olursunuz.


Izmir ankara otoyol haritası

Her ne kadar mevcut bölünmüş yolların çoğu son yılda yapılmış olsada istenilen düzeyin çok gerisindedir. Hele birde otoyol meselesi var ki tam bir fiyasko. Projenin ana amacı, mevcut devlet yollarındaki trafik yoğunluğunu azaltmak, zaman tasarrufu sağlamak ve otoyolun geçeceği bölgelerin gelişimine katkıda bulunmaktır. Osmangazi Köprüsü, otoyolun en önemli geçişlerinden birisidir. Bu sebeple Kızılcahamam termal otelleri yılın dört mevsimi hizmet vermekte ve siz misafirlerini beklemektedir.


Aydın - Denizli Otobanı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar