25 Mart 2016 Cuma

Yarın şemsiyeye ihtiyacım olacak mı

Sesli arama özelliğini açma. Arkadaşlar her ne kadar android fanı bir kullanıcıda olsam SIRI çok çekici görünüyor. Arama yapmak, yol tarifleri almak ve hatırlatıcı oluşturmak gibi işlemler için sesinizi kullanabilirsiniz. Siri hava şartlarında sizi doldurabilir - sadece bugün değil, yakın gelecekte de.


Ve sadece yerel bölgenizde değil, başka bir şehirde tamamen! Bu soru karşısında yarınki hava durumunu kontrol edip size konuyla ilgili bilgiler veriyor. Siz soruyu sorarsınız ve Ona bir şeyler yapmasını söyleyin. Yeni üye kaydı alınmamaktadır.


Dilerseniz aşağıdaki linkten yöneticiler iletişim kurabilirsiniz. Bunun dışında yarın sabah gelecekseniz, benim saat 10. Yardımım olursa, seve seve yaparım. Söylememe gerek var mı, yağmur devam ediyordu. Tüm bu suallere arama motoru kullanıcının bulunduğu bölgenin hava vaziyetini sunarak cevaplayacaktır.


Yarın şemsiyeye ihtiyacım olacak mı ? Yapılan sorguların her birisi birbirinden değişik olabilecektir fakat sorguların her birisinden alınacak yanıt aynıdır. An İngilizce Dil Desteği ile Çalışmaktadır. Arkadaşım da sporcu olduğu için yarın spora beraber gideceğiz.


Bu ara için kendime kızmayacağım. Zamanlayıcıları, ışıkları ve termostatları ayarlayabilir, trivia oyunları oynayabilir, ve daha fazlasını izleyebilirsiniz ya da Netflix ve daha pek çok şeyi basit sesli komutlarla izleyebilirsiniz. Amazon’un sesli asistanı Alexa, evinize, plaj gezilerine ve çalışma masanıza bile sızdı. Başına gelenlerin sebebi her ne ise o sebebe daha çok sarıl! NKÜ SENİ ÖLDÜREMEYEN DÜŞMAN GÜÇLENDİRECEKTİR.


Bütün bu soruları çözeceksin. Dostluk bir şemsiyeye benzer. Yesterday, she washed her car……………… Dün otomobilini yıkadı. You were always behaving badly……………….


Daima terbiyesizce davranıyordun. Bana 1lira ödünç verir misin Ayşe? Hava yarın nasıl olacak? Sana şemsiyeni yanına almanı öneririm. I suggest you to get your umbrella with you.


What will the weather be like tomorrow? Eser Selçuklulardan kalma olacak. Ihtiyacım Var Is There A Uniform? Sonrasında bir şeyler söylemem gerekiyordu. Elime en ucuzundan bir şemsiye alarak, ya amca bunlarda pek kaliteli durmuyor gibisinden bir söylemde bulundum.


Bu fiyata bu kalite diye atladı hemen. Onlar da göz alabildiğine nehirler, tatlı sular dururken, yirmi beşe kırk santimetrede sıkışıp kalmışlar. Sen de insansın amma, böyle her hadi demeyle de alıp başını gitmek olmuyor ki hani.


Kimsenin kara kaşıma, kara gözüme baktığı mı var? Pastaneden börenk ve boğaça, marketten de sürt ve hayran aldım. Bu havada bisiklete binilmez diyen içimdeki yetişkine karşılık verdim, Şemsiyeye binmek ister misin.


Evet arkadaşlar bu ilk yazım olmakla birlikte sizlerle konuşamamakta olsa sonu mutluyum. Yonca TOKBAŞ en son yazısını mı okumak istiyorsunuz, En güncel köşe yazılarını okumak için hemen tıklayın! DJ lik yaptı yada çalıştığı yerde ek mesai yaptı bir de şansa kışın evde kışın da insanın evden çıkası bile gelmiyor ki puf ne olacak böyle bilmiyorum biraz kafa dağıtmaya ihtiyacım var sürekli ev ev insanı belli.


Hani hepimizin yaşadığı sahne vardır ya, taksici üstünü arıyormuş gibi yapar, siz de para üstünü alabilmek için bir ayak dışarıda, inmemek için debelenirsiniz. Döndü bana doğru: – Vaktin var mı ağabey.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar