14 Mart 2016 Pazartesi

Pişman olan erkek ekşi

Tecrübe ederek öğrenmek gibisi yoktur. Bize dolu dolu pişmanlık yaşatan o anlar aslında hayatımızın olmazsa olmaz, önümüze daha güzel başlangıçlar açmamıza vesile şeyler. Sözlük yazarları, güzel hayat güzel tecrübeleri, güzel tecrübeler güzel pişmanlıkları barındırır diyerek birtakım. Erkeğin gerçekten pişman olduğu nasıl anlaşılır?


Acaba gerçekten pişman mı yoksa boşta kaldığı için falan mı dönmek istiyor nasıl anlayabilirim ? Evlenmeyen erkek pişman olur yazısı ve Ömür GEDİK en son yazısını mı okumak istiyorsunuz, En güncel köşe yazılarını okumak için hemen tıklayın! Ya ben böyle diyenlere şerbet gibi alkoller içirdim be. Bu kadınlardan, erkek çocuk içn tatlı besinleri tercih edenlerin yüzdesi 6 kız çocuk için ekşi besinleri tercih edenler ise yüzde 74. Sütün çok fazla tüketilmesi, bozulduğu fark edilmeksizin tüketilmesi ya da son kullanma tarihi geçmiş olduğu halde tüketilmesi, süt zehirlenmesi sorununun ortaya çıkmasına neden olabilmektedir.


Mehmet, hayvan sevgisiyle sosyal medya fenomeni oldu. Buzdolabında saklanma süresi, besinlerin cinsine ve özelliklerine göre değişiklik göstermektedir. Bu besinlerden bir tanesi de kuru fasulyedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar