9 Mart 2016 Çarşamba

Doğruluk ve dürüstlük slayt

Doğruluk ve dürüstlük slayt

BURADAN İNDİR adet slayt. Sunular alt kategorisine eklendi. Ek-1deki doğru ve yanlış içerikli cümle kâğıtları kesilerek karışık olarak her bir öğrenciye dağıtılır. Düşüncenin gerçekle uyuşması, yargı ve önergelerin gerçeğe uygun olmasıdır.


Dürüstlük, özde, sözde, yaşayışta doğru ve tutarlı olmayı gerektirir. Doğruluk ve dürüstlük ayet,hadis ve özlü sözler. Kişi, düşündüğü ve inandığı neyse, onu söylemeli, onu yapmalıdır. Dürüstlük ve doğruluk insanoğlunun sahip olması gereken en önemli erdemlerdir.


Bu sayfada dürüstlükle ilgili sözleri bulacaksınız. Doğru söyle yeter, yolun cennette biter. Dosyayı İndirmek İçin Tıklayınız. Son Eklenen Online Testler.


Doğruluk ve dürüstlük slayt

LKELERİN ÇATIŞMASI Genetik araştırmalar, etik ilkelerin sıklıkla çatışma haline geldiği bir başka tıp alanıdır. Araştırma sonuçlarıyla ilgili bilgilerin kişilere aktarılıp aktarılamayacağı konusunda doğruluk, dürüstlük, gerçeğin söylenmesi gibi çok sayıda ilke, kararın etik yönünü belirlemektedir. CEVAPLA Cevabı iptal et. Lütfen yorumunuzu girin!


Yanlış bir e-posta adresi girdiniz! E-posta adresinizi girin. Beni sonraki yorumlar için e-posta ile bilgilendir. Beni yeni yazılarda e-posta ile bilgilendir. Slayt Slayt Slayt 5. Fakat ondan önce, dürüstlük ve üretim gelir.


Dürüst insan kendine hâkim olabilmek için sürekli kendi kendisiyle mücadele halindedir. Dürüstlük elmas gibidir, aydınlıkta daha çok parlar ve değeri daha çok belli olur. Temizliğe önem veren insanların başkaları tarafından sevildiğini söyleme-yazma.


Fatiha suresini ezberleme. TEMİZLİK DIŞ TEMİZLİK İÇ TEMİZLİK BEDEN ELBİSE ÇEVRE DOĞRULUK DÜRÜSTLÜK GÜVENİLİRLİK A. Toplumsal düzen ve değerler. Değerler Eğitimi Dürüstlük - Egitimhane. Com eğitim kaynakları, öğretmenler yardımlaşma forumu. Gerçekten emek verilmiş zaman harcanmış.


Bunların ayrıntıları notlar bölümünde belirtilse çok daha güzel olurdu. Uyan Gaflet Uykusundan: Ezan’ın İnsanları Tevhide Daveti: Genc Sen. Yenilenen arayüzü ve yazılımını, siz değerli öğretmenlerimizin kolay kullanımı için yeniledik.


Cepten, tabletten her cihazdan kolay erişim imkanı bulunmaktadır. Bununla birlikte politik güce. Peygamber efendimiz (sav) , her çağ ve coğrafyada yaşayan insanlara en güzel örnektir.


O, hayranlık uyandıran bir kişiliğe sahipti. Kalbi doğru, sözü doğru, düşüncesi ve yaşantısı doğru idi. Antrenörler, antrenörlük uygulamaları sırasında centilmen, dürüst ve diğerlerinin haklarına saygılı olmalıdırlar. Kendisini tanıtırken, niteliklerinden, ürünlerinden veya ücretten bahsederken, yanıltıcı, yanlış açıklamalar yapmamalıdırlar.


Emeği geçen öğrencilerimiz, 9R sınıfı öğrencilerinden AYCAN KALKAN, AHMET OĞUZ KAFADAR, GİZEM SAYIN, ZEHRA TANKİŞİ, MEHMET ALİ ADIYAMAN, ZEHRA YİĞİT VE ECE NUR MERCAN. Meslekî sorumluluklarını doğruluk ve dürüstlükle yerine getirirler. Bütün bireylerin yurttaşlık ve insan haklarını gerektiği gibi korur ve desteklerler. Meslekî etkinliklerini artırmak için sürekli araştırma ve meslekî gelişme sağlamanın yollarını ararlar. Meslek Etiği İlkeleri Profesyonellik Hizmette sorumluluk Adalet Eşitlik Sağlıklı ve güvenli bir ortamın sağlanması Yolsuzluk yapmamak Dürüstlük-doğruluk ve güven Tarafsızlık Mesleki bağlılık ve sürekli gelişme Saygı Kaynakların etkili kullanımı Öğretimsel Liderlik Öğretimsel liderlik, okul.


Doğruluk ve dürüstlük slayt

Veysel Şimşek adlı şaire ait tüm şiirleri antoloji. Duygu) Tüm geleceğim mahvolacaktı. Olasılık) Dürüstlük bir erdem olduğu için. Ahlâk) Dinimiz böyle buyurduğu için.


Profesyonel bağımsızlık Eşitlik, ayrım gözetmeme ve iletişim İş sözleşmelerinde etik hüküm Kayıtlar Tıbbi gizlilik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar