23 Mart 2016 Çarşamba

Boşanmak isteyen adam

Eşinden boşanmak isteyen adam eşi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Boşanmak isteyen karısını bıçaklayarak öldürdü. Bekçilik sınavını kazanamayan adam,. Kadının Cevabı, Adamı Şok Etti. Sonunu Okuyunca Gözyaşlarına Boğulacaksınız.


Newsner sizlere en ilgi çekici haberleri sunar! Ama artık ben boşanmak istiyorum…” demiş. Adam sesini çıkarmamış… ama gaza basmış, hızı 120’e çıkarmış. Adam yine ses çıkarmadan hızı 140’a çıkarmış.


Evliliğin sona erdirilmesi arzusuyla boşanmak isteyen kimse boşanma davası açmak zorundadır. Röportaj Adam 602views. Türk Medeni Kanunu’na göre anlaşmalı boşanma ve çekişmeli boşanma şeklinde bir ayrım yapılmaktadır. Son aramalarınızın tümünü kaldırmak istiyor musunuz?


Boşanmak isteyen adam

Ayrılmak isteyen erkekler nasıl davranır? Kaza sonrası ayağa kalan adam ardından kadına palayla saldırdı. Denizli ’de evini terk eden karısının fuhuş ve dolandırıcılık yaptığını iddia eden şahıs, eşi hakkında savcılığa suç. Adam eşinin bu inceliği karşısında çok mahcup olur.


Bir an derin düşünceye dalar ve: “Hanım, senin ismet ve iffet örneği, edeb ve vefa timsali bir insan olduğunu. Alınan bilgiye göre, 11. Bornova ilçesinde esnaflık yapan bir kişi, kendisinden boşanmak isteyen eşini ve kayınvalidesini tabancayla ayaklarından vurarak yaraladı. Olay, Bornova ilçesi Çamdibi semtinde.


Boşanmak isteyen adam

Karısından boşanmak isteyen adam , hayatının şokunu yaşadı, işte o hadise. Kocası boşanmak istedi, kadın beni ay boyunca kucağında odaya taşır mısın dedi ve. Akşam eve geldiğimde eşim Amy akşam yemeğini hazırlamış, servis ediyordu. Elinden tuttum ve önemli bir şey konuşmamız gerekiyor dedim.


Bir erkek sizden boşanmayı kafaya koyduğunda bu durum sözlerine, davranışlarına yansır, sevdiğiniz adam gider yerine bambaşka biri gelir. O sırada yoldan geçen duyarlı vatandaş ise kadının imdat çığlıklarına cevap vererek şiddet gösteren kişiye kafa attı. Sözlerimden alınmışa benzemiyordu. Bir akşam eve geldiğimde eşim akşam yemeğini servis ediyordu.


Boşanmak isteyen adam

Elini tuttum ve ona söyleyeceğim. Adam söylediğini yapıp ayrılmak isteyen eşini öldürdükten sonra hiç tutuklama. Zaten bu nedenle kanun ayrılmak isteyen eşe ayrılma nedenini soruyor. Teyze sen resmen dadlı dilli aşık ☺️ bi de adam da ki bakış #128514;.


Gerçek bir hikayeden alınmıştır Bu akşam eve geldiğimde eşim akşam yemeğini servis ediyordu. Karısının bir süredir erkeklerle fuhuş yaptığını ve apartlarda yaşadığını dile getirdi. Cemile bir kadın olarak iç dünyasındaki bu fırtınayı kime anlatabilirdi? Elindeki çatal ve kaşıklar düşüverdi yere.


Başladı, hıçkıra hıçkıra ağlamaya. BOŞANMAK İSTEYEN EŞİNE ÖYLE BİR SÖZ SÖYLEDİ Kİ. Antalya’da boşanmak isteyen eşini vurdu Yaklaşık aydır ayrı yaşadığı karısını eve çağıran adam, eşinin karnına av tüfeğiyle ateş etti. Ben senin yerinde olsam içimde ki aşkmış sevgiymiş bir kenara bırakırım boşanırım ve nafaka alırım. Bursa’da kendisinden ayrılmak isteyen eşini takip edip sokak ortasında bıçak darbesiyle öldüren katil kocanın cezası belli oldu.


Mahkeme heyeti katil zanlısı kocaya tahrik. Evde şiddet gören koca, boşanma davası açınca eşinden bir de merdane ile dayak yedi. Polis merkezine giden koca, karısı hakkında suç duyurusunda bulundu. Balçova ilçesinde, boşanmak istediği eşi tarafından bıçaklanan kadın ağır yaralandı.


Sosyal medya hesaplarımı kapatmak zorunda kaldım. Bana, ‘sen erkek misin, erkek adam boşanmaz, senin için vibratörü alacağım. Boşanma duruşmasından önce, eşini motoruyla ezmeye çalıştı. Bununla da yetinmedi, karısına bir de palayla saldırdı. O anlar kameralara yansıdı.


Kartal da kendisinden boşanmak isteyen eşini silahla yaralayan adam, eşinin ailesine de silah doğrulttu. Aile silahın tutukluk yapması sayesinde kurtulurken şüpheli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar