10 Mart 2016 Perşembe

Sığacık kahvaltı

Her pazar enfes bir pazar kuruluyor. Zomato, şehrinde yemek yiyebileceğin yerleri keşfetmenin en iyi yoludur. Kullanımı kolay uygulamamız sayesinde şehrindeki restoranları ve gece hayatı seçeneklerini menü, fotoğraf ve yorumlarıyla bulabilirsin.


Neredeyse tüm İzmir buraya akın eder. Tabii istenilen fiyatlara genellikle kahvaltı dahil oluyor. Bu sebepten dolayı öğle ve akşam yemeklerinizi bölgenin küçük restoranlarında yiyebilirsiniz.


Her gün kontinental açık büfe kahvaltı servis ediliyor. Tesisten araba da kiralayabiliyorsunuz. Evcil hayvan kabul edilmiyor. Oteli incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.


Deniz üssü amacıyla inşa ettirilen bu kale yakın geçmişte gümrük kontrol merkezi olarak da kullanılmış. Konforunuzun ön planda tutulduğu tesis oda-kahvaltı konseptine sahiptir. Konaklamanız boyunca her sabah güne doyurucu serpme kahvaltısıyla güzel bir başlangıç yapabilirsiniz.


Girişinde taştan bir avlusu bulunan otelimizin samimi atmosferi ve konforlu odalarıyla tatilinize renk katmasını umuyoruz. Kahvaltı Menüsü aşağıda belirtilmiştir. Doğal ürünlerle hazırlanan bol çeşitli kahvaltı ile konuklar güne enerjik bir şekilde başlayabilirler.


Sığacık kahvaltı

Fırsat haftanın Tüm Günleri geçerlidir. Restoranda mama sandalyesi mevcuttur. Tulum Peyniri Köy Peyniri. Yeşil Zeytin Siyah Zeytin.


Enfes lezzetleriyle kale içi la casa cafe sizleri enfes lezzetler eşliğinde serpme köy kahvaltısına davet ediyor! Sizde sığacık sokaklarında dolaşırken kendinizden geçeceksiniz. Fakat kahvaltı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.


Sığacık kahvaltı

Malzemeler kalitesiz sadece köy ekmeği güzel. Etler çok lezziz, hizmet süper. Pansiyonların iletişim bilgileri pansiyon detaylarında yer almaktadır. Doğrudan iletişim kurabilir ve aklınıza takılanları sorabilirsiniz.


Dilediğiniz pansiyona mesaj atarak da ulaşabilirsiniz. Eğer pazar için geldiyseniz tezgahlardan börekler, sarmalar, gözlemeleri paket yaptırıp, deniz kenarındaki salaş çay veren yerlerde keyif yapabilirsiniz. Değişik oteller denedik. Fakat ELEMENT personeli samimi güleryüzlü hizmetleriyle buraya bambaşka bir hava katıyorlar.


Eşi Murta bey ile harika bir yer yaratmışlar. Melihat hanımın hazırladığı kahvaltı bu yaşıma kadar yediğim en güzel kahvaltı diyebilirim. Kaleiçindeki en keyifli yer. Herşeyi kendi yapıyor ve hepsi çok çok lezzetli. Arabaya atlayıp önce güzel koylar kenarından, sonra ormanlık bir araziden, en son da asırlık zeytin ağaçları ile dolu zeytinliklerden geçip 2-km ilerideki Teos antik kentini bulduk.


Sahilde, harika bir gün batımına sahip limanını çevreleyen kalenin içine kurulan köyün daracık sokakları ve özgün mimarisi. Yiyecek grubunda kahvaltı, köfte, makarna, mantı, otlu mantı ve kızarmış dondurma sunmaktayız. Tesis Pet Friendly otelidir.


Sığacık kahvaltı

Sığacık Nossa Casa Pansiyon. Hal böyle olunca geniş avlusunda kahvaltı keyfi bir başka oluyor. Otelin iki binası olduğu için dışarıdan gelen sesler avluyu pek etkilemiyor. Oda-kahvaltı konsepti ile hizmet veren otel Adnan Menderes Havalimanı’na kilometre mesafededir. Misafirlerine özel plaj alanı ve spa olanakları sunan otelde sevimli dostlarınızla da konaklama imkânı bulabilirsiniz.


Bahçe bir harika ve arka planda çalan müziğin volume durumu o kadar iyi ayarlanmış ki müzikle bütünleşiyorsunuz adeta. Tabii ki odalar pırıl pırıl yani gerçekten de önerilecek çok keyifli bir pansiyon.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar