16 Mart 2016 Çarşamba

Dostluk ile ilgili hikaye uzun

Genç adam iyi bir terziymiş. Bir dikiş makinesi ve küçücük bir dükkanı varmış. Sabahlara kadar uğraşıp didinir ama pek Az para kazanırmış.


Konuyu Tam Olarak Bİlmeyen Yazar Konu Hakkinda Pek De İlgİlİ Olmayan SÖzler SÖyler. Bu SÖzler PaŞanin HoŞuna Gİtmez Ve. Hakiki muhabbet nedir Biribirlerine kırılan iki arkadaştan biri, uzun bir aradan sonra diğerinin kapısını çalar.


Forumda konulara göz attımda bu hikaye aklıma geldi paylaşmak istedim. Dost, zor zamanımızda elimizden tutup bizi kaldırabilecek kişidir. Dostluk hikayesi Üç Filtre. Her insanın hayatında mutlaka gerçek bir dosta ihtiyacı vardır.


Hem güzel günlerde mutluluğumuzu paylaşan hem de zor günlerimizde sıkıntımızı hafifletmemize yardımcı olan kişiler gerçek dostlarımızdır. Fakat bir tanesi çok kurnaz atılgan ve hareketli, diğeri ise çok saf, dürüst ve sessizdi. Birbirlerine kırılan iki arkadaştan biri, uzun bir aradan sonra diğerinin kapısını çalar. Dost hikayesinden nasiplenmeniz dileklerimizle.


Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek, daha çok okuyucuya ulaşabilmek çocuklarımıza ve gençlerimize okuyup yazmayı sevdirerek alışkanlık kazandırmak, geleceğin yazarlarını ortaya çıkarabilmek ve bu konuda daha başarılı olabilmek için gayretle çalışmaya devam ediyoruz. Değerli edebiyatseverler, sizler için yazdığımız mükemmel kompozisyonları okuyabilir, sizler de yorum bölümünden kendi yazılarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz. Lütfen yorum yazmayı ihmal etmeyin. Samimi arkadaşlık hikayeleri, öyküleri. Sen daha çok hak ediyorsun!


Dostluk ile ilgili hikaye uzun

Görüntülenme Yorum “ Ürünümüzü ve karımızı eşit olarak bölüşmemiz hiç de hakça değil dedi, Ben yalnızım ve pek fazla gereksinimim yok. Benden bunca mucize görmene ve benim böylesine güzel huylu olmama rağmen peygamberliğim hakkında yüzlerce şüphen var­dı. Sizi Firavun’dan kurtarmak için denizi yardım, kırk yıl gökten yemek indi, duam bereketiyle taştan ırmak aktı. BU KATEGORİDE EN ÇOK OKUNAN HİKAYE 1. Yoksul Çocuk Ve Elma Ağacı 12.


Karşıdan gelen uzun süredir hayran olduğu ve yakında açılmak istediği kızı görmüş. Ahmet kendisinin de ondan. Ortaçağ sonlarının zalim bir hükümdarı, kendisine karşı özgürlük savaşına girmiş yiğitlerden birini ele geçirir. Genel Tartışmalı Konulara Türk Dil. Sevgi ile dolu bir çocuk olan Tarık, dünyadaki tüm canlıları çok sevmekteydi.


Dostluk ile ilgili hikaye uzun

Kötülük nedir bilmezdi, o daima gülümserdi. Bir gün hastalık geçiren Tarık’ın ailesi onu hemen doktora götürdü. Hastalığı çok ciddiydi ve aile kedere boğulmuştu.


Güzel ama keşke birazdaha uzun olsaydı. Rahmi eve geç gelir, ana-babasını endişelendirirmiş. Babası birgün sormuş: Oğlum, ne yapıyorsun gece geç saatlere kadar böyle? HİÇ BİTMEYECEK BİR DOSTLUK HİKAYESİ.


Mümtaz ile dostlugumu uzun yıllara yayabilecektim. LGİLİ HABERLER - Ve istifa etti. Bu sayfamızda ünlü şairlerden dostluk şiirleri kısa, dostluk şiirleri uzun, dostluk ile ilgili şiirler, en güzel dostluk şiirleri sizler için olanlarını yayınladık.


BİLGİ DÜNYASI, Yazı - Şiir - Makale. Yokluğu sizi pek fazla sarsmaz. Zaman yaşandı bitti geçti ve kayboldu. Ama dostunuz dün de yanınızdaydı bugünde yanınızda ve emin olun ki yarinde yanınızda olacak. Hemde hem iyi günde hem de kötü günde her zaman yanınızda olacak.


Uzun soluklu bir nefes gibi. Sevgi hikayeleri, aşk hikayeleri, aşk öyküleri. Küçük istavrit, yiyecek bir şey sanıp hızla atıldı çapariye.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar