22 Mart 2016 Salı

Anadolu jet indirim kodu 2018

AnadoluJet, bir Türk Hava Yolları markasıdır. BİLET NUMARASI YA DA PNR KODU. Sadece bu yolcu için işlem yapmak istiyorum. Vergi ve harçlar hariç ücret üzerinden indirim uygulanacak olup, aktarmalı ve Kıbrıs (Ercan) uçuşları ile kampanyalı.


Anadolu jet indirim kodu 2018

Jetgenç’in indiriminden faydalanın. Nisan’a kadar geçerli olan kampanya – 1 – yaşları arası çocuk ve gençlere, aynı zamanda yaş üzerine yüzde indirim fırsatı bulunmakta. THY kampanyalarını plusFLY. Haziran tarihlerindeki uçuşlarda kampanya geçerli değildir.


Biletleme Tarihleri: 30. Uygula butonuna basarak kampanyadan yararlanın. AeroMexico uçağının kazası kamerada. Subaru helikopter üretecek. Thy Enflasyon İndirimine Başladı!


Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı’na Pegasus ve Türk Hava Yolları (THY) da kampanyalarla destek verdi. Enflasyonun tırmanışını frenlemek amacıyla Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın başlattığı kampanya kapsamında firmalar, ürünlerine yüzde indirim yaparak, bunu özel bir logoyla etiketlerinde duyuruyor. Yurtiçi ve Yurtdışı (Avrupa,Kuzey Amerika,Rusya,Çin ve Ukrayna) uçuşlarında uçuşlarda eçerlidir.


TL’den, Kıbrıs uçuşlarında ise 129. Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı (İLKSAN) ve ANADOLU JET ortaklığı ile yürütülen proje kapsamında İLKSAN üyesi tüm ilkokul öğretmenleri ve eğitim. Kampanya kodu alanına fırsat.


THY’den süper kampanya… Üç kişi ve üzeri aileler, THY iç hat seferlerinde yüzde indirimli uçuyor. Son dönemde başarıyı tekrar yakalayan thy yetkilileri anadolujet i de geliştirebilirler. Tüm hatlar tıkabasa dolu, iyi planlama ve uçak-sefer sayısı artarsa hem hizmet hem karlılık artar bence. Size özel sunulacak indirim sağlayan promosyon kodu sadece indirim kodu ile yapılan rezervasyonda bulunan yolcular tarafından bir sonraki Kıbrıs uçuşlarında kullanılabilir.


Bebek yolcu ücretleri üzerinden ayrıca bir indirim uygulanmayacaktır. Merhabalar arkadaşlar tek yönlü uçak bileti alacağım ama fiyat yüksek biraz. EFT ve internet bankacılığı ödemelerinde geçerli değildir.


Hepfly İndirim Kuponları Hakkında. Enuygun uçak bileti kampanyaları sayfasında promosyonlu uçuşları listeleyebilir ve dilediğiniz bileti satın alabilirsiniz. Uçak bileti fiyatları karşılaştırması yapın ve en ucuz uçak biletini bulun. Nde bir ara uçak bileti için indirim kuponu satan vardı.


Sanırım sadece anadolu jet ve thy için geçerliydi. Ogün uçak bileti alacaktım aradım bulamadım. Hala devam ediyor mu bu satış bilen varsa link bırakabilir mi?


Pegasus Gizlilik Politikası’nda belirtilen şartlar uyarınca Pegasus ve iş ortakları tarafından sunulan ürün, hizmet ve fırsatlar ile ilgili olarak seçmiş olduğum iletişim kanalları üzerinden benimle iletişime geçilmesine, Pegasus’a iletmiş olduğum kişisel verilerimin Pegasus tarafından pazarlama ve müşteri deneyimi çalışmaları amacıyla işlenmesine ve bu amaçla. Cinemaximum İndirim Kodu Ve Kuponlarını Kullanarak En Uygun,. Bir kupon kodu mu paylaşıyorsunuz? YURTİÇİ KARGO İNDİRİM KODU!


Yukarıda listelenen Uçakbileti. Trafik sigortası teklif almak için hemen tıklayın. Hem kendinizin hem sevdiklerinizin hayatını güvence altına alın.


Anadolu jet indirim kodu 2018

Yanımda uygulaması içinde yer alan Avantaj Cepte platformundan indirim kodu alabilecek. Vodafone’lular, aldıkları bu indirim kodunu kullanarak, biletlerini Atlasglobal’in internet. Yeni Red tarifeleriyle akıllı cihaz indirimlerinden, restoran indirimlerine, yurt dışı avantajlarından, seyahat indirimlerine kadar birçok fırsat sizi bekliyor.


Platinum Black ile Plage Isolee Restaurant’ta İndirim Deniz, kum, güneş keyfinizle beraber lezzetin keyfini de Platinum Black ayrıcalığı ile yaşayın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar