7 Mart 2016 Pazartesi

Google ile youtube açma

Lütfen Abone Olmayı Unutmayın Teşekkürler. Ekranın sağ üst kısmında bulunan üç nokta simgesine tıklayın. Hesabınızda oturum açarsanız veya bir hesap oluşturursanız hemen bazı gizlilik seçeneklerini inceleyip ayarlayabilir, hatta daha da fazla. Sevdiğiniz işi yaparak kazanç elde edebilmeniz için web sitesinden ve içerikten para.


Not: Bunlar, çok sayıda eğitim formatından yalnızca birkaçı. Kanalınız için bu formatlardan ilham alabilirsiniz ancak. Size hangi İnternet tarayıcısı talimatlarını göstereceğimizi saptayamıyoruz. Create and edit web-based documents, spreadsheets, and presentations.


Store documents online and access them from any computer. Kanalı Açma Resimli Anlatım. Hesabınıza giriş yapıktan sonra sadece geriye kanal açma işlemi kalıyor.


Google ile youtube açma

Yükleye basıktan sonra herhangi bir kanalınız olmadığına dair bilgi ekrana gelecektir. Ancak kendi kanalınızı oluşturmak, abonelikler, videoları beğenme, yorum yapma gibi özellikleri kullanmak için bir hesabı açmanız gerekmektedir. Ve ’da gmail hesabınız olmadan da üyelik oluşturabilirsiniz. Mail hesabına nasıl giriş yapılır?


Bu konuyu resimli olarak basit bir şekilde anlatacağım ve. Gmail – gmail giriş – gmaile giriş – gmail hesap açma – gmail giriş kaydol. Daha önce hiç oturum açmadığınızdan. Oturum açmaya çalışırken tam olarak nasıl bir hata veriyor?


Sadece web sitenize yönlendiren tıklamalar veya işletmenize yapılan telefon aramaları için ödeme yapın. Adres çubuğunun sağında bulunan üç tırnak simgesinden “Yeni gizli pencere” seçeneği tıklanır. Artık girdiğiniz hiçbir sayfa kaydedilmeyecek. Adımlı Doğrulama ile, hesabınızda oturum açarken hem şifreniz hem de bu uygulamayı kullanarak oluşturabileceğiniz bir doğrulama kodu gerekir. Açılan bu sekmeler’de eğer bir video veya müzik çalıyorsa sekme üzerinde küçük bir ses simgesi, ses işareti görünecektir.


Numaramızı numara-onay kısmına yazıp ( numara arasında ki - tire işareti olmayacak ) bekliyoruz. Pinger sayfamızı açıp gelen karışık yazıların en son satırında ki kısma bakıyoruz. Aralarda ki sayıları alıp tek tek kod kısmına yazıyoruz da ve hesabımız onaylı artık. Bazen pinger mesaj ulaşmıyor.


Seydikemer Tuvalet Açma. Aydın ve bölgesine ucuz ve kaliteli Sıhhı Tesisat hizmeti sunmaktayız. Sizlerde kaliteli ve ucuz hizmetimizden yararlanmak için hemen bizi arayın. Microsoft hesabınız yoksa Hesabınız yok mu?


Zaten sahip olduğunuz ve düzenli olarak kullandığınız bir e-posta. Gmail’de Hesap açabilmek için gereken tek şey yaşınızı bitirmiş olmaktır, bunun dışında herkes ücretsiz olarak dilediği kadar hesap açabilir. Gmail oturum açma ve kaydolma için yapmanız gerekenler şöyledir.


Google ile youtube açma

Bu hesaplara giriş için oturum açmalısınız ve bu oldukça basittir. Kullanıcı adı ve şifrenizi girerek oturum açabilirsiniz. Android telefonlarda bu özelliği kullanmak mümkün. Bu özellik çeşitli nedenlerden dolayı çok kullanışlı bir özellik olabiliyor.


Daha sonra ekranın sağ üst köşesindeki alt alta çizgi işaretine tıklayın ve “Yeni gizli pencere” butonunu tıklayın. Sims oyunu Türkçe oynamak için hemen şimdi sende the sims türkçe yama download yaparak tek tıklama ile sims oyununu türkçe yapabilirsiniz. ’dan Para Kazanma – Adım Adım! Sims türkçe oyun videoları için sizleri internette para kazan kanalımızda görmek isteriz. AdBlock ile istediğiniz herhangi bir sitedeki reklamları engelleyebilirsiniz.


Google ile youtube açma

Sitenizde ki güncellemeyide indirdim ama yine de olmadı. Bu web sitesi sayesinde artık sizlerde internette geçirmiş olduğunuz saatleri daha da keyifli hale getirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar