16 Mart 2016 Çarşamba

Öveçlerde satılık daireler

Öveçlerde satılık daireler

Söğütözü satılık daire fiyatları bir yılda yüzde 36. Mahallesi konumunda hayalindeki satılık daire burada! Ankara bölgesinde 3adet Daire 155. Taraçadan öveçler 4cadde üstünde dai̇remasrafsizgi̇ri̇ş katmerkezi̇ si̇stemisi problemi̇ olmayanulaşim sikintisi olmayangörülmeye değer dai̇re. TL iken, bu yıl için Çankaya satılık ev ortalama fiyatı 250.


Nasıl bir Daireler aradınız ? Seyran caddesi üzerinde olup Necla Kızılbağ Lisesine 1metre mesafededir. Satılık Daireler sizin için uygunmu? Toplu taşıma araçları, Alış veriş yerleri, pazar yerih. Bu noktada Coldwell Bankers size lüks, uygun fiyatlı, ekonomik, kelepir vb.


VEÇLERDE SATILIK KOMPLE BİNA. Aşagı öveçlerde caddede giriş katta satılık daire. TL fiyatından başlayarak konut arasında en iyi teklifleri kontrol edin.


Öveçlerde satılık daireler

Daha fazla satılık emlak ilanları mı arıyorsunuz? RESUL KAYA Gayrimenkul Danışman. Gökhan MERCAN Gayrimenkul Danışman. Konut İşyeri Arsa Devremülk.


Daire Dubleks Daire Müstakil Ev Residence. Yazlık Villa Yalı Dairesi Köşk. Kooperatif Prefabrik Ev Bahçe dubleksi Genel. Kapalı alan Terası ile katlı. TLMetromall Eryaman semtinde yer almaktadır.


EMLAK KUTUSU EMLAK KUTUSU. Türkiye’nin en lüks Hastanesi iddiasıyla yapımı tamamlanan Minasera Hastanesi, konforu ve beş yıldızlı otel statüsünde 23. Toggle navigation Arama Sonuçlar. At Gaziosmanpasa Kuleli street So close to Tunali Hilmi. Sağlık Polikliniğimize Bay- Bayan Hemşire.


Kiralık Daireler sizin için uygunmu?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar