24 Kasım 2014 Pazartesi

Protein tozu nasıl kullanılır kaç ölçek

Kilo verme gibi bir hedefim yok. Ben o gün antrenmanım olsun olmasın, sabah iyi kahvaltı edememişsem yarım ölçek protein tozu desteği alırım, o kadar. Antrenmanım olduğu günler ise yalnızca antrenmandan sonra, karbonhidrat takviyemden sonra bir ölçek whey protein tozu içer ve daha sonraki saatlerde öğünümü yerim. Firmalar, sporcular için piyasaya sundukları protein tozu ürünlerini genel olarak birçok çeşit ile pazara çıkarırlar.


Bu çeşitler kişilerin spesifik ihtiyaçlarına göre şekillendirilirken, kullanım prosedürleri de farklılaşabilmekte. Whey proteini kullanmak için herhangi bir saat dilimi yoktur. Antrenman düzeyinize ve antrenman saatinize, beslenme durumunuza, uyku düzeninize ve günlük aktiflik derecesine göre protein tozu ne zaman içilir sorusuna cevabınızı verirsiniz….


Aşağıda, hangi aralıklarda en doğru şekilde whey kullanacağınıza dair seçenekler sunulmuştur. Günde ölçek protein tozu alıyorum sizce doğrumu? Ama genelde bunu yapmak zordur. Ayrıca antrenman sonrasında hemen protein gerekir bu yüzden protein tozu kullanılır. Siz ana besin gibi bir şey yapmışsınız.


Düzgün bir beslenme programı hazırlayın derim. Categories: protein kana karışma süresi, protein tozu kullanımı, protein tozu nasıl kullanılır , protein. Merhaba önce ilginiz için teşekkür ederim ben 1. Nitro tech protein tozu aldım günde kaç ölçek almamı ve hangi süre zarflarında almamı önerirsiniz ? Peki doğru kullanıyor muyuz? Bir ölçeğinde ne kadar kalori içerdiğini sormanızda fayda var. Eğer enerji ve güç dolu sağlıklı bir yaşam amaçlıyorsanız, protein tozları size bu konuda yardım edebilecek olağanüstü bir araçtır.


Bugün, protein tozu kullanmanın önemli faydasından bahsedeceğiz. Bunlar arasından en çok tercih edilen protein tozu çeşitleri temel olarak whey protein ve kazein olarak gruplanabilir. Miktar olarak protein tozunu günlük ihtiyacınızı tamamlamak için gereken ne kadarsa, o kadar. Yanlış zamanda protein tozu tüketmek yerine, protein shakerinizi çöpe dahi atabilirsiniz! Kaç ölçek protein tozu ne zaman alınmalı?


Kazein protein tozu kana yavaş karışır ve uzun bir süre boyunca sürekli olarak vücuda protein sağlar. Protein Tozu Yağ Yaktırır! Bu yüzden kazein en iyi gece yatmadan önce kullanılır. Yatmadan önce bir ölçek alırsanız kaslarınıza gece boyunca devamlı olarak protein takviyesi yapmış olursunuz. Bu sayede, protein alımı sayesinde, kas kütlesinde yeteri kadar artış sağlanabilecektir.


Fazla tüketim yarardan çok zarara neden olabilecektir. Hardline 3matrix kullanıyorum 1porsyon 2olcek yaziyor ama ölçek cc ilk cok deilmi hocam Kaç klasik atmam gerekiyor. Sporcu veya vücut geliştiricisi iseniz ve devamlı protein tozunu aynı şekilde kullanıyorsanız, artık bunu değiştirmenin zamanı gelmiş demektir.


Protein tozu nasıl kullanılır kaç ölçek

Spora yeni başlayanların supplement desteği almaya başladığı ilk dönemdeki popüler bir soru diyebiliriz. Supplementler doğru zamanlarda doğru ölçülerde kullanmalıdır. Bu yazımızda buna çözüm bulmaya çalışacağız.


Bana yetermi bu kreatin yoksa alayımmı. Bu gıda takviyesi, kişilerin isteğine ve tercihlerine göre sabahları, antrenman öncesi ve sonrasında, öğün aralarında ve akşamları birer ölçek olmak üzere kullanılır. Sizin için protein tozunun kullanıldığı en verimli zaman dilimlerini bu yazımızda anlatacağız. Bu ürünlerin kas kütlesinde artış sağlama amacı ile de tercih edilebildikleri bilinir. Ne tür aldığına bağlı whey, casein.


Spor salonundada karşılatığım bir durumdan bahsedeceğim size. Bazen görüyorum shakerların yarısı tozla dolu soruyorum bunda kaç ölçek toz var vatandaş diyor. Kişinin kullanım ihtiyacına ya da zamanına göre protein tercihi değişmektedir.


Bunu sakınlıkla yapmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar