7 Kasım 2014 Cuma

Google chrome konum kapatma

Eğer sizde kullandığınız web browser konum bilgilerine erişimi kapatmak istiyorsanız o zaman aşağıdaki adımları takip ederek kapatalım. Chrome konumunuzu nasıl paylaşır? Aşağıdaki adımlar doğrultusunda ise bu işlemi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.


Google chrome konum kapatma

Eğer konum bilgilerinizi tamamen kapatarak, hiçbir sitenin bu bilgilere erişmesini istemiyorsanız konum ayarlarına giriş yaparak bu seçeneği. Ayarlar sekmesine tıklayın. Tarayıcılarda Konum Kapatma Nasıl Yapılır ? Konum seçeneğini “Hiçbir sitenin fiziksel konumumu izlemesine izin verme” seçeneğini işaretleyerek, sitelerin konum bilgisine ulaşmasını kapatabilirsiniz. Bütün bu popülerliğin yanında tarayıcının daha önce kesinlikle karşılaşmış olduğunuz çok sinir edici bir yanı da var.


Sol bölmeden Veri ve Kişiselleştirme’ye tıklayın. Pİzzacı arıyorsanız konumunuzu bilen windows size en yakın pizza satış yerlerini sıralayabilecektir , gel. Bildirimleri bu başlıklar altından engelleyebilir.


Konum bazlı çalışmalar her zaman daha iyi sonuç verir, kazancınızı daha fazla katlayabilirsiniz. Konum geçmişini aç” yazan butona tıklayarak ise geçmişi açabilirsiniz. Bilgisayardaki IP adreslerinin yardımıyla her zaman için bir sistemin yerini az çok belirlemek mümkündür. Bu özellik varsayılan özellikler arasında otomatik olarak geliyor.


En az karakter olmalıdır. Başka sitelerde kullandığınız şifreleri yeniden kullanmayın, evcil hayvanınızın adı gibi çok kolay tahmin edilebilecek şifreler seçmeyin. Windows ve 10: Konum Nasıl Bulunuyor, Windows Konum Belirleme Nasıl Yönetilir?


Web sitesi ziyaretlerinizin veya dosya indirme. Sonrasında ana ekranda bulunan ‘Uygulama’ menüsüne. Güçlü şifre oluşturma yöntemleri nelerdir.


Sinir bozucu buluyorsanız ve konum ayrıntılarınızı bir web sitesinde açıklamak niyetinde değilseniz, tarayıcı ayarlarında bu seçeneği devre dışı bırakarak konum isteklerini kapatabilirsiniz. Snapchat Konum Kapatma Nasıl Yapılır ? En üst kısımda Konum‘a tıklayın. Buna yönelik birçok alternatif yöntem mevcut. Microsoft, Mini XBOX için Pes Etmiyor!


Google chrome konum kapatma

Ummadık kavgalar tartışmalara sebebiyet vermemek için geçmişinizi kontrol edin. Android telefonlarda konum geçmişi başınıza dert olabilir. Cevabınız argo kelime veya hakaret içermemeli, 2) Cevabınız da herhangi bir siteye bağlantı verilmemeli ve reklam yapılmamalı, 3) Cevabınızın tamamı veya belli bir kısmı büyük harflerle yazılmamalı, 4) Cevabınız imla ve noktalama işaretlerine dikkat edilerek yazılmalı. Bu konum, bulunduğunuz yerin uzağında bir konum olabilir.


Evde mobil olarak açılan Candy Crush oyunu, farklı bilgisayar da denendiğinde çalışmıyordu. Diğer birçok şeyin yanı sıra, sık ziyaret ettiğiniz yerlere de yön verir. Karar vermeden önce bilin. Etiketler twitter da konum kapatma twitter konum bilgim gözükmesin twitter konum bilgisi kapatma twitter konum kapatma twitter konum kapatma android twitter konum kapatma cep telefonu. Flash Bellek Dosyalarını Kurtarma: Kesin Çözüm.


Ayrıca, hesabınıza erişmek için kullanılan IP adreslerini de görebilirsiniz. Konum Geçmişi kapalıyken gittiğiniz yerler depolanmaz. Ayrıca, bir cihaz için Konum hizmetlerini kapatabilirsiniz. Samsung Telefon Geçmişi Nasıl Silinir?


Bunun için her tarayıcıda farklı bir yol izlemeniz gerekiyor. Aslında bu özellik ilk olarak bilgisayar sürümlerine gelmişti ama. Ancak kapatma iznini de veriyorlar. Android Police tarafından sene başlarında keşfedilen ve bir süredir test aşamasında olan özellik, beta sürümlerde karşımıza çıkmıştı.


Bunu bu yazımızda siz takipçilerimizle paylaşacağız. Telefon takibi için kullanabileceğiniz bazı kilit Mspy özellikleri şunlar: Sosyal Ağ Takip edilen cihazda sosyal ağ uygulamaları üzerinden gerçekleştirilen bütün sohbet iletişimleri hakkında bilgi edinin. Create an account or sign in to comment.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar