13 Kasım 2014 Perşembe

Işkur üniversite öğrencileri iş başvurusu

KUR TYP ile hem çalışacak hem de çalıştığının karşılığı olan ücreti alacak üstelik de aylık sigorta da yapılmış olunacak. TYP iş başvurularına ilişkin detaylar… Üniversite öğrencilerine müjdeli haber geldi. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN Trabzon’da yapmış olduğu konuşmasında yaz tatilinde öğrencilere iş imkanı verileceğini açıkladı.


Işkur üniversite öğrencileri iş başvurusu

KUR üniversite öğrencilerine sosyal çalışma programında aylık sigortalı iş imkanı sağlayacak. Sayın Erdoğan açıklamasında uygulamanın 1bin öğrenciye iş olanağı sağlayacağını belirtti. Sorusu üniversite öğrencileri tarafından merak edilen bir konu oldu. KUR’dan üniversite öğrencilerine yaz işi imkanı sunuldu. KUR’un bu programıyla üniversite öğrencileri yaz aylarında hem sosyalleşme hem de para kazanma imkanı kazanacak.


KUR Üniversite öğrencileri için yaz işi başvurusu nasıl yapılır? KUR başvurusu nasıl yapılır? KUR sosyal çalışma programı ile birlikte, yaz aylarında iş sahibi olmak isteyen öğrencilere büyük kolaylık sağlıyor.


Işkur üniversite öğrencileri iş başvurusu

Yaz tatilini çalışarak değerlendirmek isteyen binlerce öğrenci sosyal çalışma programı hakkında bilgi edinmek istiyor. TL ile İş: İşte SÇP İŞKUR Adım Adım Başvuru. KUR kaydının aktif olması için ise iş arayan profilinde yer alan meslek ve.


Bakan Selçuk, yaptığı yazılı açıklamada, SÇP’ye açıköğretim, yüksek lisans ve doktora öğrencileri hariç akademik ortalaması ve üzeri olan bütün üniversite öğrencilerinin başvurabileceğini belirtti. Sene içinde okuldaki eğitimine devam eden öğrenciler yaz aylarında ise çalışıyor. KUR UN İŞ BAŞI EĞİTİM PROGRAMI.


KUR İŞBAŞI EĞİTİM PROGRAMI BAŞVURUSU. KUR, üniversite öğrencileri için de çalışmalar yapmaya devam ediyor. Programa katılmaya hak kazanan üniversite öğrencileri her bir gün için. Yaz tatilini faydalı bir şekilde değerlendirmek öğrenciler üniversite öğrencilerine yaz işi başvurusu hakkında araştırma yapıyor. Yaz Ayında Çalışma Fırsatı ! Bin 4TL Kazanabilirsiniz.


KUR’un “hem sosyalleş hem de para kazan” sloganıyla öğrencileri iş hayatına kazandırma projesinin başvuru süreci başladı. Peki, üniversite öğrencilere günlük ne kadar ücret verilecek? Kriterlerinize uygun eleman arayan firmalar için ilk başvuran olmak isterseniz, acele edin!


Kur’dan Üniversite Öğrencilerine Tatilde İş İmkanı. Bunun için de İŞKUR’a kayıt olmak ve kaydın aktif statüde olması, kaydın aktif olması için ise iş arayan profilinde yer alan meslek. KUR, öğrenciler için hayata geçirdiği bir proje ile yine bir ilke imza atıyor. TL maaşla iş vermeyi hedefleyen İŞKUR, bu sayede yaklaşık milyon üniversiteliye istihdam sağlamayı planlıyor. KUR tarafından üniversite mezunu olup işsiz kalan ve iş bulamayan gençlere istihdam alanı yaratılana kadar maaş verilmektedir.


KUR’un üniversite mezunlarına verdiği maaşı alabilmek için bazı şartların yerine getirilmesi gerekmektedir. Hemen güncel iş ilanlarımızı inceleyin ve online başvuru yapın! Staj yapma zorunluluğu olan lise, meslek yüksek okulu veya üniversite öğrencileri staj yapmak için işyeri bulmakta güçlük çekiyorlar. KUR ise yayımladığı stajyer ilanları ile öğrencilere staj imkanı sunuyor.


Işkur üniversite öğrencileri iş başvurusu

KUR üzerinden yayımlanan ilanlara göre İstanbul ve Ankara illeri için pek çok şirket stajyer alımı yapıyor. KUR oluşumu yeni mezun olmuş üniversite öğrencileri de dahil olmak üzere birçok kişiye hizmet vermektedir. Sadece yaz tatillerinde gerçekleştirilecek sosyal çalışma programları, haziran, temmuz, ağustos ve eylül aylarında en fazla ay süreyle gerçekleşecek.


Türkiye İş Kurumu tarafından üniversite öğrencilerine yönelik başlatılan sosyal çalışma programı kapsamında başvurusu kabul edilenler. Ancak bunun için İŞKUR’a İş Arayan Kaydı yaptıracaklar. KUR öğrenci maaşları ile birlikte Üniversite öğrencileri için farklı bir istihdam alanı sağlamayı planlıyor.


Henüz tam olarak faaliyete geçmemiş olan uygulama kapsamında özellikle üniversite öğrencilerinin yaz dönemini hem bereketli geçirmesi hem de çeşitli eğitimler ile beraber gelecek iş imkanlarını daha iyi değerlendirmesi hedefleniyor. Trabzon’da üniversite öğrencilerine yönelik yaz dönemlerinde kamuda çalışma imkanı sunacak müjde İŞKUR’dan geldi. Bu konuda size verebileceğim çok önemli bir tüyo da diyelim ki referans için milletvekillerine gittiniz ve sorunu çözmediniz çünkü herkes onlara gittiği için pek sorun çözülmüyor eğer durumunuz.


TYP Arama İşlemleri Bu ekrandaki aktif alanlar sorgulama amaçlıdır, değiştirilemez. Sosyal Çalışma Programı (SÇP) olarak bilinen proje İŞKUR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar