14 Kasım 2014 Cuma

Dikili gökçeağıl köyünde satılık

Cumhuriyet satılık daire fiyatları bir yılda yüzde 48. Dikili satılık ev fiyatları ise yüzde 43. TL fiyatından başlayan satılık konut bulunmaktadır. Bademli Mahallesi satılık konut imarlı fiyatları.


TL arasında değişmektedir. Aynı dönemde il genelinde İzmir satılık konut fiyat artışı 33oldu. Izmir-dikili-islamlar köyünde satılık arazi-zeytinlik Emlak ilanları. Satılık ve kiralık emlak ilanları.


TUYGAN EMLAK TUYGAN EMLAK. Köy sayfamız üyelik gerektirmemektedir. ADET ARASI ZEYTİN AĞACI MEVCUTTUR FULL DENİZ MANZARALIDIR yıl önce. AYVALIK KONAK EMLAK – Ayvalık Emlak.


Karaburun - Eğlenhoca Yazdır Favorilerime Ekle Hata Bildir. Gökçeağıl, Dikili, İzmir. DİKİLİ YENİCE KÖYÜNDE SATILIK MARİNA EMLAK TAN. Evlerin bazısı betonarme bazısı ise taş.


Aslına uygun olarak restore edilmiş tarihi evler de var. TL den başlayan fiyatlarla ev bulun. Temiz plajları, termal kaynaklarının zenginliği, iç ve dış turizm açısından önemlidir. Doğu gps koordinatlarıdır. Bir de, o taraflar çok rüzgarlı olur dedi bazı tanıdıklarım.


Dikili’nin asıl önemi zengin tarihinden geliyor. Aterneus ve Çandarlı’daki Pitane kalıntıları yörenin zengin tarihi geçmişinin en önemli örnekleridir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar