6 Kasım 2014 Perşembe

Satılık daire istanbul bahçelievler

Satılık daire istanbul bahçelievler

Hürriyet Emlak Endeksi verilerine göre İstanbul ilinde son bir yılda satılık konut fiyatları yüzde -0. Son zamanlar da faizlerin yükselmesi ile ilgili emlak piyasası yavaşlamış olsada satılık daire fiyatlarında hiç düşüş yaşanmamıştır. Teras daire olup tavanı düz beton dur. Bu sayfada gördüğünüz ilanların, mfiyatları 1. TL arasında değişmektedir.


Satılık daire istanbul bahçelievler

TL fiyatından başlayarak konut arasında en iyi teklifleri kontrol edin. Daha fazla satılık emlak ilanları mı arıyorsunuz? Sahibinden satılık daire ilanları müşterilerimiz tarafından veya bizim onlara ulaşmamız sonucunda, daire görselleri uzman fotoğrafcımız tarafından profesyonel son sitem fotoğraf makineleri ile çekilmektedir. TL ilan detay ve iletişim bilgileri için tıklayın kralilan. SİYAVUŞPAŞA CADDESİ CİVARI 3. Kare: 1m 2: Fiyat: 470TL: Detaylı İncele.


Bağcılar Fevziçakmak Mah. ACİL SATILIK MAHMUTBEY CADDESİNDE KREDİYE UYGUN. BAHÇELİEVLER YENİBOSNADA GENİŞ KULLANIMLI 3. Proje Timur Gayrimenkul imzasını taşıyor. TL istanbul bahçelievler cumhuriyet mah de satılık 4. TL bahçelievler kocasinan mah de satılık sıfır yüksek giriş.


Aydın Burak Kobal Gayrimenkul Danışman. Site İstanbul satılık daire fiyatları! Dairemiz katlı binanın 2. Liderist bahçelievler satılık daire 270. Konut İşyeri Arsa Devremülk.


Yangın alarm sistemi, yatak odası ve salonda klima, aspiratör, kombi cihazı, ankastre bulaşık makinesi, fırın ,ocak ve portmanto evinizde sizleri bekliyor. Adres: Şehit Selim Ayaydın Cd. SALİH EMLAK TAN MASRAFSIZ MDEPREM SONRASI. Siteyi Ekle İletişim Site Haritası.


Bahçelievler’in en güzel projesi, satılık lüks daire ve ofisler. Faliyet alanlarımız daire arsa kat karşılığı inşaat kentsel dönüşüm projeleri expertiz ve danışmanlık konut kredisi. Satılık dairemiz katlı binanın 1. Bunu E-postayla Gönder BlogThis! TL Platform Merterde Fırsat 340.


Barış emlaktan parseller metrosuna çok yakın satılık. Yayla ana caddesine dk, Kamu Sağlığı Hastanesine. GÜNGÖREN’DE ODA SALON KİRALIK.


Hayalleriniz Vizyonumuzdur sloganıyla hizmet sunmuşuzdur. Bu sitede yayınlanan ilanların tüm mülkiyet ve fikri mülkiyet hakları münhasıran “SAHİBİNDEN”e aittir. Site içi Bağlantılar Hakkımızda Emlak Talep Formu Hizmet Sözleşmesi Bize Ulaşın. Haber, duyuru ve kampanyalarımızdan e-mail ve SMS ile haberdar olmak isterseniz aşağıdaki ilgili alanlara e-posta. Kişi Tarafından Görüntülendi.


Tüm Kategorilerde Ara Antika Eşya Beyaz Eşya Bilgisayar Cep Telefonu Diğerleri Dükkan, Ofis Eşyaları Elektronik Eşya Emlak Ev, Bahçe Eşyaları Evcil Hayvan Giyim Eşyası Hobi İş, Eleman Arayanlar İş Makineleri Kitap, Dergi Koleksiyon Mobilya. ENGELKÖY NATOYOLUNA PARALEL SOK. Bölgesinde Bulunan İlanlar. RİNEVLERDE METROBÜSE YAKIN GÜNEY CEPHE SIFIR.


Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Zeki Adlı yaşanan tapu tartışmalarına açıklık getirdi. Uygulamanın iskanını almış binalar için geçerli olduğunu belirten Adlı iskan almayanlar için herhangi bir cezai müeyyidenin de şu an için söz konusu olmadığını bildirdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar