17 Kasım 2014 Pazartesi

Samsung konum ayarları

Not: Uygulamaların kendi ayarları vardır. Uygulama konumu ayarlarını nasıl yöneteceğinizi öğrenin. Cihazınız için konum modunu açma veya kapatma. Kablosuz Ağları Kullanmak ve GPS Uydularını Kullanmak: Harita, Navigasyon vb.


Samsung konum ayarları

Bu bağnatılar Wi-Fi, Baket Veri ve GPS’dir. Whatsapp konum ayarı nasıl yapılır? Birbirlerinden farkları nedir? Kısa rehberimiz ile keşfedin… GPS Nedir? Global Positioning System yani küresel konum belirleme sistemidir.


Uydulardan alınan sinyaller ile konum belirler. Oyunlarda ya da harita, navigasyon. Bulunduğunuz konumu paylaşmak için haritadaki mavi nokta üzerine dokunun ve aşağıda beliren satıra dokunarak, bulunduğunuz konumun detaylarını açın.


Burada Paylaş düğmesini bulun ve üzerine dokunun. Bazı uygulamalar ve oyunlar da konum bilgilerinize erişir. Bu sebeple basit ve kısa bir şekilde bu sorunu nasıl Çözüme ulaştırabileceğinize dair en basit ve kısa yöntemden bahsetmek istiyorum. Bu yazımızda sizlere konum özelliğini en iyi şekilde kullanabilmek için bu ayarları açma yönteminden bahsedeceğiz.


Aşağıda olan adımları takip ederek WhatsApp konum ayarının nasıl yapıldığını. Samsung bildirim paneli ayarları. GPS), uçak modu, senkronizasyon, bluetooth, NFC, ekran parlaklığı ve ses düzeyi ayarlama, mail görüntüleme, uygulamadan gelen bildirimlere bakma ve yeni pencerede açma işlemlerini tek bir hareket ile yapabilirsiniz. New Jersey şehrindeyim deyip konumunuzu ayarlayıp istediğiniz uygulama üzerinden. Fake Gps Location uygulaması ile olmak istediğimiz yerde GPS üzerinden sahte bir şekilde olabiliyoruz.


Burda açılan bir konudaki arkadaşın dedigi gibi servis ayarları menüsü bir diğer deyişle gizli menüden ayarı yaptık ve sorunu çözdük (arkadaş çok sağolsun). Ama wifi ayarını yapalım derken ekran ayarlarını değiştirmişiz. WhatsApp deneyimini iyileştirmek için kullanabileceğiniz önemli ayarları derledik. Konum servislerini açık tutun.


GPS ayarlarının doğru yapılandırılmaması bu tarz sorunlar ile karşılaşmanıza neden olabilir. Bu işlemin nasıl yapılacağını resimli olarak adım adım anlattık. Böyle bir sorun yaşıyorsanız ilk yapmanız gereken GPS’in açık olup olmadığını kontrol etmektir. GPS açık olmasına rağmen konum bulunmuyor ya da GPS.


Samsung konum ayarları

Avrupa, Orta Doğu, Afrika. Asya Pasifik ve Okyanusya. Eğer WhatsApp’ın aylık 7milyon kullanıcısından biriyseniz, hangi seçenekleri değiştirmeyi düşünmeniz gerektiğine dair bazı önerilerimiz var. Bildirimlerinizin gizlilik ayarlarından “son görülme” durumunuzu saklamaya kadar, bu öneriler sizi popüler mesajlaşma servisinde bir adım ileriye taşıyacak.


Ancak her yeni çıkan amiral gemisi telefon gibi Galaxy Sde yeni satıştayken sorunlarıyla gündemde. Gizlilik başlığı altından İçerik ayarları‘nı seçiyoruz. Bu eşsiz adres tarifi uygulamasında bazen işler ters gidebiliyor, işin işine teknoloji girdiğinde hatalar, sorunlar ile.


Bir çok kişi kendi akıllı telefonlarının güçlü özelliklerini göz ardı eder. Siz bu duruma izin vermeyin. Sizin yanıtı gördükten sonra bu duruma neden. Detaylı ayarlar hangisi bunlara bakacağız. Aradığınızı bulmak için aşağıdaki başlıklara da göz atabilirsiniz.


Medya, belge, konum veya kişi gönderme. Ayarlar bölümünde ne var? Telefona root atmak için gerekli ayarlar, ayrıntılı hata raporları, telefon işlemci ayarları, dokunmatik ekran ve güç ayarları android geliştirici seçenekleri sayesinde yapılabilmektedir.


Samsung konum ayarları

Geliştirici Seçeneklerinin Açılması. Nasıl şiirlerinin üzerinde (veya kapalı) konum servisleri iOS7. Fotoğraflarınıza coğrafi konum ekleme.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar