27 Kasım 2014 Perşembe

N11 mesaj siren

Nuygulaması mobil kullanıcılara 11. Kasım) kampanyasının başladığını duyuran bir bildirim göndermişti. Gönderilen bildirimde “İçimize sinmedi, rahatsız olabileceğini göze alarak – en azından siren çalmayarak- mesaj atıyoruz.


Site, tepkiler üzerine özür. NSİREN boykot mesaj atatürk özür. Alarm Sistemleri fiyatı Bilgisayar kategorisinde. Alarm sistemleri özelliklerine göre çeşitlilik arz etmektedir.


Yukarıda saydığımız çeşitlerin yanı sıra son zamanlarda en çok tercih edilen alarm sistemleri kablosuz alarm sistemi olarak piyasada gitgide popüler bir hal almaktadır. Evinizi ve iş yerlerinizi hırsızlık girişimlerine karşı korumak için geliştirilen en güncel teknoloji olan. Sizi şiddetle kınıyoruz ve alışveriş yapmıyoruz. Bu tamamen artniyetlilik. Siren yerine alarm diyebilirlerdi.


Rahatsız olabileceğinizi düşünerek siren çalmadan sadece mesaj atıyoruz şeklinde. Sormak istedim Nile iletişim kuramadım. Müşteri destek için mail adresi yok.


Canlı desteğe de bağlanamıyorum. Pazar günü çağrı merkezi kapalı. Ekşi’de gerekse Twitter’da n11’e büyük tepki başladı ve bu tepkiler yine Ekşi. Gece yarısı rahatsızlık vermemek amacıyla sessiz modda gönderilen bildirim metnine, kampanya temamız olan siren kavramını konu etmek, aziz. Umut_İnternet özel fiyatları, ürün modelleri, fırsat ve tüm kampanyaları n11.


N11 mesaj siren

Kasım’da attığı bu mesaj N11’e uğursuz gelecek. Her akşam 8de çalıyor mesela, bu bildirim de ilk geldiğinde o yüzden demiştim ki iyi ki çalmamışsınız gecenin 12sinde. Mesaj Bildirim İçeriği Rezaleti. Ama konuyu okuyunca dank etti mevzunun art niyetli olabilieceği.


Böylesine hassas bir günde siren yerine bildirim sesi vesaire gibi bir kelime kullanılması gerekirdi kesinlikle. Herhangi bir günde gelse kimsenin takılmayacağı mesaj kasım tarihinde gelince tam bir iletişim faciasına dönüştü. Türk milletinin en hassas ve hüzünlü olduğu bir günde böylesi bir mesajı almış olmak büyük tepkiye sebebiyet verdi.


N11 mesaj siren

N 112in kullanıcılara gönderdiği sirenli bildirim tepkiye neden oldu. Vatandaşın boykot çağrısının ardından n11. Sanal alışveriş sitesi n11.


Tüm kullanıcılar mobil uygulamasından vs şikayetci sektörde çok kalıcı görünmüyorlar hayırlısı olsun Takdir edildiğin zaman değil , taklit edildiğin zaman başarmışsındır. Alışveriş platformu olan n11. Değerli kamuoyuna,Bu gece saat 00:00’da uygulamamızdan atılan bildirimle ilgili açıklama yapma gereği hasıl olmuştur. Bugün nkullanıcılarını ilginç bir bildirim atıldığı konusunda çok fazla kullanıcıdan itirazlar geldi.


Bir boykot mu yoksa yanlış anlaşılma mı gerçekleşti. Atatürk’ü Anma Günü, Kasım Tarihinde n11. Adwordse verdiği reklam sanırım onun parasını bile satıcıya yansıtıyor.


Hem kendi reklamını yapıyor hem parasını satıcı ödüyor. KDV sinide alıyor reklam kesintisi diyor onun da ayrıca KDV sini alıyor 199. TL mal sattım elime geçen tutar 1TL oda gün sonra yatacak.


N11 mesaj siren

Binlerce marka ve mağazayı milyonlarca müşteriyle buluşturan online açık pazar platformu n11. Bu nedenle bu konuyu kimse referans alıp nden bişi almamalıyız demez. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun.


Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz. Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir. Bugün büyük indirime gireceğini açıklayan site.


Gel gelelim girilmiyor xd. Chrome dan internet sitesinden baya uğraştım. ASELSAN deprem için siren kuracak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar