18 Kasım 2014 Salı

Gülbahçespor fikstür

Tercih etmeniz halinde ev sahibi ve deplasman maçlarına ayrıca göz atabilirsiniz. Tarih sekmesinden de önceki sezonlardaki turnuvalarda alınan sonuçları sıralayabilirsiniz. Türkiye Amatör Futbolunun kalbi burada atıyor.


Maçlar Nisan’da Başlayacak. Süper Amatör küme Play Off maçları Kuraları çekildi. Fikstür Çekildi, Perde Eylül’de Açılıyor. Urganlıspor ile deplasmanda, Manisa Derbisi niteliği taşıyan karşılaşmalar oynayacağız. Orhan Saka Amatörler Evi’nde düzenlenen fikstür çekimine TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi, Amatör İşler Kurulu Başkanı Ali Düşmez.


BAL’DA FİKSTÜR BELLİ OLDU. Bu haber 5defa okunmuştur. Mahmut Güleç’in kafa golüyle 1-öne geçirdi. SporUrganlıspor,Çiğli Bld. Bu gol aynı zamanda ilk yarınında skoru oldu.


Bölgesel Amatör Futbol Liglerinde fikstür çekimi bugün yapılacak. Her iki taraf için de sevindirici olsun. Bursa takımlarının grup kuraları ve grubun fikstürleri çekildi.


Yusuf Demir’in attığı gollerle 3-kazanarak play-off yolunda çok önemli bir virajı daha geride bıraktı. Gruplarını birinci sırada tamamlayan on bir ekibin karşılaşacağı play-off müsabakalarının ardından, takım TFF 3. Lig’e çıkmaya hak kazanacak. Grupta mücadele eden Kafkasspor, Cumartesi günü saat 16:00’da grubun güçlü takımlarından Kurtuluşspor ile, Kurtuluşs sahasında İnegöl derbisinde karşılaşacak.


Y ile başlayanlar futbolcuların bilgilerine ulaşabilirsiniz. Tarıkcan’ın sağdan getirdiği kestiği topta kale önünde Alparslan Aytekin’e çarpınca durum 2-oldu. H ile başlayanlar futbolcuların bilgilerine ulaşabilirsiniz. Yahu kim var bu spor medyasında donanımlı, farklı biri? Sezona şampiyonluk ve 3. Samet Bulut haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın!


Belediyespor ile berabere kaldı. SEO Bewertung von amatorfutbol. Gülbahçespor’a yenilerek ilk mağlubiyetini alan Yeşil.


Onpage Analyse, Seitenstruktur, Seitenqualität, Links und konkurrierende Webseiten.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar