6 Kasım 2014 Perşembe

Yalıkavak gökçebel satılık evler

Yalıkavak gökçebel satılık evler

Deniz manzarası görmektedir. Panoramik deniz manzarası var. Bahçesi geniş ve kullanışlı. Bu ilan yayından kaldırılmıştır. Aşağıda benzer ilanları bulabilirsiniz.


TL fiyatından başlayan kiralık konut bulunmaktadır. Daha fazla satılık emlak ilanları mı arıyorsunuz? Eşyalı Eşyalar çok kaliteli. Muhteşem deniz manzaralı Özel plajlı. Bodrum satılık emlak ilanlarına goz atın!


BODRUM GOKCEBEL DE, HAVUZLU SİTEDE SIFIRLANMIŞ BAHÇE KATI VE YÜKSEK GİRİŞLİ OLMAK ÜZERE İKİ AYRI DAİRE. ST KAT 310tl DIR, Alt dairenin tüm pencere ve balkon kapılarında otomatik panjur mevcuttur. Evler açık mutfak, salon, yatak odası, banyo ve.


Yalıkavak gökçebel satılık evler

Durmaz Emlak, Muğla bodrum, emlak. Satılık villa, yalıkavak ev, arsa bu adreste. Türkiye Bodrumda kurulu Century2 Bodrumda emlak, bodrumda satılık evler, kiralık ev gibi hizmetleri sizlere sunuyoruz.


Toplam 1dönüm arazi üzerine kurulu sitede 2üye evi, adet plaj, kulüp binası, gazino restoran spor sahaları (adet tenis kordu, mini futbol ve basketbol sahaları), çocuk parkı, otopark, yeşil alan ve yürüme yolları bulunuyor. Siteye ait ortak havuz bulunmaktadır. Konumu itibari ile, yüzünün doğaya dönmüş, etrafı eski köy yerleşimi ve ormanlık alan ile kaplıdır. Bodrumda satılık ev, bodrumda kiralık ev, bodrumda satılık arsa, bodrumda kiralık ev, bodrumda satılık villa, bodrumda satılık daire ve bodrumda satılık konut denildiğinde, ilk akla gelen firma olarak emlak dünyasının güvenilir markası olma ünvanını taşımaktadır.


Bodrumdaki satılık evler katagorisindeki evimiz alıcılarını bekliyor. Mesken tapulu ve iskanlı daire. Vaziyet Planı için tıklayınız.


AKDENİZ TATİL SİTESİNDEN EV ALACAKLARA DUYURU ! Yalıkavak Gökcebel mevkiinde, bahçe katı daire. Büyük alışveriş merkezlerine yalnızca 30dk! Neden Artev Global Amphora Evleri’nde mutlaka bir eviniz olmalı? Not: Güncel fiyat ve daha detaylı bilgi için Web sayfamızı ziyaret ediniz!


Lüks Otel İçerisinde Dubleks Daire. Bu sitede yayınlanan ilanların tüm mülkiyet ve fikri mülkiyet hakları münhasıran “SAHİBİNDEN”e aittir. Hiçbir şekilde basılı veya elektronik bir ortamda izinsiz kullanılamaz ve kopyalanamaz. Parsel içerisinde katlı adet blok bulunmaktadır. Giriş katında yatak odası, banyo, salon, açık mutfak ve ön teras yer alıyor.


Burada bodrum da satılık daire ilanlarını bulabilirsiniz. Acil satılık yazlık yalıkavak gökçebel. En uygun Fiyatlı Devremülkleri ve Yorumları incele Otel bilgisine ulaş. TL No tags for this post.


Yarımadanın kuzey doğusunda yer alır. Bir Ana Ev ve İki Misafir evi )Teraslar Hariç. Ortak Çalıstıgımız Partnerlerimizle Her Türlü Tapu Takip İşi Kendi Kontrolümüz Altında Yapılmaktadır.


Ancak bir çok insanın haberdar olmadığı bir ortam olan icradan satılık mallar yapmak istediğimiz bu yatırımlar için çok ciddi bir fırsat sağlamaktadır. Eğer yatırım yapmak gibi bir hedefiniz varsa icradan satılık evler, icralık araçlar gibi seçenekleri de değerlendirmek gerekir. Yüksek standartta yapısı olan evler 4. Gökçebel’de köy içinde dönüm arsa içinde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar