6 Kasım 2014 Perşembe

Alacaatlı satılık arsa

Hürriyet Emlak, size Ankara ilinde, Çankaya ilçesinde, aradığınız satılık arsa ilan seçeneklerini sunar. Ankara satılık arsa ilanı arasından size en uygun satılık arsa ilanını bulabilirsiniz. Alacaatlı Mahallesi konumunda hayalindeki satılık arsa burada!


Bu noktada Coldwell Bankers size lüks, uygun fiyatlı, ekonomik, kelepir vb. TL fiyatından başlayarak konut arasında en iyi teklifleri kontrol edin. Daha fazla satılık emlak ilanları mı arıyorsunuz?


Satılık daire ilanlarına goz atın! Eğitim alanının emsali 0. Hemen ücretsiz ilan verin, kısa sürede alıcı bulun. ATILIK ARSALAR, İMARLI ARSALAR, Kelepir arsalar, acil satılık araziler, sahibinden satılık araziler, bağ, bahçe, tarla,. Etimesgut Bağlıcada yola tek parsel OZAN CİTY, OPEN SKY, Süleymaniye okuluna komşu.


Kuruluşundan beri emlak alım satımı yapan vatandaşlarımızın büyük ilgisini çekmiştir. Bugün Ercan Emlak, yol gösterici ve lider bir kuruluştur. Söz konusu icradan satılık arsa toplam bedeli milyon bin 3TL olarak belirlendi.


Dairesi tarafından açık artırmayla satışa çıkarıldı. Ankara İli, Çankaya İlçesi’nde bulunan arsa, Ankara 16. Kiralık ve satılık ev, iş yeri, ofis, daire, dükkan, arsa, tarla ve büro alım, satım ve kiralama talepleriniz için en doğru adres. Lidya Gayrimenkul Çayyolu bölgesi öncelikli olmak üzere Ankara genelinde hizmet vermektedir. Bu sitede yayınlanan ilanların tüm mülkiyet ve fikri mülkiyet hakları münhasıran “SAHİBİNDEN”e aittir.


Alacaatlı satılık arsa

Yeni nesil emlak pazar yeri tapu. Yaşamkent, Konutkent, Bağlıca, Türkkonut bölgelerinde satılık ve kiralıklarda yanınızdayız. Realty World Çizgi Gayrimenkul.


Söz konusu satılık arsa’nın toplam bedeli, üzerindeki otopark ve binalarla birlikte milyon 8bin 2TL olarak belirlendi. Söz konusu arsanın bir kısmında açık otopark, oto yıkama binası ile diğer kısmında kafe ve. Onlarca ev sahibi yaptığımız ve kiracı olarak ağırladığımız tüm müşterilerimiz bizim en büyük referansımızdır. Bölgesinin en eski Emlak Ofisi olmak gururumuzdur.


Alacaatlı satılık arsa

Ankara içinde, ikinci el satılık EFSANE SONY PROJEKSİYON TV TAMİR GÖRMEMİŞTİR - Ayhan tarafından Ankara içinde paylaşılmış EFSANE SONY PROJEKSİYON TV TAMİR GÖRMEMİŞTİR. Emlak ilanı verebilir, gayrimenkul rehberi, satılık daire, kiralık daire, emlak, iş yeri, ev, arsa ve en güncel gayrimenkul ilanlarını bu sitede bulabilirsiniz. Gerek teknik altyapımız gerekse isabetli ekspertiz analizlerimizle sektörümüzde farklı olmak ve memnuniyet sağlamak için çalışmaktayız. Armanes Gayrimenkul güvencesi satılık konutlar. ULUDAGLAR GAYRIMENKUL EMLAK ANKARA Demetevler 401.


AVVA GAYRİMENKUL ofisi olarak Ankara Çankaya ilçesindeki satılık veya kiralık daire, işyeri, arsa, turistik işletme ve devremülk ilanlarımız ile hizmetinizdeyiz! Vatan caddesine yürüme mesafesinde metrobüse çok yakın konumda satılık bahçe kullanımlı 2+ferah daire. Daire yatırımlık düşünenler içinde oldukça avantajlı şuan içinde 11tl ye kiracı oturmakta.


Alacaatlı satılık arsa

Denize ikinci sıra 75mimar alanı içinde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar