7 Şubat 2014 Cuma

Platonik aşk nasıl itiraf edilir

Aşk yaşadığımız en güzel duygulardan biri. Karşılıksız ya da platonik aşk olunca tam tersine acı da yaşatabiliyor. Bir şeyler hissettiğimiz ama söyleyemediğimiz, bu yüzden sürekli üzüldüğümüz, belki de karşımızdakinin durumdan haberdar bile olmadığı platonik aşk durumunu çoğumuz yaşamışızdır. Aşk sevmek sevilmek günümüzde büyük nimet. Sosyal medya ve tüketim toplumunun etkileriyle giderek bayağılaşan ikili ilişkilerde düzeyli bir çizgi yakalamak giderek zorlaşıyor.


Ancak belki de en zoru, tarihin başından beri nice gönüllere musallat olan platonik aşk. Aşk kelimesi benim için daha başka bir şey platonik sevgiden. Bir Erkeğe Aşkını İtiraf Etmek Aşkını İtiraf Etmek - Bu makaledeki notlar: aşk nasıl itiraf edilir bir erkeğe.


Platonik aşkınızı nasıl etkilersiniz? Sevdiğinize Aşkınızı Nasıl İtiraf Edersiniz ? Arkadaşlar sevdiğiniz biryle bi yerde oturup konuşuyorsunuz. Ama aklınızda ona aşkınızı itiraf etmek var.


Aşk Hakkında Kısa Bir Film” platonik aşk konusunda ders niteliğinde bir film. Kendinden daha büyük bir kadına aşık olan genç bir erkeğin hikayesini konu alan film, genç adamın aşkını itiraf edip etmeme tereddütü ve kadının başka erkeklerle birlikte olma ihtimali üzerinden şekilleniyor. Aşkını Asla İtiraf Edemeyenlerin Yaşadığı Kalp Sızlatan Durum. Fakat sizin kalbinizdeki bu büyük aşk asla değerinden bir şey kaybetmiyordur.


Kendi kendinize, ben ne yapıyorum? Neden aşkınızı itiraf edemiyorsunuz? Yanlış bi insan olduğunu biliyorum seni seviyorum dediğimde başka şeyler düşünecek. Onun da size aşık olması için neler yapmanız gerekir?


Unutmaya çalıştım olmadı. Söylemek zorundayım daha fazla tutamıcam içimde. En İyi Görüş(eig) Oranı. Aşk Acısı Çeken çok sayıda insan vardır tam da şuanda hepsine dileriz en güzel mutluluklar hediye edilir. Aşk hikayemizi dinlediniz, aslında oldukça acıklı bir hikayeydi ama sizi ağlatmak istemedim.


OKUL`da Bu en klasik platonik ask mekanlarindan biridir. Zamanimizin çogunu burda geçirdigimiz için tabiki. Ders disindabi çok konuda da zihnimizi çalistiririz.


Asok olunan kisi kiz yada erkek olsun genelde üstsiniflardandir. Ama yasisizden fazla büyük olmaz,bi kaç yas yeterlidir bunun için. Ancak konu ile ilgili bazı veriler toplanmaya başlanıldığında şaşkınlıkla bu çelişkinin pek de modern zamanlara ait olmadığı ve insanın nerede ise zamanın başlangıcından beridir bu konu ile uğraştığı görülür. KARŞILIKSIZ SEVGİ AŞK İTİRAF MEKANI.


Hepimizin başından geçen bir aşk hikayesi vardır. Acıyla dolu, mutlu ya da hüzünlü ama hepsinin ortak yanında bir aşk uğruna verilmiş mutlu umut dolu günler vardır. Pek çoğumuzun aşk denildiğinde duyguları harmanlanır ki.


Hikmet Dimitra’ya platonik aşk mı besliyor? Hürriyet sitesinde yer alan habere göre Survivor Türkiye-Yunanistan’da Hikmet, Dimitra’ya olan platonik aşkını itiraf etti. KPSS ÖABT sonuçları ne zaman açıklanacak?


Son Haberler YKS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Tanrıların Çekici oyuncuları! Zamanımızın çogunu burda geçirdiğimizi için tabiki. Ders dışında bir çok konuda da zihnimizi çalıştırırız. Aşık olunan kişi genelde üst sınıflardandır.


AŞK makalesini okumak için sitemizi ziyaret ediniz. Sorma bana ne kadar seviyorsun diye! Tavanı kadar sokağın, ve dibi kadar cehennemin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar