17 Şubat 2014 Pazartesi

Karagöl yaylası giresun

Karagöl yaylası giresun

KARAGÖL DAĞLARI VE YAYLALARI. House of Highlights 923views. Yolu asfalt bazı yerleri dar ama keyifli bir yolculuktan sonra vardığınızda muhteşem bir manzara sizi bekliyor. Bu gruba dahil Sispazarı yaylası, Erikbeli Turizm Merkezinin km. Now including HGTV, Food Network, TLC, Investigation Discovery, and much more.


Eşsiz doğa manzaraları içerisinde saatten biraz fazla bir yol ile km. Rotada ciddi tırmanışların olması kaçınılmazdı. Foursquare en iyi kullanıcı deneyimini yaşatmak, görebileceğiniz reklamları kişiselleştirmek ve reklam verenlerin reklam kampanyalarının sonuçlarını ölçebilmelerine yardımcı olmak için çerezler kullanmaktadır. Karagöl Yaylası ziyaretçisinden fotoğraf gör. Sis Dağı Yaylası Giresun ili Görele ilçesinin sahile km.


Karagöller dağ silsilesi yürüyüş sporu için çok elverişlidir. Yürüyüş parkurları rakımı 2. Sağrak Göl’ün alt tarafındaki vadide ise Kanıağıl, Avşar, Yukarı Belen ve Aşağı Belen obaları yer alır. Alçakbel mesire alanına Giresun halkı pazar günleri buraya gelerek piknik yapıyor ve çocuklar için bulunan oyun bahçesinde neşeli zaman geçiriyorlar. Ordu-Giresun Havalimanı’na km.


Karagöl yaylası giresun

Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan gelen uzmanlarca inceleme yapıldı. Yaylayı gezen Karahan, bölgede gölet, otel ve kayak pist yapılacak alanları inceledi, ilgililerden bilgiler aldı. Ayder Yaylası’nın aksine bölgede konaklama tesisi olmadığını hatırlatmak isteriz. Zirvede bulunan krater gölü, nefes kesecek güzellikte tabiat manzaralarına sahiptir. Trabzon ve Giresun illeri sınır bölgesinde yer alan bu yörede Temmuz başına kadar karlar erimez.


Her yıl Temmuz ayının 3. Birinci yoldan gidilince km. Kümbet Yaylası: Giresun il merkezine km. Giresun ücretsiz kamp alanları Kulakkaya Yaylası Kamp Alanı. Sessizliği, sakinliği ile huzur arayanların tercih ettiği bu kamp alanı, yöre halkı tarafından sarı avu diye adlandırılan Zifin diyarıdır. Giresun’un Dereli ilçesine sahile ise kilometre uzakta bulunan Karagöl’e araçla saatte ulaşılıyor.


Milletvekili Öztürk “Giresun 400’den fazla yaylası ile yayla cenneti. Artvin’in Borçka ilçesinden kilometre uzaklıkta olan Borçka Karagöl’e, çok klişe biliyorum ama, doğa harikası demem lazım. Paşakonağı Yaylası Giresun.


Tamdere Yaylası Giresun. Bu proje Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilip, GİRTAB tarafından yürütülmektedir. Bu yayla Giresun ilinin en gözde yaylası olup, Giresun - Dereli ve Şebinkarahisar yolu üzerinden iki şekilde ulaşmak mümkündür.


Giresun Otelleri - Giresun Konaklama - Giresun Otel Rehberi - Giresun Otel Fiyatları - Giresundaki Oteller - Giresun Yayla Otelleri. Karagöl, Aygır gölü, Sağrak gölü, Bağırsak gölü. Bekdaş yaylası otele km mesafededir.


Taraklı ilçesine bağlıdır. Sizin gibi insanlar tarafından oluşturulmuş bir haritadır. Karadeniz bölgesinde müşterilerimizin turizm odaklı tüm ihtiyaçlarını karşılayıp en yüksek kalitede konaklama ve taşımacılık hizmeti sunmaktayız.


Yol üzerinde bulunan Despot Kayası ve Gelin Kayası birer doğa harikası. Bektaş Yaylası’na yaz kış minibüs kalkıyor. Kurttepe mevkii, kışın kayak yapmaya da uygun. Giresun merkezden Evrenköy, Erimez, Yavuzkemal üzerinden gidildiğinde yaklaşık km. Not: Artvin – Borçka, Ankara – Çubuk, Giresun şehirlerinde bulunan yaylalar ile.


Enter the e-mail address associated with the account. Sis Dağına Giresun-Eynesil yakınlarından sahilden içeri giren yaklaşık km. Ortan köprüsü oluyor , bölgenin en eski ve kemer açıklığı en geniş olan Taş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar