19 Şubat 2014 Çarşamba

Inek ingilizce

Türkçe online sözlük Tureng. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Cows are a domestic animal. Human raise them for their milk meat- İnekler evcil hayvanlardırlar.


Her geçen gün yenilenen ingilizcesi. Tüm dillerde milions kelime ve ifadeler göz atın. Bu sayfada İnek nedir İnek ne demek İnek ile ilgili sözler resimler İnek hakkında bilgiler cümleler bulmaca kısaca İnek anlamı tanımı açılımı İnek resimleri ile ilgili sözler görseller, türkçe ingilizce almanca sözlük anlamı ile ilgili bilgiler ve diğer kelime anlamlarını bulabilirsiniz. TDK inek tanımı: Dişi sığır.


Evcil hayvanlar, çiftlik hayvanları, vahşi hayvanlar, egzotik hayvanlar, kuşlar, böcekler, balıklar ve denizde yaşayan diğer canlılar dahil yaygın olarak görülen hayvanların İngilizce isimleri. Bu değişik hayvanlar hakkında detaylı kelime listesi bir sonraki sayfada bulunmaktadır. Bu derste hayvanların ingilizce adlarını ve bunların türkçe karşılıklarını bulabilirsiniz.


Inek ingilizce

Listede türkiyede yaygın olarak bulunan hayvanların isimleri de mevcut. Geçişli Fiil korkutmak, yıldırmak, sindirmek. The government tried to cow the opposition by imprisoning a number of politicians. Online abone olup dersleri izlemeye başlayabilirsiniz. Dino Lingo dan yepyeni bir video klip.


Burada çok sayıda kurbağa var, Ördek, Bunlar keçi mi? Papağan konuşabiliyor mu? Kaplumbağa, Maymun, Yılan zehirli mi. NGİLİZCE DERSLERİ TATOEBA. Aranacak Kelime › cow ile ilgili cümleler.


Cow ile ilgili cümleleri ve bu örnek cümlelerin türkçe anlamlarını altında bulabilirsiniz. Möö Der, bebeklerin gelişimini desteklemek ve onlara yeni temel kavramları öğretmek için özel olarak tasarlanmıştır. Luli TV, çocuk ve bebek gelişimine yönelik bir ortam sunan. Ağaçkakan = woodpecker Ahtapot = octopus Akbaba = vulture Akrep = scorpion Antilop = antelope Arı = bee Aslan = lion At = horse Ateşböceği = firefly Ayı = bear Balarısı = honeybee Balık. Kuh İlgili konuları ara.


The farmer sold the heifer for a good profit. It is time to stop treating tourism as a holy cow which we must protect and nurture at all costs. The children drink a lot of milk. NEK ÖĞRENCİ ne demek, İNEK ÖĞRENCİ sözcüğünün ingilizce sözlük karşılığı nedir İNEK ÖĞRENCİ türkçe ingilizce çevirisi İNEK ÖĞRENCİ kelimesinin ingilizce okunuşu ve yazılışı. Hayvanların ingilizce tanıtımları konu anlatımı.


Inek ingilizce

Kısmen kalk borusu, kısmen eylem planı olan Mor İnek, bugünün yeni ekonomisinde şirketlere farklılaşmanın yolunu gösterip yok olmaktan nasıl kurtulacaklarını anlatıyor. Tom Kelley “Leo Burnett’i, David Ogilvy’yi, Bill Bernbach’ı, Mark Twain’i alın. Onların beyinlerini birleştirin, saçlarını tıraş edin.


Tarlada iki siyah ve bir beyaz inek var. There are six dogs in the garden. Bahçede altı köpek vardır. The duck whose head is green is swimming in the river. Bu bölümlük temeller serisi videosunun ilk bölümünde günlük hayatta sıkça karşılaşabileceğin hayvanların İngilizce’de ne anlama geldiğini gösteriyorum.


Bundan bir sonraki videoda bunların alıştırması olacak. Sunduğumuz tüm profesyonel hizmetlerimizde iş ortaklarımıza özel çözümler üretiyor, ihtiyaçları belirliyor, teslim tarihini planlıyor ve akabinde uzman ekibimizle süreci başlatıyoruz. Güvenilir ve hızlı çeviri yapabilmeniz.


Sanat) cow parade inek gibi bovine inek sütü (Gıda) cow’s milk inek yürüyüşü (Sanat) cow parade inek çiçeği (Tıp) cowpox inek yavrusu cow calf inek ahırı byre inek antilobu hartebeest inek antilopu hartebeest. Bu sayfada Yoz inek nedir Yoz inek ne demek Yoz inek ile ilgili sözler cümleler bulmaca kısaca Yoz inek anlamı tanımı açılımı Yoz inek hakkında bilgiler resimleri Yoz inek sözleri yazıları kelimesinin sözlük anlamı nedir almanca ingilizce türkçe çevirisini bulabilirsiniz. LK, ORTA VE LİSE ÖĞRENCİLERİNE, BİREBİR ONLİNE ÖZEL DERS! Soru sor ya da konu anlatımı iste!


Konuşarak İngilizce öğrenin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar