14 Şubat 2014 Cuma

Nazarköy kamp alanı

Deredeki su haricinde başka hiçbir imkan bulunmamaktadır. Köy yolundan orman yoluna bağlanan bir patika bulunuyor. Kısa bir yürüme mesafesinin ardından kendinizi uçsuz bucaksız ormanda buluyorsunuz.


Kuşların cıvıltısı ve yanından geçen derenin sesi ile tam bir orman kamp alanı. Yiyecek ve içeceğinizi yanınızda götürmenizi tavsiye ediyoruz. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. Hitit kabartması kamp alanıdır.


Doğa severler tarafından sık sık ziyaret edilen bu tarihi bölgede kamp alanı bulmanız biraz zordur. Köyün ortasından yukarı doğru giden yolları takip ettiğinizde dağ yoluna ulaşabilirsiniz. Etiket: nazarköy kamp alanı. Yaz ya da kış, her mevsim İzmir’de kamp yapabileceğiniz en iyi yerleri sizin için araştırdık. Gökçeada Kuzulimanı Kamp Alanı.


Genellikle orman kampı için tercih edilen bu bölgede kaya tırmanışı yapan sporculara da sıkça rastlanmaktadır. Bu yörede hemen hemen çoğu yer kalabalık ve beach clublarla dolu olduğundan, kamp alanları çeşitli değildir. Parkur Trekking ya da MTB bisikletlerinizle rahatlıkla gidebileceğiniz bir parkurdur.


Kemalpaşa ilçesinde bulunur. Turnalı Boncuk Koyu ve Kamp Alanı. Nazarköy Küçük Ev-Kahvaltı salonu - Kafeterya. Hava git gide kararıyor.


Kamp alanı olarak dağın diğer yüzündeki geniş bir düzlük alanı gözümüze kestirmiştik fakat gps’in topoğrafik haritasından gördüğümüz kadarıyla bir miktar iniş yapıp ardından hatırı sayılır bir irtifa tırmanıp tekrardan inişe geçerek kamp alanına ulaşabileceğiz. Bölgede çadırlı kamp alanı için uygun bölgeler mevcuttur. Dereköy ve Mahmut Dağı civarındaki alanlarda botanik turizmi, fauna gözlemciliği, foto safari, atlı doğa yürüyüşü, bisiklet turizmi, izcilik, kuş gözlemciliği faaliyetleri gerçekleştirilebilir.


Fahrettin altaydan otostopla başlayan yolculuğumuz atış sonunda karaburun incirlikoyda son buldu :) Harika insanlarla tanıştığımız , gülerek eğlenerek geçi. Su Perisi Otel with an interactive map and directions. Sonra bize iyi bir kamp alanı ve çeşme göstereceğini söyledi. Piknik alanı köyün içerisinde olup içinden dere geçmekte,çay bahçesi ve piknik yerleri bulunmaktadır. Bu dönem Cumhuriyet dönemi Türk mimarlığında dünyadaki gelişmelerin ülkemize aktarıldığı, farklı biçimlerin arandığı, yeni malzeme ve.


Zafer değil, sefer peşindeyiz. Açık ve kapalı bölümleri olan lokantalarda el açması gözleme çeşitleri, çiğ börek, ızgara türü yiyecekler, sarma, menemen, sahanda yumurta yiyebilir, kahvaltı yapabilir, yemek, çay kahve molası verebilirsiniz. Tabiat Parkı olarak ilan edilmiştir. Yuvacık ailenizle çadır ve bungalow da kamp yapabileceğiniz muhteşem bir yer. Biz buraya kamp içinde geleceğiz planlarımıza ekledik.


Barajın etrafındaki tesislerde son zamanlarda popüler olan dere içlerinde kurulan masa ve salıncakların bolca olduğu her türlü yiyecek içecek alanı mevcuttur. Biz de o zaman gidemedik, bu şekilde tekneyle gelmiş olduk. Deniz kenarında kamp alanı kurulmuş. Bir süre yürüyorsunuz ve bir şelaleye ulaşıyorsunuz. Kelebekler’de sahilde çadır alanı İçeri doğru ilerliyor vadi.


Kamp Alanı içinde çadır kuranlar genellikle yemeklerini kendileri yapıyorlar. Buna rağmen kampta yemek yenecek veya misafir ağırlayacak kır kafeteryası bu yıl ihaleye çıkılmadığı için hizmet veremiyor. Ağaç masalar dizili gölgeli alanda kahvaltı yapılabiliyor, sabah balıkçıların getirmiş olduğu günlük. Boncuk Köy iletişim bilgileri, yorumları nasıl, İzmir Hürriyet Mh. Yeni Keresteciler Sitesi adresi, nerede, konumu, çalışma saatleri, nasıl giderim, yol tarifi.


Rüzgar Çanları ile ilgili fikirleri keşfedin. Gezi, Gezilecek Yerler, Restaurantlar ve Oteller hepsini bula. Savunacağımız alanı yaşamlaştırıyoruz. Piyasa kültürünün mekanlarına mahkûm değiliz diyen sanatçı dostlarımız da bizlerle olacak.


Nazarköy kamp alanı

Birbirinden eğlenceli kamp aktiviteleri ile hem eğlenirler hem de yepyeni dostluklar kurarlar. Eşsiz deneyimlerle evlerine dönerler. Sadece dizi setlerini buraya çeken şirin taş evlerini, kır kahvelerini kastetmiyoruz.


Kimi çöpünü dönüştürmesiyle, kimi dünyadaki alternatif turizm akımlarını takip eden köylüsüyle hem kalbinizi çalacak, hem de içinizi umutla dolduracaklar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar