12 Şubat 2014 Çarşamba

Instagram dm bakma

Instagram dm bakma

BlueStacks ı indir hafizenin dediği gibi. Sonra aç Android tablet oluyor o program. Programa girince e-mail e giriş falan geliyor onları doldur sonra play storedan İnstagramı indir bu kadar. Webden Dm Bakma ve Dm Atma. Webisyo’ dan herkese merhabalar.


Bugün ki makalemizi İnternet kategorimiz altına ekliyoruz. Makale konumuz ise İnstagram web dm bakma hakkında olacak. Daha doğrusu hem web üzerinden dm lere bakma hemde dm atma hakkında olacak. Yukarıdaki anlattığımız yöntem instagrama bilgisayardan dm mesaj göndermenin en kolay ve pratik yoludur.


Bir süre için telefondan instagram’a erişemeyen fakat PC’den instagram dm bakmak isteyenlerin sorunlarına bu yazımız ile çözüm bulduk. Peki instagramda kişiye özel nasıl mesaj. Bu işlemi şimdilik sadece 3. Tanıtacağımız “6tag” uygulaması ile bu işlemi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.


Bu durumda bizde sizlere bilgisayardan instagram dm nasıl bakılır? Siteye bilgisayardan giriş yapmak, fotoğraflara bakmak mümkün fakat birilerine bu şekilde DM – mesaj atılamıyor, başkalarının gönderilerini beğenenleri göremiyorsunuz. Bir çok site sadece arkadaşlarının ve kendi paylaştığımız resimleri gösteriyor. Instsagram’ın özelliklerinden birisi olan Direct Message, instagram’ın kendi web sitesinde malesef kullanılamıyor.


Instagram artık hayatımızın her yerinde. Bu ihtiyacı karşılamak adına biraz araştırma yaptık ve sizler için birkaç çözüm bulduk. Bunlardan en güvenli ve basit yöntemi sizlere anlatmaya karar verdik. Eğer aklınıza bir soru takılır veya daha basit yöntemler bulursanız lütfen bizimle yorumlar.


Instagram dm bakma

Kişi sizi takip etmiyorsa, mesajınız ona ulaştığında mesajı açma veya geri çevirme seçeneği çıkacaktır. Hikayeye Gizli Bakma Nasıl Yapılır ? Paylaştığımız hikayelere kimlerin baktığını’da görebildiğimiz için bazen eski sevgilimize. DM adı verilen bu bölümde bir takım özellikler de mevcuttur.


Atılan mesajların okunması ve karşıdaki kullanıcının uygulamaya son giriş zamanı bu bölümden görülebiliyor. Bu bölümde sizinle bağlantısı olmayan kişilerden gelen bazı önemsiz mesajlar depolanıyor. Bunun için bilgisayarınıza bu işi.


Bilgisayardan İnstagram Dm Nasıl Gönderilir? Gramblr’ı kurup, çalıştırıyoruz. Karşımıza böyle bir ekran geliyor. Bunu da Photoscape programıyla rahatlıkla.


Etiket: instagram dm lere bakma pc. Hesap bilgilerinizle giriş yapın. Peki bu özelliği nasıl kullanabiliriz? NOT: INSTAGRAMDA DİREKT MESAJ OLARAK SADECE FOTOĞRAF VE VİDEO ATABİLİRSİNİZ. DM nedir, dm atmak nedir?


Uydu Ayarları Nasıl Değiştirilir? LOL ne demek, LMAO ne demek? En sağlıklı tencere hangisi? Son zamanların en çok kullanılan sosyal paylaşım sitesi olan instagram, sevdiklerinizle en güzel fotoğrafları ve videoları paylaşmanıza olanak sağlıyor. Her geçen gün yeni bir uygulama eklenen bu sitede aynı zamanda direkt mesaj olarak da bilinen DM, özelliği de mevcut.


Ardından tıpkı İnstagram mobil uygulamasında olduğu gibi sağ üstte yer alan mesaj simgesinden özel mesajlarınıza bakabilir, yeni mesajlar gönderebilir, gelen mesajlarınıza cevap yazabilirsiniz. Windows uygulamasını Windows yüklü bilgisayarınıza aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz. Kullanıcılar arkadaşlarıyla veya diğer kişilerle paylaşımda bulunur, bu paylaşımlar hakkında yorumlar yazar ve karşılıklı iletişim kurarlar.


Fotoğraflarınızı düzenleyip bu uygulamada paylaşabilir, takipçilerinizin. Adding a Chat Sticker to Your Story. Sharing Horizontal Video on IGTV. Answering Questions in a Live QA.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar