19 Şubat 2014 Çarşamba

Göz ardı etmek

Göz ardı etmek

Gereken önemi vermemek anlamlarına gelir. Bu kelime genellikle gözardı etmek şeklinde yanlış yazılmaktadır. Doğru kullanımı göz ardı etmek şeklinde olmalıdır. Türkçe online sözlük Tureng.


Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Göz ardı etmek deyiminin anlamı, açıklaması ve örnek cümleleri: Önemsememek, dikkate almamak. Bazı küçük hataları göz ardı edebiliriz. Göz ardı ettiğimiz küçük meseleler, zamanla büyük meseleler olarak karşımıza çıkıyor.


It is better to ignore this point. En iyisi bu konuyu göz ardı etmek. Tüm dillerde milions kelime ve ifadeler göz atın. Kelimenin diğer yazım şekilleri yanlıştır. Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla.


Finansal durumunuzu göz ardı etmek , şirketinizin sağlığıyla oynamakla eş anlamlıdır. Yeni şirketlerin ve “start-up”ların (genç yenilikçi şirket) çoğu brüt kar marjının önemini göz ardı etmek teler. Oysaki böyle bir durumun gelişmekte olan işinizi yönetmenizden, ürünlerinizi ücretlendirmenize kadar çoğu şeyde. Sanat yaşamı boyunca yapıtlarında çağdaş sanat akımlarını göz ardı etmemiştir. Kocakarı yöntemlerine inanmayı göz ardı ettiğini söyleyemezdim.


Dilbilim) gloss over göz ardı etmek (Konuşma Dili) blink the fact göz ardı etmek to disregard göz ardı etmek . Elimizdeki en değerli sermaye çocuklarımızdır. Bizlerde çocuklarımıza maddi ve manevi. Uygulaması çok basit, size gelen şeyleri göz ardı ediyor ve hiç bir şey yapmıyorsunuz. Besiktas is not possible to ignore the subject Ha. Bu fiili durumu göz ardı etmek elbette mümkündür.


This is of course possible to ignore the actual situation. Bazen, akıl sağlığımızı koruyabilmek için doğru şekilde ve zamanda göz ardı etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Bu, kendi dünyanda, geri kalan her şeyi yok sayarak yaşamına devam etmek değil. TDK, “ göz ardı etmek ” deyimini, “gereken önemi vermemek” olarak açıklıyor.


Ciddi hastalıkları tespit etmek adına, kadınların göz ardı etmemesi gereken semptomların var olduğunu duymuş muydunuz? Herkes hasta olur ama sadece kadınları etkileyen bazı hastalıklar da vardır. Bu hastalıklar bir kadının yaşam kalitesini önemli ölçüde etkileyebilir. Asla Göz Ardı Etmek İstemeyeceğiniz Dijital Pazarlama Trendi. Yeni yıl yaklaşırken neler yaparsınız?


Kimimiz kendine hedefler koyar, yıl boyunca gerçekleştirmeye çalışırız. Kimimiz gelecek yılda neler trend olacak, neler keşfedeceğiz ufak bir araştırma yapar hayatımızı yenilemeye çabalarız. Aile içi fikir ve gönül birliği sağlayabilmek otokontrol sistemini ortaya koyacaktır. Her şeyden önce ciddi bir soruna işaret eden semptomların nasıl tanımlanacağını bilmemiz gerekir.


Bu nedenle sağlığımıza dikkat etmek çok önemlidir. Bir tanıdığım, Kur’ân’ı kabûl ettiğini söylediği hâlde, göz-ardı edilen âyetler içinde hoşuna gitmeyen bir âyetten bahsettiğimde, “ben bu âyeti kabûl etmiyorum” diyebilmişti. Bâzı âyetlerden özellikle bahsetmemek de “âyetleri göz-ardı etmek” anlamına gelir. Her gün bugün olacağını düşünüyorum, yarın olacak ve nokia buna yorum yapmayacak.


Aksi takdirde, nokia bu sürümü yüklemeyin. Bu bakış açısı da insanın. Diğer hastalıklarla karıştırılabilmesine rağmen, doktorunuz doğru teşhisi yapacağı için zamanında bir hastaneye gitmek önemlidir.


Bu, göz ardı etmemeniz gereken bir semptomdur. Zamanında önlem alınmadığı takdirde, nörolojik ve zihinsel problemlere sebebiyet verecek bu vitamine dikkat etmek gerekiyor. Bvitamini eksikliğinin etkileri nelerdir?


Göz ardı etmek

Biçeren besin ögeleri nelerdir?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar