13 Şubat 2014 Perşembe

Benim erkek kardeşim ingilizcesi

Türkçe online sözlük Tureng. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Otelde aşçı olarak çalışıyor kendisinin favorite yiyeceği ıspanak Bu senin baban mı? Erkek kardeşim benim sahip olduğumdan çok daha fazla iyi kitaba sahip. My brother has many more good books than I do.


Bu kategoride ise iyelik zamirlerinin isimlerle kullanılarak verdiği anlamları tek kelime ile karşılayan ilgi zamirleri üzerinde duracağız. Bu benim kız kardeşim, Jane. This is my brother, Albert. These are my grandfather and grandmother.


Onlar benim erkek kardeşim ve kız kardeşim. They are my grandparents. I have(ben sahibim) I have a bag. Bir erkek kardeşim ve ablam var. Erkek veya kız kardeşlerin bizden büyük veya küçük olmalarını “little” ve “big” sıfatları ile belirtebiliriz.


I am Lucas’s big brother and Özlem is my little sister. Lucas’ın abisiyim ve Özlem benim küçük kız kardeşim. Amerikan ingilizcesinde farklı kullanımlara sahip olması ve olumlu olumsuz ve soru cümlelerinde farklı kuralları olması dolayısıyla, “have got ve has got” yapıları, öğrencilerin sıklıkla karıştırdığı konulardan biridir. MyMemory dünyanın en büyük Çeviri Belleği.


Bir kız ve erkek kardeşim var. Their names are Kadir and Miray. Onların adları Kadir ve Miray’dır. My grandfather is Kamil and my grandmother is Fatma.


Bu da yine kültürle alakalı bir durum. Benim dedem Kamil , ninem Fatma’dır. Hello, My name is Murat, im eleven years ol I am a student. Merhaba, benim adım Murat.


Bir mağazada satış elemanı olarak çalışıyorum. Kitap okumayı, film izlemeyi, bisiklete binmeyi ve yeni insanlarla tanışmayı seviyorum. Annem yaşında, babam yaşında. Gözlerim kahverengidir ve saçlarım siyah.


Babam doktor ve annem ev hanımıdır. Boş zamanlarımda müzik dinlemekten hoşlanırım. Arkadaşlarımla dışarı çıkmayı seviyorum. Ben çok uzun boylu değil. Aygül ev hanımı benim kardeşim var erkek kardeşim var.


Bu sayfada ingilizce Stepbrother türkçesi nedir Stepbrother ne demek Stepbrother ile ilgili cümleler türkçe çevirisi eş anlamlısı synonym Stepbrother hakkında bilgiler ingilizcesi Stepbrother anlamı tanımı türkçe sözlük anlamı veya kelime anlamlarını bulabilirsiniz. Benimle tanışmak istermisin ingilizcesi - Is the number one destination for online dating with more relationships than any other dating or personals site. Looking for an old soul like myself. My interests include staying up late and taking naps.


I usually tired in the evening. Genelde akşamları yorgun olurum. The weather is usually rainy in Ireland. Gelin bugün İngilizce konuşmaya başlayın.


EXAMPLES (ÖRNEK CÜMLELER) She is my sister (O benim kız kardeşim). His shoes are dirty (Ayakkabıları kirli). Tom is tired (Tom yorgun). Shops are closed (Mağazalar kapalı). Jane is at home (Jane evde).


The movie is wonderful (Film harika). Okulda İngilizce öğreniyorum. Tatil yerleriyle ve tarihi harabeleri ile ünlüdür. Kaç tane kız ve erkek kardeşin var? Senin merakların nelerdir?


Bu yazımızda öğrencilerin performans ödevlerinde yer alan İngilizce en iyi yaz tatili anılarını anlatan yazımız için ayırdık. I went to Gümbet, Bodrum, last year in July.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar