21 Kasım 2018 Çarşamba

Yeni foça 15 günlük hava durumu

Hava durumu günlük İzmir Foça. En güncel günlük hava durumu bilgisi, İzmir ve ilçeleri havadurumu tahmini ve raporu. Site güncellenmesi dakikada bir yapılır. Yenifoça, gelecek haftanın hava durumu.


Yeni foça 15 günlük hava durumu

Maks UV İndeksi: (Çok Yüksek) Gök gürültülü sağanak yağışlar: Yağış: inç Yağmur: inç Kar: inç Buz: inç Yağış Süresi. Perşembe günü hava sıcaklığının gün içinde en yüksek 29. Foça, İzmir - İstanbul hava durumu. Ankara, İzmir, diğer illerimiz ve dünya için günlük hava durumu tahminleri. Anlık sıcaklık, yağış, rüzgar, son dakika hava haberleri.


Sizi gideceğiniz yerde kötü hava şartlarının beklediğini önceden biliyorsanız, bu şartlara göre hazırlanmak daha kolaydır! Foça (Égei-tenger Türkiye) tatiliniz. Foca hava durumu tahmini en doğru şekilde anlık verilerle, günlük ve günlük olarak habertl.


Gündoğumu: 06:am Günbatımı: 08:pm. Yenibağarası Köyümüzün bugün ve önümüzdeki gün boyunca hava durumu nasıl olacak? Türkiyedeki şehir ve sahillerin anlık ve günlük hava tahmin raporları. Peki, illerdeki sıcaklık verileri neler olacak ve hava durumu tahminleri neler? Gün doğumundan batımına kadarki zaman açık sarı gösterilir.


Farklı yüksekliklerde Bulutlar: Az bulutludan (açık gri) çok bulutluya (koyu gri). Gerek tarihi yapıları, gerekse eşsiz doğal. Bugün ise sabah ve öğle saatlerinde iç kesimlerinin yağmur ve karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Foça tekne turu saatleri hava şartları ve deniz şartlarına göre güvenliğiniz ve yolculuğun daha keyifli olabilmesi için değişiklik gösterebilir.


Yeni foça 15 günlük hava durumu

Foça günlük tekne turu sayfamızı ziyaret ederek yemekli tekene turu sayfamızı inceleyebilirsiniz. Marmaris için günlük hava durumu bilgileri. Foça Satılık Yazlık Fiyatları ve Satılık Yazlık İlanları sahibinden. Sağlıklı, Mutlu ve Güneşli Günler Dileğiyle.


Bu içerik Onedio üyesi kullanıcı tarafından üretilmiş, Onedio editör ekibi tarafından müdahale edilmemiştir. Siz de Onedio’da dilediğiniz şekilde içerik üretebilirsiniz. Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yeni haftada hava nasıl olacak?


Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde hafif don olayı ile birlikte yer yer. Foça haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! Temmuz Mayında etkili olan sıcaklıklar etkisini göstermeye devam edecek. Bugün yurdun büyük bir bölümü sıcak havanın etkisi altında olacak. Izmir hava durumu tahmini en doğru şekilde anlık verilerle, günlük ve günlük olarak habertl.


Meteoroloji yeni haftanın hava durumunu yayınladı. En son foça haberleri anında burada. Kadınların haklarından mahrum bırakılmaları, nüfusun yarısının ekonomik ve sosyal potansiyelinin atıl bırakılması anlamına.


Foça ilçesinde, Richter ölçeğine göre 3. Deprem, çevre ilçelerden de hissedildi. This website uses cookies. Read about how we use cookies. GÜNLÜK İZMİR HAVA DURUMU. Bu kısa süreli serin hava yeni haftanın ilk gününden itibaren yavaş yavaş artmaya başkasada poyraz ara ara sert esmeye devam edecek, salıdan itibaren bunaltıcı sıcakların etkisinde kalmaya devam edeceğiz.


Aliağa’dan günlük sefer olarak belirlenen kalkış saatleri konusunda Büyükşehir ve İZBAN yetkilileri“Yolculu Ön İşletme Seferleri” olduğuna dikkat çekerek seferlerin her an artabileceğini ve saatlerin değişebileceğini belirttiler. Yetkililer yurttaşların. Foça Festivali’nde muhteşem final.


Yeni foça 15 günlük hava durumu

Foça Uluslararası Kültür, Sanat ve Balıkçılık Festivali, muhteşem final günüyle sonlandı. Festivalde, usta yorumcular ‘Aysun-Ali Kocatepe’nin verdi. Demokrasi Meydanı’nda yapılan ‘Seferberlikten Cumhuriyete’ isimli final konserinde. Ege bölgesinde kuzeyden güneye doğru denize dikine inen dağ ova silsilesi ile denize ulaşılır.


Akhisarlı şehidin ismi okuduğu okula verildi. Tunceli’de askeri aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamada şehit olan Jandarma Er Mümin Koca’nın ismi okuduğu Akselendi Ortaokuluna verildi. Foça’ya yeni arıtma… Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) açıkladığı rakamlara göre, Avrupa Birliği standartlarında arıtma sayısı ve arıtma oranı ile kişi başına düşen atık su arıtma miktarında Türkiye lideri olan İzmir Büyükşehir Belediyesi, bölgelerin gelişen ihtiyaçlarına göre yeni arıtma yatırımlarını sürdürüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar