20 Kasım 2018 Salı

Ingilizce slayt ödevleri

Eğer sitemizden faydalanan bir İngilizce öğretmeni iseniz lütfen siz de kendi hazırladığınız yazılı sorularını, çalışma kağıtlarını, slaytları, kelime listelerini, etkinlikleri döküman yükle sayfasından paylaşınız. NGİLİZCE PROJE-PERFORMANS ÖDEVLERİ kategorisinde paylaşılan tüm video, ses, resim ve döküman dosyalarını burada bulabilirsiniz. Yabancı Dil Dersi Sunumları-Slayt Gösterileri. Kişiye özel biyografi, essay, sunum ve şehir tanıtımları sadece burada. Tanıtım Slaytı - Egitimhane.


Ingilizce slayt ödevleri

Com eğitim kaynakları, öğretmenler yardımlaşma forumu. Superlative proje, performans ödevi örnekler – 5. Sınıf İngilizce ders sunuları, 7. SAYILARIN İNGİLİZCE YAZILIŞINI AFİŞLE SUNMA: Bu projeyi hazırlarken ;-1den 1e kadar sayma sayılarının ve sıra sayılarının İngilizce yazılışlarını hazırlamalısın. Proje Ödevleri Konuları.


Comparative” konusunu anlatan detaylı bir power point sunusu hazırlama. Konuşma Başlıkları isimli konularda arkadaşlarınızla birlikte konuşurken kullanabileceğiniz sorular yer almaktadır. Aşağıda konularına göre ayrılmış başlıklar için bağlantılar yer almaktadır. Yeni başlıklar her gün eklenmektedir.


Daha önce belirlenmiş saatlerde saat boyunca,yabancı ve Türk İngilizce öğretmenleriyle İngilizce konuşma,okuma ve pratik yapma fırsatı. Roman hikaye öykü deneme nasıl yazılmalı …. Ekleyebilir araştırmacı yazarlardan tavsiyeler alabilirsiniz hernekadar bir çok yazar kendisini ünlü ve çok satan olarak diolağa girme sıkıntısı ve asosyal olsalarda henüz keşfedilmemiş ve Medea nın şişirmediği geğerli ve paylaşımcı kimselere ulaşabilir ve paylaşım alabilirsiniz. Yazan var birde kendini. Sesli Alfabe sunusu çocuklara İngiliz alfabesini öğretmen amacıyla hazırlanmış çok faydalı bir slayttır.


Bir kız kardeşe sahibim. Ben yirmi bir yaşındayım. But i want to keep tightly my life and i will survive. Bu zamanın Türkçedeki karşılığı “Şimdiki Zaman” dır. Present Continuous Tense Konu Anlatımı.


Konuşma anında gerçekleşen eylemlerden bahsetmek için kullanılır. Play I am watching television. Televizyon seyrediyorum. My house is in downtown Konyaaltı near the City Center. It’s got one small bedroom, one medium bedroom and a big bedroom.


When you come in there is a hall. On the left you can find a kitchen. In front of the hall, you can find a dining room with a sunny medium balcony. LKÖĞRETİM İNGİLİZCE PROJE VE PERFORMANS ÖDEVLERİ 1. Clothes (giysiler) tanıtan poster hazırlama. Oluşturulan posteri, fotoğraf, karikatür, çizim vb.


Okulların kapanmasına artık çok az kaldı. Birbirinden güzel Desenli ödev kapakları,Renkli ve sade ödev kapağı resimleri ingilizce olarak sizlerin beğenisine sunuldu. Kelimeleri Hafıza Teknikleriyle Ücretsiz Öğrenin! Türkçe özetlerine kolayca ulaşabileceğiniz tablomuz.


Olası gelebilecek olan soruları belirleyin ve cevaplarınızı hazırlayın. Hata yapmaktan korkmayın. Telaffuz hatası, hatırlayamadığınız bir kelime moralinizi bozmasın. Mükemmeliyetçilik bu gibi durumlarda. Hastalığımızın ne olduğunu söylerken sahip olmak anlamına gelen “have” fiilini kullanırız.


Ingilizce slayt ödevleri

Performans ve proje ödevleri yazıya geçirilirken yazım ve imla kurallarına dikkat edilmelidir. Akağıdına ve kağıdın tarafından eşit boşluklar bırakılarak hazırlanmalıdır. Eskiden “dönem” ya da “yıllık ödev” adı altında, öğrencilere ödevler verilirdi. Günümüzde ise “performans” ve “proje ödevleri” bunların yerini almıştır. Performans ödevleri, öğrencinin dersi daha iyi kavraması amacıyla çeşitli becerilerini kullanarak ortaya koyabileceği bir ürün yaratmayı amaçlar.


Her dersin öğretmeni, dönem içerisinde tüm öğrencilere bir kere veya daha fazla sayıda bu ödevi verir. Gaziantep ilinin ingilizce olarak tanıtımı. It was formerly called Aintab.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar